Helena Rubinstein All Mascaras! (complete eye make-up remover)

15.11.13

Intotdeauna m-am gandit la produsele Helena Rubinstein ca la un rasfat. Si stiu exact de unde mi se trage - cand eram mica mama avea o pudra de la HR pe care o tinea in masuta de la toaleta si o folosea cand iesea undeva, pudra pe care am pandit-o cand eram singura acasa si am vrut s-o incerc si am reusit s-o imprasti pe covor. Nu-mi amintesc daca mama m-a certat sau a ras de mine (aveam doar cativa ani), dar ceva din produsul ala a ramas in mintea mea, nu stiu daca mirosul sau textura.

De-a lungul timpului am avut cateva produse si mi-au placut, dar nici unul n-a trezit in mine senzatiile alea din copilarie - poate e o prostie sa ma gandesc la asta, dar amintirea e inca vie. Recent am desfacut un set pe care l-am primit cadou cu o mascara Glorious (de care o sa scriu cu alta ocazie), o mini crema de ochi si demachiantul pentru ochi de care vreau sa va povestesc astazi.

Are o textura usoara si matasoasa (stiu ca suna aiurea, dar descrie cel mai bine produsul asta) care nu lasa deloc urme uleioase si curata extrem de usor si de bine. Am exagerat de cateva ori cu multe straturi la aplicare si seara cand m-am demachiat n-am avut nici un fel de problema: nu m-au usturat ochii, nu a fost nevoie sa insist si am terminat imediat cu demachierea ochilor.


Este un produs scump (pretul pe Strawberry este de 124 ron pentru 125 ml - varianta pe care o am eu este de 50 ml, o folosesc de cateva saptamani si inca mai e destul produs), insa daca l-as gasi la o oferta sau intr-un set ca cel pe care l-am primit n-as ezita sa-l cumpar. Pe Strawberry sunt niste seturi cu mascara Lash Queen, demachiantul la 50 ml si mini crema de ochi la 117 ron (reducere de 45%), rezonabil, daca o astfel de cheltuiala se incadreaza in bugetul vostru.

Ati incercat produsele Helena Rubinstein? Cum vi se par?

5 comentarii

  1. din pacate nu am avut inca ocazia sa incerc produsele pentru ca, dupa cum spuneai si tu, sunt destul de scumpe, dar e tentant :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mama avea cand eram mica o mascara cu ambalaj auriu de la ei pe care am pastrat-o mult timp dupa ce s-a terminat. Ma gandesc constant la ea si cred ca la un moment dat cand mai termin din tonele de produse pe care le am voi cumpara ceva HR.
    Ma tenteaza si acest demachiant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, amintirile din copilarie sunt puternice ... eu mai am una cu o alta pudra Caron ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam scumput, insa produsele de calitate fac toti banii.

    RăspundețiȘtergere