Cateva dorinte (materiale)

16.11.13

Vreau multe lucruri (si aici ma refer strict la ce se poate cumpara cu bani), dar inainte sa cumpar ceva ma gandesc daca nu e doar un moft si de fapt nici nu am nevoie de acel lucru (mai mult ca sigur am deja acasa ceva foarte asemanator). Si asa fac altceva cu banii respectivi ... insa asta nu ma impiedica sa am o lista cu ce as vrea sa cumpar, o lista pe care ma uit din cand in cand sa vad daca e ceva ce-mi doresc cu ardoare ...

Lumanarile de la Yankee Candle sunt in topul listei mele si sunt o gramada pe care mi le doresc, dar in perioada asta parca cel mai mult imi doresc Red Velvet - e dulce, miroase a prajituri si zahar, dar nu e atat de dulce incat sa ti se faca rau. E exact ce trebuie sa incalzeasca o seara friguroasa.

As vrea sa mai incerc cateva produse din gama Luxurious Volume de la John Frieda (le gasiti pe feelunique.com daca va intereseaza): samponul si balsamul (am vazut ca au adus si variantele la 500 ml care sunt mai avantajoase la pret) si unul dintre sprayuri.


Mi-e dor de parfumul Hypnose de la Lancome, au trecut vreo trei ani de cand nu l-am mai purtat si il vreau din nou. Este un parfum puternic si dulce, dar care ma fascineaza - insa l-as purta doar in perioada asta cand e frig, in rest nu simt ca ma reprezinta.


Rujul asta imi bantuie de ceva vreme mintea, asa ca probabil intr-un final va fi al meu ca sa scap de o "grija" - este vorba de Japanese Maple de la MAC. Il vreau si atat!


Si nu in ultimul rand imi doresc un pulover/ jacheta bleumarin - in ultimul an m-au tot atras haine in culoarea asta si acum imi doresc ceva mai gros. Nu sunt decisa la ceva anume si n-am vreun model in minte, cand o sa vad ceva ce-mi place o sa-mi iau.

Voi ce dorinte aveti in perioada asta?

12 comentarii

  1. Sincer, acum imi doresc cat mai multe pastile ca sa scap de raceala :))
    Iar ca dorinte.. am mai multe.. Vreau sa-ncerc POREfassional, vreau un ruj de-o nuanta de rosu inchis, maroniu, movuliu, o nuanta nedefinita, de la AVON. Vreau o crema mai buna de fata, pentru c-a mea este pe terminate.. Vreau un kit pentru conturarea sprancenelor.. :D
    Ohoo, cate dorinte am eu <3

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa ce am citit articolul, am vazut in dreapta jos a acestei pagini link catre niste pensule minunate de la the make up shop. mereu intru pe site , tanjesc la ele, dar mereu am alte prioritati. acum de exemplu mi-ar trebui un fond de ten si ma gandesc sa incerc dermablend, pana acum am avut toleriane-roche posay. si demachiantul 3 in 1 de la vichy imi face cu ochiul , si oferta atoderm 1+1 am vazut prin farmacie si ma tenteaza. Camelia, despre rujul de la Mac as spune doar ca sunt sigura ca mai ai inca cel putin 3 de nuante fooarte asemanatoare , doar le-am vazut in postari . dar cand ni se pune pata pe ceva, cine le mai scoate din minte ? :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow,lumanarea trebuie sa miroase extraordinar:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu trebuie sa-mi cumpar pulovere. Cat despre culoare, in ultima vreme am cumparat sau am purtat foarte mult bleumarin

    RăspundețiȘtergere
  5. Hypnose este unul dintre parfumurile mele preferate. Minunate alegerile tale!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu cat mai multe lumanari de la Yankee dar din pacate in orasul meu nu am unde sa le gasesc :(

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu imi doresc cateva lumanari de la Yankee..dar momentan am alte prioritati..dar poate vine mosu :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Florence Vi, dar care e cea mai arzatoare?

    Simina, in mod sigur ca am multe asemanatoare, dar ... mai e nevoie de explicatii? :))

    Claudia, da, e o combinatie foarte reusita.

    Andreea, eu pulovere am multe ... dar n-am bleumarin :)

    Camelia, eu am avut anul trecut o varianta mini si mi-am potolit pofta cu ea, dar acum mi s-a facut dor.

    Incognito Fashion, le poti comanda online de pe yankeeland.ro.

    Ramo, cate prioritati am si eu ... dar nu ma costa nimic sa visez, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu vreau o geaca neagra (imitatie piele),cizme lungi (peste genunchi),o fusta clos(nu m-am hotarat asupra culorii) si o rochita neagra(pentru Rev.) si cateva produse cosmetice...blush,ruj burgundy,trusa de farduri...Imi doresc multeee!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte tentante produsele dorite de tine,in special parfumul .Eu imi doresc o oja holografica , un parfum de la Victoria"s Secret, noul parfum de la Yves Rocher si o pereche de cizmulite cu franjuri . A....si sa nu uit de noul uscator de par Silk Dryer de la Remington. Am multe pretentii? :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu ma gandesc de pe acum la Sarbatorile de iarna si la toata nebunia care incepe cu Sf Nicolae... imi doresc ca panape 20 ceeel tarziu sa am tot ce imi trebuie si sa nu mai caut (ca in fiecare an) in ajun de Craciun cate ceva.
    Deci imi doresc niste botine elegante si cu toc inalt (cat mai inalt) de culoare neagra. Imi doresc vreo 2 rochii, mai de petrecere, una o vreau cu paiete si una o vreau rosie.
    Si eu imi doresc un ondulator Remington, dar pe acesta cred ca il cumpar zilele acestea.
    Imi mai doresc 2 oje cu slipici de la Orly (o sa intru in posesia lor in decebrie).
    Achizitionarea produselor de machiaj si de styling sunt ceva normal la mine, dar la fel, vreau sa scap de grija lor cat mai repede.
    Si cizme de cauciuc, sa nu uit!


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  12. In aceasta perioada, nu stiu de ce, probabil apropierea iernii este de vina, imi doresc pulovere cat mai multe, mai pufoase si mai calduroase.Ma uitam pe un site, acum cateva zile si cand am vazut rochite si bluzite vaporoase, m-au apucat niste regrete dupa vara...Si mai am o lista de tot felul de cosmetice, insa cred ca intr-un viitor foarte indepartat ma voi ocupa si de ea.

    RăspundețiȘtergere