Oferta saptamanii (15)

8.11.13

La multi ani celor ce-si sarbatoresc astazi onomastica (si mie ca ma cheama si Gabriela), va doresc sa aveti parte de ceea ce are sufletul vostru nevoie ca sa-si gaseasca linistea. Perioada urmatoare probabil va fi plina de oferte care mai de care mai interesante si tentante. Astazi vreau sa va prezint cateva din cele ce mi-au atras mie atentia si de care cred ca ati fi si voi interesate.

Cei de la feelunique.com ofera transport gratuit doar la comenzile de peste 10 lire (comenzile mai mici vor avea taxa de transport 1.50 lire). Nu mi se pare mare suma minima de comanda pentru transport gratuit, asa ca pe mine nu m-au pierdut de client. Am aflat niste coduri valabile pana in 20 noiembrie: 5OFFNOV13 (5% reducere din cosul de cumparaturi), HAIRSAVE10 (10% reducere la 3 produse pentru par cumparate) si MAKEUPSAVE10 (10% reducere la 3 produse de machiaj cumparate). Printre noutatile de pe site am vazut produsele Omorovicza (de care nu stiu decat ca sunt foarte scumpe si laudate), produsele pentru ingrijirea pielii de la theBalm si produsele Human+Kind (la achizitionarea oricarui produs din gama se ofera cadou o crema de 50 ml pentru maini, calcaie si coate).

lookfantastic.com are niste oferte interesante - half price gifts: Korres All New Party Survival Kit (5 mini produse) - 10,14 lire, L'Occitane Shower Gel Collection (6 x 75 ml) - 20 lire, Elizabeth Arden Blockbuster - 28,99 lire si in plus la doua cadouri cumparate pentru Craciun se ofera "pamper pack"-ul ales de editor.

Strawberry a lansat o parte din ofertele speciale de Craciun si am vazut o gramada de chestii tentante: seturi Lierac cu reducere de 60%, cateva seturi de la NARS, Clarins si Fusion Beauty la preturi foarte bune si multe parfumuri.

iHerb are doua oferte la trial price care pe mine ma atrag foarte tare: semintele de Chia de la Nutiva (340 grame la 6,95 dolari) si Extra Virgin Coconut Oil de la Healthy Organic (1,530 grame la 16,95 dolari), dar cum am dat o comanda saptamana trecuta, ma abtin. Dar tot ma tenteaza, macar voi sa profititati daca aveati de gand sa dati o comanda.

HQhair.com ofera pana in 12 noiembrie o reducere de 25% la produsele NARS, Macadamia, Decleor, Bliss si altele. In plus la cumparaturi de minim 45 lire primiti reducere de 15% folosind codul FESTIVE. Gasiti aici produsele din promotia cu 25%.

Asos.com  ofera o reducere de 10% - codul NOVEMBER10 - pana pe 10, care se adauga la reducerile de pana la 70% care sunt pe site la anumite produse, asa ca daca sunteti in cautare de ceva, uitati-va pe site, s-ar putea sa faceti o afacere buna.

Emag are reduceri de pana la 45% la espressoarele Tassimo - am si eu unul, am scris despre el acum doi ani (cred), daca sunteti in cautare de asa ceva oferta este foarte buna. M-am uitat in sectiunea de ingrijire personala si am vazut produse Essence si Max Factor (reduceri de 20%), iar pentru produsele Rimmel oferta este 1+ 50% la al doilea produs, insa sunt putine produse. Ma intreb ce o sa mai vanda Emag pe viitor ....

Cei de la curteaveche au Happy Hour astazi in intervalul orar 15-18 si reducerea este de 40%. Pe mine ma tenteaza Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre (Dr.Wayne W.Dyer) si Despre fericire, viata si multe altele - Conversatii cu Rajiv Mehrotra (Dalai Lama) si inca multe altele ... 

Bonprix ofera pana in 10 transport gratuit la comenzile de minim 100 ron (la inscrierea la newsletter primiti un cupon de 20 ron care se poate folosi la comenzi de minim 100 ron - valabil 14 zile de la inscriere). Am vazut pe site promotii, dar n-am avut timp sa ma uit cu atentie.

Schneider Outlet ofera azi o reducere de 30% (cod: mihai30) si am vazut ca au primit colectii noi.

Am scris mult si as mai putea continua ... dar ma opresc! Sa aveti o zi frumoasa!

P.S.: nu uitati de oferta Yves Rocher de care v-am povestit aici

11 comentarii

  1. La multi ani !! Multa sanatate iti doresc, pentru ca este cea mai importanta . Sa ai parte de o zi frumoasa si senina si sa ne bucuri cu postarile tale mult timp de acum inainte .
    Ce oferte ....toate sunt tentante, si pe mine ma bate gandul sa mai fac o comanda pe iherb.....pentru ca au revenit in stoc servetele demachiante preferate de mine . Doar ca ieri am primit un colet de la ei cu alte bunatati, asa ca mai stau cuminte o perioada . Tot ieri am primit prin posta o oferta aniversara de la Yves Rocher ....si este exact aceeasi oferta pe care ai primit-o si tu cu ceva timp in urma . Am de ales intre 3 parfumuri...printre care si Vanille Noir pe care mi-l doresc . Ma tenteaza foarte tare si mai ales ca stiu ce cadouri surpriza ai primit tu, e posibil sa fie aceleasi si la mine .
    Multumim pentru oferte . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, multumesc :) Referitor la oferta de la YR a primit-o si o prietena de-a mea si a comandat, cele 3 cadouri au fost un gloss de buze cu vanilie, o apa de toaleta de 20 ml (cu mango/ fructul pasiunii nu mai stiu exact) si un fond de ten (care insa este atat de inchis ca nu are ce face cu el - e maro), deci cred ca tine de noroc in final.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumurile de pe Strawberry stii cumva daca sunt originale? :) multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ella, eu nu am comandat parfumuri de la ei, dar stiu ca sunt originale de la persoane care au cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, draga Camelia Gabriela :).
    Sunt tentante ofertele, dar eu sunt cam falita in momentul de fata din pacate. Astept totusi o comanda de pe iherb si una de pe fragrancedirect.
    @Ella, am comandat eu parfumuri pe strawberry si am primit originale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Coconut, si eu tot pe acolo. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Doar sa-ti urez "La multi ani!" si sa ai parte numai de bucurii cel putin pe masura sufletului tau mare si frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mama, mama cate oferte... bani sa avem :D E buna intrebarea referitoare la max factor. Cred ca urmeaza sa bage si niste mezeluri :))

    PS: La multi ani, iti doresc sa fii inconjurata de dragoste si sa iubesti la randul tau, sa fii fericita si sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani si tie! Si eu sunt Gabriela! Oferta cu ulei de cocos de la iherb m-ar tenta dar trabsportul este la 28 de $, deci practic mai scump decat produsul in sine. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Kyanna, multumesc :)

    Gabriela, sa avem (nici eu n-am acum, dar pot sa visez, nu?) ... daca se vand, de ce nu? Multumesc. :)

    Anonim, multumesc, sper ca ai avut o zi frumoasa, nici nu m-am uitat la greutate, dar ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere