NOTD: Barry M. Gelly Hi Shine Lychee

19.11.13

Am vrut mult sa incerc oja asta si am fost extrem de incantata cand am luat-o de pe Asos.com, dar sunt dezamagita de ea. O sa incerc sa raman obiectiva si sa punctez si ce e rau si ce e bun, sper sa si reusesc. Primul lucru care nu-mi place este culoarea - desi mi-a placut cum arata in sticla nu-mi place cum arata pe unghii, este o culoare bolnavicioasa care nu mi se pare ca avantajeaza de nici un fel, este un nude care pe mine nu ma incanta deloc (am pus doua poze, cu blitz si fara ca sa va faceti o idee - scuzati starea nu prea buna a cuticulelor mele, dar la cate cutii am ambalat/ carat in ultimele zile ...)

Modul in care se aplica nu mi-a placut (unghia mica de la mana dreapta este numai dungi), formula mi se pare prea groasa si ma asteptam la un luciu nemaipomenit al unghiilor, ceea ce nu s-a intamplat. M-a atras Gelly ala prea mult si mi-am facut prea multe iluzii.

Insa am si ceva bun de zis despre rezistenta - dupa 3 zile arata la fel pe unghii (desi am avut o gramada de treaba si ma asteptam sa nu reziste), de abia in a 5a zi s-a ciobit putin (in conditiile de care am zis mai sus - ambalat cutii, manevrat role de scotch, carat).

Stiu ca sunt persoane incantate de formula asta (si de celelalte culori din gama asta), insa mie nu-mi place si nici nu cred ca imi doresc sa incerc o alta culoare. Regret ca nu am luat Papaya, poate aveam mai mult noroc.


1 x Alta Cosmetics baza cu biotina
2 x Barry M Lychee
1 x Nubar Diamont Seal & Shine Topcoat

9 comentarii

  1. O am si eu, dar mie-mi place extrem de mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, probabil ca se potriveste mult mai bine cu nuanta pielii tale, pe mine nu ma avantajeaza deloc - si nici formula nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea nu-mi place deloc, dar nu e un secret, nu-mi plac ojele nude. Eu am Blood Orange si se aplica cu bule, o sa ii mai dau o sansa cand o sa am timp si chef. Si inca una albastra, nu-i stiu numele acum, pe care nici macar n-am mai incercat-o ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, e bine de stiut, desi nu ma mira ... m-am gandit de cand am aplicat-o ca este unul din produsele alea laudate aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate data nu-ti place culoarea si modul in care se aplica e cam degeba rezistenta ei pe unghii. Cine vrea sa stea cat mai mult cu o oja nesuferita? :D Eu am vreo 2 oje barry m din alte colectii si imi plac. Pe cele gelly nu le-am incercat si probabil ca o voi face doar daca gasesc vreo oferta cu super-reducere pe undeva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma atrageau ojele din colectia asta, tot din cauza lui gelly ala ... mor dupa oje lucioase. Pacat ca se aplica atat de neuniform.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu mi-o doream tare mult. Acum m-am mai linistit. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela, am si eu alte oje de la ei si alea imi plac. Asta a fost "epic fail".

    Coconut, tentatia a fost mare si la mine, acum m-am linistit. :)

    darlyst, si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  9. In cea de-a doua poza, pare ciudata, sper sa nu te superi...Cam stearsa pentru gustul meu, dar fiecare cu nebunelile sale.

    RăspundețiȘtergere