Se poate si asa (7)

7.11.13

Am reusit sa mai termin cateva produse in ultimele saptamani si nu-mi pare rau deloc. Le-am facut loc altora noi, care isi asteapta randul de ceva vreme.

Apa de trandafiri de la Naturalis (de care am scris aici) mi-a placut si a fost foarte spornica, demachiantul pentru ochi bio am avut ghinionul sa-l primesc si l-am folosit sa scap de el (a fost si in ultima postare de acest gen, nu-mi place deloc, bine ca am scapat), iar demachiantul de la Olay e printre preferatele mele (nu stiu a cata sticla pe care o termin este asta).


Atat masca cu efect de lifting de la Regina Floris, cat si masca de la Vichy mi-au placut mult si le-am folosit cu placere, dar nu regret ca le-am terminat - asa am ocazia sa incerc si altele.


Gelul de dus peeling de la Balea imi place si am spus-o de nenumarate ori (de data asta am terminat unul cu iaurt si maracuja), nu e prima si nici ultima data cand o sa apara in postarile de genul asta. Despre gomajul oriental pe baza de samburi de argan de la Yves Rocher nu pot sa zic decat ca este delicios - scump, dar e un adevarat rasfat (cum eu l-am primit cadou la o comanda a fost si mai bine).


Doua dintre parfumurile mele preferate au fost consumate pana la ultima picatura, dar nu-mi fac griji pentru ca ma asteapta in sertar unele noi noute. Vanille Noire de la Yves Rocher nu cred ca-mi va lipsi vreodata (e perfect pentru perioada asta), iar Flowerbomb de la Viktor & Rolf ramane un parfum special pe care il port cand si cand.


Nu sunt multe produse, dar m-am straduit.

14 comentarii

  1. Si mie-mi plac parfumurile YR, am momentan 3 de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul ala exfoliant de la Balea eu nu l-am zarit nicaieri in Dm-ul nostru saracut!:)) Suna bineee:X Despre Vanille Noir, sunt absolut de acord...am si eu acum o sticla full size si nu cred sa ma satur vreodata de parfumul asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt o fana a apei de trandafiri! <3 Te-am nominalizat la un tag aici: http://nuntastilata.blogspot.ro/2013/11/the-sunshine-award.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Gomajul cu samburi de argan l-am primit si eu cadou la o comanda, la fel parfumul Vanille Noir, dar inca nu le-am inceput! Mi-ar place sa-mi achizitionez in viitorul apropiat Flowerbomb. L-am mirosit in primavara si mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pentru mine a fost o mare dezamagire demachiantul bio de la YR.Eu l-am folosit foarte putin pe urma l-am dat la cineva. Intr-adevar Vanille Noir miroase delicios si in viitorul apropiat si eu il vreau .Cat despr Flowerbomb.....am ramas la fel de interesata de el, desi am inteles ca se aseamana cu La vie est belle de la Lancome (parfumul meu in momentul de fata ) .
    Camelia....cum se mai simte Bella ? E mai bine ? Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Florence Vi, eu am si mai multe :)

    Deena, adica n-ai tu nici unul? Nu-mi vine sa cred. :)

    Deea, eu n-am fost pana acum, dar produsul asta de la Naturalis chiar mi-a placut.

    Cornelia Elena, cred ca o sa-ti placa amandoua. Au ceva special :)

    Anamaria, stiu ca nu ti-a placut si sunt de aceeasi parere cu tine - o mare porcarie. E mai bine, dar tot are probleme - varsta isi spune cuvantul si vad ca se tot repeta ... dar va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga de ea, sigur va fi bine . O pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  8. da, trebuie sa incerc si eu scrubul de la YR

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit atatea lucruri bune despre Flowerbomb incat nu stiu cum de nu l-am incercat si eu pana acum. Oare se gaseste in parfumeriile noastre? Parca nu l-am vazut...Mi se pare tare faptul ca nu am auzit pe nimeni care sa spuna ca nu miroase bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am apa de trandafiri de la Naturalis dar pe mine ma ustura fata si ochii (chiar daca nu o dau in ochi) cand o folosesc. E facuta in Bulgaria si cred ca ce facuta la aceeasi fabrica unde sunt toate produsele cu trandafiri care se gasesc pe toate drumurile la ei.
    Am incercat sa o dau pe corp pentru ca imi place parfumul dar mai mult de 5 minute nu tine.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  11. Claudia, poate mai apare cadou la vreo oferta, ca altfel e prea scump.

    Gabriela, nu se gaseste la noi, l-am vazut pe Strawberry de cateva ori (sau la baietii care vand parfumuri).

    Mihaela I., eu n-am avut nici o problema cu ea si pielea mea este sensibila, eu am folosit-o asa cum folosesc un toner.

    RăspundețiȘtergere
  12. Parfumul de la Yves Rocher imi place si mie, iar pentru gelurile de dus Balea am facut o pasiune.

    RăspundețiȘtergere