Azi imi place ... REN Omega 3 Night Repair Serum

28.9.13

Asa cum poate va aduceti aminte mi-am luat cateva produse mini de la REN si le-am tot incercat in ultima vreme (unele mi-au placut, altele nu - o sa incerc sa fac o postare colectiva cu impresii in caz ca va intereseaza ceva) si astazi vreau sa va povestesc despre unul dintre cele care mi-a placut: Omega 3 Night Repair Serum - care mai nou se numeste Omega 3 Optimum Skin Serum Oil (gasiti aici detalii despre el).

Eu l-am folosit in loc de crema de noapte si mi-a placut mult (ceea ce vreau sa va spun este ca desi pe ambalaj scrie 10 ml nici pe departe nu a fost atat produs in tub; la toate produsele am observat acelasi lucru - desi pe ambalaj scrie o cantitate in tuburi este jumatate din cantitate sau chiar mai putin; produsele au fost sigilate deci este de la producator - tineti cont de asta daca vreti sa va comandati un set de mini produse). 

Textura este usor uleioasa asa ca noua denumire i se potriveste foarte bine, este nevoie de o cantitate mica (2-3 picaturi) pentru intreaga fata, nu intra imediat in piele, dar nici nu e deranjanta senzatia de ten gras. Dimineata m-am trezit cu un ten hidratat, luminos si intins si asta mi-a placut.


Am folosit produsul mai bine de doua saptamani si am simtit ca tenului meu ii place, asa ca l-am trecut pe lista (imaginara) "o sa-l cumpar candva" pentru ca este unul din putinele serumuri incercate de mine pe care chiar l-am folosit zilnic.

3 comentarii

  1. Cred ca este bine sa avem si un ser de ingrijire in rutina noastra, dar eu uit cateodata sa il aplic.Mi-am achizitionat si eu unul de la Vichy cu efect de lifting si sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai vazut rezultate inseamna ca este un produs foarte bun.In loc de crema de noapte eu folosesc momentan crema concentrata compensatoare din gama Riche Creme de la YR. Imi place foarte mult,am primit-o cadou ....altfel nu cred ca dadeam atatia bani pe ea (145 pret site) care este exagerat dupa parerea mea :) .Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, si eu il sar de multe ori, de asta insa m-am tinut. :)

    Anamaria, cred ca stiu crema, a folosit-o si mama si i-a placut, toate creme YR au preturi exagerate.

    RăspundețiȘtergere