The Face Shop Black Head Clay Nose Pack

20.9.13

Va aratam acum ceva vreme pe Facebook ca mi-am luat o masca cu argila pentru zona nasului de pe ebay - nu am probleme majore cu tenul, nu am puncte negre si nici pori dilatati, insa mereu mi se pare ca zona nasului pare incarcata si de-a lungul timpului am incercat diversi plasturi. De data asta am ales o masca de la The Face Shop, care nu are cele mai bune ingrediente, dar care isi face treaba foarte bine


Masca este deschisa la culoare (spre deosebire de ce foloseam eu inainte, ma cam saturasem de "smoala neagra") si are un efect usor racoritor. Este foarte lipicioasa insa se usuca in 10-15 minute si se curata foarte usor de pe nas. Eu sterg urmele cu o discheta demachianta si apa micelara si nasul ramane curat si cu pielea fina.

Nu este vreo minune sau vreun produs de neinlocuit, dar imi place s-o folosesc o data pe saptamana pentru ca simt ca produsele (si ma refer la fondul de ten) se aseaza altfel si arata mult mai bine dupa ce o folosesc.

Voi folositi ceva special pentru zona nasului?

3 comentarii

  1. Eu m-am obişnuit cu plasturii pentru puncte negre. Iar o dată sau de două ori pe săptămână folosesc o mască de cafea sau cu avocado şi astfel reuşesc să ţin sub control eventualele nemulţumiri :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu folosesc nimic special pentru zona nasului, nu am asa multe puncte negre :D Iti urez sa il folosesti cu placere si sa dea rezultate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai folosesc din cand in cand cate o masca facuta in casa pentru puncte negre, dar trebuie sa recunosc, sunt destul de lenesa la acest capitol.

    RăspundețiȘtergere