Guest post: Gabriela - vopsea spuma John Frieda

6.9.13

Gabriela, o cititoare fidela a blogului, a castigat o vopsea spuma pentru par de la John Frieda la un giveaway in iulie si ne-a trimis parerea ei despre produs impreuna cu cateva poze. Pe mine ma tenteaza mult sa o incerc, asa ca eram chiar curioasa cum i s-a parut. Puteti citi mai jos parerea ei si sa vedeti rezultatul final.

 

Incep prin a spune ca am fost extrem de nerabdatoare sa incerc minunea, dat fiind ca am experienta indelungata cu vopsitul acasa dar si la coafor.

In cutie am gasit tubuletul de vopsea care trebuia turnat incet in sticla transparenta cu oxidant. In plus am mai gasit un tub destul de mare de balsam de par, manusi de unica folosita si capatul special pentru spuma. Instructiunile mi s-au parut foarte clare si usor de urmat. Mi-am pus manusile, am amestecat vopseaua si oxidantul asa cum se mentiona in instructiuni si apoi am trecut la aplicare. Am facut totul ca la carte, am impartit parul pe carari si am inceput cu aplicarea la radacina. Din pacate aici am inceput sa intampin probleme. Nu stiu daca parul meu este de vina insa am observant ca spuma pe care o intindeam pe par era absorbita instant si nu ramanea absolut nimic la suprafata. In instructiuni se mentiona ca pentru un par lung trebuie sa folosim intreaga cantitate de vopsea iar pentru par scurt aproximatix 2/3 din tub. Eu am parul lung si am folosit tot tubul. Sunt sigura ca as mai fi avut nevoie de inca doua tuburi de vopsea ca sa reusesc sa arat ca domnisoara din fotografie (cea care are spuma in cap de zici ca s-a clabucit acum cu cel mai tare sampon). Parul meu se umezise…cel mult. Cu toate astea rezultatele m-au impresionat. Sper sa se observe din fotografii insa inainte aveam o usoara tenta roscata in blondul meu. Acum am un blond curat care arata foarte bine. Pe radacini nu mi-a prins foarte bine insa tot a reusit sa uniformizeze frumos cele doua nuante pe care le aveam in cap. Acum trecerea nu se mai face brusc de la o culoare la alta. Concluzia e ca diferenta de culoare nu mai e atat de evidenta. Eu cred ca daca aveam mai multa vopsea as fi reusit sa deschid si acea parte de la radacina chiar daca in instructiuni se explica clar: se aplica pe nuante de par cu cu diferente de 2-3 tonuri fata de culoarea dorita.

Vopseaua mi s-a parut usor de aplicat, a fost o experienta interesanta pe care as repeat-o cu toata increderea. Mi s-a parut foarte interesant faptul ca aveam de a face cu o vopsea sub forma de spuma care se aplica foarte usor deci nu mai aveam nevoie de o a doua persoana care sa ma ajute cu aplicarea vopselei. Pentru mine acest lucru a reprezentat un mare plus (nu am de fiecare data pe cineva in preajma care sa ma poata ajuta).


As vrea sa mentionez si minusul pe care l-am gasit: mirosul puternic al spumei. Eu nu sunt foarte sensibila la capitolul asta insa mirosul acestui produs ma ametea.

 N-am putut sa nu pun poza asta pentru ca si Bella face la fel.


2 comentarii

  1. Eu zic ca rezultatul final arata foarte bine. Multumim ca ne-ai impartasit experianta. Catelusul este absolut dulce :) .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere