Eu astazi ...

3.12.13

Am lipsit de pe blog cateva zile (e prima data cand se intampla asta) pentru ca nu am avut timp de nimic, iar cand am avut un pic de timp am zacut pur si simplu. Fizic ultimele doua saptamani au fost cele mai solicitante din viata mea, psihic a fost tot pe acolo, dar a trecut ... si a trecut cu bine, desi au fost momente cand am crezut ca n-o sa reusim si imi venea sa renunt la tot. Inca mai sunt multe de facut, dar ce-a fost greu a trecut si totul e ok acum. Urmeaza o perioada de recuperare (si fizic si psihic ca este nevoie), dupa care sper ca lucrurile sa se aseze asa cum imi doresc.

Dimineata m-am trezit destul de tarziu, am baut o cana de ceai si am mancat ceva, m-am jucat cu Bella (atat cat am vrut, fara pic de graba, unul din lucrurile pentru care ma bucur ca am ramas acasa) si am plecat sa ma plimb. M-am urcat in masina, la radio am ascultat numai muzica de Craciun (MagicFM - radioul lui Mos Craciun) si m-am incarcat ... aveam programare la masaj si de-abia asteptam sa ajung pentru ca nu am mai ajuns de ceva vreme.

Intamplator sau nu saptamana trecuta ma gandeam ca o sa am nevoie de cateva sedinte de masaj dupa atata efort si imi tot faceam calcule daca ma pot duce sau nu, universul a decis ca merit putin rasfat si am gasit pe Fundeal oferta la masaj exact la clinica AKH unde am mai fost si mi-a placut (am scris despre efecte si experienta mea acolo cand v-am povestit de drenajul limfatic) - daca vreti sa profitati de oferta o gasiti aici, vi-l recomand cu incredere pe Marius, 29 ron pentru 2 sedinte chiar merita din plin.

Dupa ora de masaj (n-am putut sa nu-l rog sa ma "trateze" si cu o mini sedinta de reflexoterapie) m-am simtit alt om si, desi eram vesela si inainte, am plecat de acolo cu o stare de spirit si mai buna. M-am oprit sa iau un colet pe care mi l-a trimis varul meu si mi-am dat seama ca-s previzibila cand e vorba de ciocolata si lumea imi stie bine gusturile. M-am jucat cu un bishon maltez si m-am gandit mai intens ca oricand la Ricky ...


In drumul meu era si un magazin Stock Market si n-am putut sa trec pe acolo fara sa ma opresc sa ma uit putin (ce-mi place ca acum am atata timp liber). Mi-am luat o crema cu catina care sper sa ma ajute sa-mi pun un pic pielea la punct, am mainile extrem de uscate si ceva zgarieturi si rani de la carat/ manevrat cutii si am mirosit o gramada de alte tentatii pe acolo, dar am stat cuminte.


Acum ma pregatesc sa ies la o plimbare cu cateii, asa ca ma duc sa ma "echipez" ... seara frumoasa si de maine sper sa intru in ritmul normal de scris.

15 comentarii

  1. Da, da, si eu iubesc ciocolata :D
    Este interesant pretul a doua sedinte de masaj :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca la noi nu se gasesc sortimentele astea de ciocolata, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Florence Vi, da, este o oferta buna si masajul chiar e facut ca sa ajute. :)

    Claudia, cea cu miere cred ca e, pe cea cu biscuiti n-am vazut-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Să te bucuri de zile calde şi fumoase, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit, ne-a fost dor de postarile tale.Ma bucur ca ai scapat de ce a fost mai greu .O pup si pe Bella, cred ca este bucuroasa ca te are langa ea mai mult timp :) .Pretul sedintelor de masaj este intr-adevar foarte bun . Cine este din Bucuresti poate sa profite.
    Nu am incercat aceste variante noi de la Milka,dar am sa le caut, vreau si varianta in forma de braduleti . Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Camelia, din graba am uitat sa ma semnez la ultimul mesaj . Sa stii ca eu l-am scris . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, multumesc la fel :)

    Anamaria, nici nu trebuia sa-mi zici, iti stiu stilul de scris, as recunoaste oricand un comentariu lasat de tine :) Bella e curioasa, ii place si nu ii place (i-am stricat somnul de frumusete), e bine oricum, aveam nevoie de o pauza :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ooohhh, Milka cu biscuiti!!! Dreaming...
    Sper si eu, impreuna cu tine, ca lucrurile sa se aseze, sa intre pe fagas firesc si sa vezi partea pozitiva a tuturor schimbarilor!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai inceput sa muncesti de acasa? Ma bucur sa aud ca ai mai mult timp liber, ca nu te mai trezesti pe graba sa fugi spre serviciu. Ahhh cat de bine suna!

    RăspundețiȘtergere
  10. ilda, a fost si la noi un sortiment d-asta, dar diferit ... o sa fie bine, nici nu concep altfel :)

    Gabriela, da, a fost o mutare partial fortata, sper sa fie bine in final, acum incerc sa ma concentrez pe lucrurile bune din schimbarea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum mi-ai facut pofta de milka din aceea :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Incognito Fashion, la noi n-am vazut, dar gasesti tu ceva care sa-ti placa :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Camelia, ma bucur foarte mult sa aud asta :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu iubesc zilele in care timpul este de partea mea si nu trebuie sa ma grabesc si fac totul in ritmul meu...Ma bucur sa te citesc si sa descopar ca esti ok, relaxata si cat de cat multumita de viata ta de acum.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anamaria, nu esti asa usor de confundat :))

    Adina, incerc sa "lucrez" cu ce am si sa-mi regasesc motivatia, stiu ca pana la urma va fi bine. :)

    RăspundețiȘtergere