De Craciun & o castigatoare

24.12.13

Astazi a fost o zi ... nu stiu cum sa ii zic ... am plans mult si nu ma asteptam la asta, m-au coplesit amintirile, mi-am adus aminte de tata, de bunicii mei, de Ricky, de cei care nu mai sunt fizic langa mine, mi s-a facut dor, dar un dor d-ala de simti ca nu te lasa sa respiri, care te doare si cand incerci sa te misti. Dupa care am zambit chiar daca lacrimile imi curgeau pe obraji.

M-am gandit la ei toti, m-am gandit la cei ce inca suntem aici, mi-am adus aminte ce-am avut, m-am bucurat de ceea ce am si ma gandesc cu bucurie la ceea ce o sa apara in viata mea. Nu sunt trista, dar nici nu sunt fericita - o parte din mine lipseste si va lipsi intotdeauna indiferent de ceea ce va veni in viata mea. Am mai spus si cu alta ocazie ca probabil voi mai putea sa ma bucur cu adevarat de Craciun doar atunci cand voi avea un copil si voi retrai cu el tot ce reprezinta perioada asta.

Acum zambesc si ma bucur de fiecare moment pe care il traiesc, dar o parte din sufletul meu nu e aici si nu puteam sa nu spun ce simt (asta sunt eu, astia suntem noi oamenii, cu bune si cu rele). Am recitit comentariile lasate la postarea cu giveawayul si am zambit, va multumesc pentru urarile frumoase si va multumesc ca mi-ati impartasit amintiri atat de frumoase, m-ati dus putin in lumea voastra si chiar aveam nevoie de asta. 

Cateodata mi-e greu sa povestesc despre amintirile mele de Craciun, sunt momente atat de frumoase si cu oameni atat de dragi pe care nu ii mai am langa mine, incat as vrea sa le tin ascunse in mine de frica sa nu dispara. Poate pare o prostie, dar eu ma simt mult mai vulnerabila in perioada asta a anului.

Eu am de gand sa ma bucur de zilele astea, sa petrec timp cu oamenii care sunt aproape de sufletul meu, sa incerc sa le aduc zambetul pe chip cat de des pot. Ce-mi doresc? Liniste, armonie, voie buna, sanatate, rasete, amintiri frumoase, clipe in care sa rad din tot sufletul, intelepciune si (de ce nu?) un nou inceput.

Ceea ce va doresc si voua - sa aveti zile frumoase, alaturi de cei dragi sufletului vostru, sa primiti si sa faceti cadouri frumoase care sa (va) bucure, momente in care sa reflectati la tot ce e important si intelepciune sa va indepartati de ceea ce nu va face bine, implinire sufleteasca si nu in ultimul rand sanatate.


Norocoasa care va primi geanta cu produsele de la giveaway este Claudia Vaga, felicitari, astept mail sau mesaj pe Facebook pentru a-ti expedia coletul cu premiul. Am decis sa nu anunt premiul surpriza pentru ca vreau ca cea care a castigat sa-l descopere cand va deschide cadoul.

Craciun fericit si pace sufleteasca!

9 comentarii

  1. Si pana in momentul de fata simt ca am avut un craciun Magic, dar citind postarea ta, chiar a devenit speciala!:D Iti mutumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc sa fii puternica :) ! Sarbatori fericite! Cuvintele tale m-au emotionat si m-au pus pe ganduri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar cine nu a trecut prin asta nu intelege ce simti..Sarbatori frumoase si liniste in suflet!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti doresc un Craciun Fericit cu clipe frumoase si multa sanatate!
    M-ai facut sa imi amintesc de Craciunul copilariei mele, o copilarie nu foarte fericita, insa cu momente speciale, pe care le pastrez, ca si tine, in adancul sufletului, cele mai de pret amintiri.
    Lasand la o parte melancolia si tristetea care ma gatuie in aceasta perioada pentru ca imi amintesc de oamenii dragi care nu mai sunt, te imbratisez si iti doresc numai bine.
    Felicitari castigatoarei, sunt sigura ca surpriza ta o va incanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru urari, sper ca si voi ati avut (si veti avea si in continuare) zile frumoase si linistite.

    RăspundețiȘtergere