ELF Mineral Powder Brush

24.12.13

O sa repet ce-am mai spus pe blog - nu ma dau in vant dupa produsele ELF si evit sa cumpar ceva de la ei oricat de tare m-ar tenta. De pensula asta am auzit pe Youtube si mi-am dorit-o pentru ca a fost comparata cu 109 de la MAC (care mie mi-a placut la nebunie, dar care pierdea peri rau de tot si am dat-o), asa ca mi-am calcat pe inima (dramatizez putin) si am pus-o in cosul de cumparaturi.


Am luat-o de pe iHerb cu 3 dolari, nu pierde peri, forma este exact ce speram sa fie, este fina si nu zgarie deloc (experientele trecute cu ELF inca sunt in mintea mea) si se curata usor. Eu o folosesc strict pentru contur (insa merge la fel de bine si pentru aplicarea blushului) si-mi place la nebunie. Nu ma asteptam la asta, insa a devenit una din pensulele mele preferate.

Am si Contour Brush de la Real Techniques (am facut cateva poze mai jos sa va dati seama de dimensiune si de cum sunt dispusi perii), insa cea de la ELF imi place mult mai mult si e singura pe care o folosesc pentru contur. O recomand? Da, fara sa ezit.


Ati incercat-o? Va tenteaza?

4 comentarii

  1. Am o paleta Sephora cu blushuri in pastilute foarte mici :( Cam ce dimensiune are?
    Sarbatori fericite!!

    Te astept si pe la mine :*
    http://chose-to-shine.blogspot.com/
    Mia

    RăspundețiȘtergere
  2. buna Camelia! As avea o mare intrebare..aceasta comanda iherb ti-a ajuns de curand? eu am o comanda inca de pe data de 21 noiembrie care nu a mai ajuns (mai mult de o luna) si vroiam sa te intreb tu cand ai dat-o, si daca ti s-a mai intamplat sa ajunga asa tarziu? Multumesc mult si Craciun Fericit!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mia Xoxo, in jur de 3 cm.

    Stefania, mie toate comenzile mi-au ajuns cam intr-o luna, oricum in perioada asta sunt intarzieri foarte mari la posta, deci e posibil sa fie asta cauza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se poate vedea din poze cat este de moale si de calitativa.

    RăspundețiȘtergere