Preferatele din 2013

28.12.13

Nu puteam sa inchei anul asta si sa nu va povestesc despre cateva dintre lucrurile care mi-au placut la nebunie anul asta si pe care le-am folosit constant. Nu ma rezum doar la produse cosmetice sau de ingrijire, ci mai degraba o sa va povestesc despre lucrurile care mi-au fost utile sau m-au ajutat sa ma relaxez anul asta.

O sa incep cu tableta de la Samsung, nu a fost ceva ce mi-am dorit in mod deosebit, insa cand a ajuns la mine mi-am dat seama ca aveam nevoie de ea. Cred ca o singura zi in toate aceste luni n-am folosit-o, in rest a fost mai mult decat prezenta in viata mea - nu-mi place sa scriu pe blog de pe ea, insa imi foloseste la multe altele.


Tartele de la Yankee Candle sunt de ani multi in topul preferintelor mele, insa anul asta parca mi-au placut mai mult ca niciodata. Cel putin de cand s-a racit rar a trecut o seara fara sa folosesc una (impropriu spus una pentru ca v-am mai povestit pe blog ca eu rup o tarta in 3-4 si folosesc fiecare bucata o singura data, nu-mi place deloc mirosul tartelor refolosite). Anul asta am descoperit Vanilla Lime si m-am intors la niste preferate mai vechi. Si tot n-am ajuns in Obor sa incerc cateva arome noi, dar nu e timpul pierdut.


Top coatul de la Nubar (Diamont Seal & Shine) ramane preferatul meu, anul asta am incercat alte variante insa nimic nu se compara cu el (Seche Vite deja e istorie pentru mine), asa ca deja mi-am luat inca o sticla sa fiu sigura ca nu raman fara.


Anul asta am tot schimbat parfumurile, insa sunt 2 la care ma intorc indiferent de ce folosesc: Vanilla Noire de la Yves Rocher si Very Irresistible de la Givechy. Daca primul imi place sa-l folosesc doar cand e mai frig afara, Very Irresistible ramane parfumul meu preferat, nu stiu de cati ani il tot port si sunt la fel de indragostita de el.


O relatie frumoasa am avut anul asta cu pensulele de machiaj - am scapat de multe dintre ele (Sigma - la pensule ma refer - este in topul produselor care nu-mi mai plac deloc) si le-am inlocuit cu altele noi, care imi plac la nebunie. Despre pensulele Real Techniques v-am spus si in postarea cu descoperirile de anul acesta, pensulele de pe ebay (copii sau nu - eu banuiesc ca sunt facute in aceleasi fabrici - dupa cele de la Sigma si Real Techniques, era sa uit de copia dupa Yachiyo de la NARS) ma ajuta mult si nu il ultimul rand cateva pensule de la MAC care stateau uitate intr-un sertar si acum au ajuns unde le era locul.


Desertul la cana a fost unul din lucrurile pe care le-am facut de-o gramada de ori anul asta, au fost saptamani cand am facut diverse variante si de 3-4 ori, asa am mancat si eu fructe si iaurt de care nu ma ating foarte des. In mod sigur va fi la fel de apreciat si anul viitor si o sa incerc si alte combinatii.


Si ... Bella (care nu este lucru, nu este nici om, este un suflet), am savurat fiecare moment petrecut impreuna, am incercat sa ii arat cat de speciala este si ce inseamna pentru mine. N-a existat zi in care sa nu multumesc ca ea a aparut in viata mea (sunt aproape 11 de ani de cand suntem impreuna) sau sa nu ii spun ca o iubesc (da, o iubesc si n-am nici o problema sa spun asta, Bella este cea care mi-a aratat ce inseamna iubirea neconditionata si pentru asta n-o sa pot sa ii multumesc vreodata, mi-a deschis ochii, dar, mai ales, mi-a deschis sufletul).


Probabil nu e postarea la care v-ati fi asteptat dupa titlu, dar cand am facut eu ce se astepta de la mine? (aproape niciodata, asta sunt si asa o sa raman, dar voi stiti deja asta despre mine - daca vreti sa cititi si o postare cu preferatele anului asta in materie de cosmetice spuneti-mi in comentarii si o s-o fac zilele astea)

17 comentarii

  1. Sarbatori Fericite! Sper ca noul an sa-ti aduca multa, multa sanatate si sa ne bucuram in continuare de postarile tale! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut mai mult genul tau de postare. Si ma bucur sa vad desertul sanatos printre poze;)

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine ca ai inclus in postare tot ce ti-a placut in acest an si te-a facut fericita! Sper ca la anu' sa fie mult mai multe lucruri frumoase in viata ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu parca prefer mai mult o postare mai personala, pentru ca despre cosmetice am tot citit si in alte parti.Pupici multi pentru Bella, este o dulceata mica si frumoasa, imi aminteste de catelusa cumnatei mele, care a locuit cu mine cam 5 ani si care imi lipseste acum.Bun desert, arata yam- yam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori fericite! Noul an sa-ti aduca, pe langa multa sanatate, multe impliniri materiale si spirituale, multa fericire si multe pace in inima si in suflet! La multi ani, draga mea Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place tare mult postarea ta! Si te inteleg perfect cu iubirea pentru Bella, simt la fel pentru Ukko! Te imbratisez, sa ai zile linistite si sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu m-a dezamagit in vreun fel postarea, dimpotriva! Asa cum spui, te stiu, esti un om care SIMTE...Postarea aceasta este ca tine!

    Te pup, Camelia! iti doresc sa-ti mearga bine in toate!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca M., multumesc pentru urari, sa ai si tu un an frumos si plin de bucurii.

    Cu Lore, da, am avut parte si de lucruri frumoase, sper ca anul viitor sa fie unul si mai plin si mai reusit.

    Claudia, incerc sa mananc cat mai sanatos (ciocolata e singura care ma mai face sa "pacatuiesc" din cand in cand).

    Deea, multumesc la fel (am avut parte de multe lucruri frumoase, insa unele chiar nu-si au rostul pe blog), sa ai si tu un an frumos si plin de lucruri care sa-ti bucure sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adina, da, v-am tot povestit tot anul ce mi-a placut si ce nu, un rezumat nu m-ar fi caracterizat. :)

    Kyanna, multumesc frumos, sa ai si tu un an asa cum iti doresti si sa ai parte de lucruri care sa te faca sa zambesti cat mai des.

    Alina, multumesc la fel, un an plin de bucurii iti doresc.

    Ilda, da, ai zis bine, multumesc la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mi-a placut postarea asta mai altfel :). Iti doresc un 2014 cu bucurii, multa sanatate si tot ce e mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  11. Darkflayer, e bun si la gust, aspectul e doar un bonus :)

    Coconut, multumesc frumos, sa ai si tu un an frumos si plin de impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Camelia, mi-e dragă postarea ta şi cu acelaşi drag revin mereu pe pagina ta. Îţi doresc din suflet ca şi în 2014 să te bucuri de lucruri/suflete/întâmplări/momente dragi, care să-ţi bucure sufletul cum nu se poate mai frumos ♥.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihaela, ma bucur cand citesc cuvinte atat de frumoase de la voi, un an plin de bucurii si momente frumoase iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bella, draga de ea..e atat de frumoasa , o pup .
    Draga Camelia, eu iti urez de acum un an nou plin de bucurii si impliniri , sa ai parte doar de trairi frumoase in anul care vine , alaturi de toti cei dragi tie. Un an nou mai bun decat cel care va trece curand .Distractie placuta in noaptea de revelion , te pup si La multi ani :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  15. Anamaria, multumesc la fel, sa ai un an reusit care sa te bucure si sa-ti aduca numai zambete.

    RăspundețiȘtergere