Prima impresie: produse par Lorys

16.12.13

Va aratam in postarea asta ca am inceput sa folosesc cateva produse noi pentru par si am primit multe intrebari legate de produsele Lorys (atat pe blog, cat si pe Facebook), asa ca am decis sa fac o postare cu primele mele impresii. 

Produsele le puteti achizitiona de pe siteul cosmeticerotta, iar preturile sunt mai mult decat accesibile (cremele de par fara clatire 15 ron pentru 300 ml, iar mastile de par 15,50-16 ron pentru 1 kg). Eu am primit produsele pentru testare si, ca si voi, nu auzisem de ele pana la acel moment. 

Trebuie sa va "avertizez" ca in acest moment siteul are multe lipsuri (cea mai importanta din punctul meu de vedere este lipsa descrierii la produse), insa se lucreaza intens la asta si din ianuarie va fi un cu totul alt concept. Cei care se ocupa de site au fost foarte seriosi, m-au sunat sa ma anunte de statusul comenzii, coletul a fost insotit de factura, asa ca daca va tenteaza ceva nu va lasati inselate de aspectul siteului, este doar o problema temporara.


Masca cu unt de shea este indicata pentru reconditionarea parului cret si uscat, lipsit de stralucire, asa ca a fost primul produs pe care l-am incercat. Are o consistenta densa, culoarea este galbuie si miroase foarte bine. Eu am incercat-o atat ca masca rapida (3 minute), cat si ca tratament (peste 15 minute lasata pe par), rezultatele au fost aceleasi - par hidratat, usor de descurcat si din ce am observat efectul se si mentine pentru ca atunci cand imi trec mana prin par il simt mai matasos decat de obicei.

Pretul este mai mult decat bun pentru cantitatea generoasa din recipient, iar pe site sunt multe alte variante - pe mine ma tenteaza cea cu ciocolata (Chocolate Mousse), dar si cea din gama Nutri Shine, daca incercati vreuna dintre ele sa-mi spuneti cum sunt.



Cremele de par fara clatire se aplica pe parul umed si se folosesc pe toata lungimea parului - eu am insistat de la ceafa in jos si am trecut mana cu ce-a ramas si pe la radacina, dupa care am pieptanat pentru o aplicare uniforma. Cea roz (Nutri Shine) promite extra protectie si stralucire pentru par si mi-a placut, miroase placut si chiar am simtit parul mai matasos dupa folosire (si nici nu mi-a incarcat parul desi am folosit cam mult produs la prima aplicare - in general produsele de tip leave-in incarca parul si de asta m-am temut cel mai mult), iar cea mov (Over Liss) ar trebui sa aiba un efect de netezire si sa hidrateze in profunzime - eu am folosit-o cu un spray pentru volum si efectele au fost cu totul altele, insa este foarte posibil ca asta se fi intamplat din cauza combinatiei, deci inca nu ma pot pronunta referitor la ea - o mai testez, insa mi s-a parut ca incarca putin parul spre deosebire de celelalte doua care mi-au placut mult mai mult, insa e doar o prima impresie.

Ambalajele sunt din plastic, culorile sunt vesele si sistemul de dozare/ aplicare este perfect pentru tipul asta de produs, cantitatea este mai mult decat suficienta (300 ml). Pe site am mai vazut disponibile alte 3 variante - Extreme Defrizz, Deep Hidrat si Chocolate Mousse - sunt curioasa cum sunt.



Daca va tenteaza produsele, puteti beneficia de oferta de pe site - la comandarea oricarui produs pentru par din gama Lorys primiti cadou un balsam de par (Extreme Defrizz sau Chocolate Mousse), transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 50 ron (pentru comenzile mai mici in Bucuresti se plateste o taxa de 5 ron, iar in tara contravaloarea taxelor postale - in functie de greutate finala a coletului). Eu va spun sincer ca pe mine m-au facut curioasa produsele incercate pana acum, asa ca pe viitor nu exclud posibilitatea sa incerc si altceva.

http://cosmeticerotta.ro/Home?action=brand&brand=Lorys&utm_source=coltul_cameliei&utm_medium=banner&utm_term=Produse%20Lorys&utm_content=Lorys&utm_campaign=cosmeticerotta

Va tenteaza? Aveti de gand sa comandati ceva?

8 comentarii

  1. Clar trebuie sa le incerc si eu! Si pretul e atat de mic pentru cantitatea de produs! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Deea, sa-mi zici cum ti se par daca iei ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Au un pret foarte accesibil, eu spun ca merita incercate indiferent de rezultat. Dar perioada aceasta evit sa mai comand ceva, e prea mare nebunie peste tot .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. cosmetice rotta au stand si in IDM la parter(scuze daca ai scris si tu,nu am vazut). Eu am avut samponul cu ciocolata si nu prea s-a potrivit cu parul meu, dar am citit pe un alt blog ca masca cu ciocolata este foarte buna :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anamaria, masca pana acum imi place cel mai mult.

    aura, nu am scris, au mai multe magazine in Bucuresti, insa nu le stiu locatiile prea bine :)

    Mihaela, daca o incerci astept sa-mi spui cum ti se pare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se par super ok, ca si pret.Am sa intru si eu dupa sarbatori sa vad ce mi se lipeste de mana.Vad ca site-ul are produse din categorii destul de diferite, de la guma de mestecat la cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da au magazin si la IDM, inca 4 in alte zone si un depozit de 2000 mp mai jos de Unirii. Au adaos mic, d-aia isi pastreaza preturile mici.

    RăspundețiȘtergere