Masca fata Balea "Buna dispozitie"

12.12.13

Va povesteam acum cateva zile pe Facebook ca am intrat in DM sa cumpar ceva si am vazut o masca de fata pe care n-am putut s-o las acolo - exagerez, dar m-a facut sa zambesc denumirea. Tinand cont ca o masca de la Balea e 3 lei si ceva am zis ca n-am ce sa pierd.


Masca se lauda cu extract de pepene si menta de apa pentru improspatarea pielii, extracte din ulei de masline, germeni de porumb si unt de Shea pentru ingrijirea intensiva a pielii si protejarea impotriva uscarii, panthenol pentru calmare si hidratare si vitamina E care protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii.

In teorie suna bine, in practica n-am vazut nimic. Masca miroase foarte bine, mi-a placut cum am simtit-o pe piele, insa n-am vazut nici un efect, nici macar nu mi-am simtit pielea mai hidratata.

Mai am jumatete din masca pentru o folosire (mastile de la Balea au 2 pliculetele x 8 ml fiecare) si o s-o folosesc in una din serile astea, dar n-am de ce s-o recomand sau sa o cumpar din nou.

Voi ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

7 comentarii

  1. Imi pare rau ca nu ti-a priit prea tare.. Eu n am incercat o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine suna denumirea ei :) , pacat ca nu este buna .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am incercat-o si mi-a placut foarte mult, dar recunosc ca doar datorita mirosului si texturii. Nu este genul hidratant de masca, ci genul acela care curata tenul si absoarbe sebumul foarte bine (eu am tenul gras/mixt si poate de aceea mi-a placut).

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am incercat-o si nici n-am de gand, dupa prezentarea ta. Prefer sa-mi fac eu singura o masca cu argila sau orice altceva decat sa cumpar o astfel de masca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am tenul gras si as incerca-o, dupa ce am citit comentariul lui Orjen. In general imi fac masti cu argila verde, dar uneori n-am chef sa stau sa amestec, asa ca o masca la plic e ideala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu Lore, nu pot sa zic ca nu mi-a priit, pur si simplu n-am vazut nici un efect.

    Anamaria, aia m-a atras si pe mine, m-a facut sa zambesc :))

    Orjen, eu n-am simtit ca a curatat nimic, probleme cu sebumul nu am, d-asta nici n-am vazut vreun efect, probabil, desi tinand cont de "intensivpflege" ala de pe fata ma asteptam sa fie cu totul altceva.

    Deea, e mai bine, desi eu nu prea am rabdare sa-mi prepar mastile :))

    Coconut, poate pe un ten gras se comporta altfel, desi, sincer iti spun, nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat-o chiar daca are o denumire funny.Ma gandeam ca va avea ceva beneficii cand am citi ca are unt de Shea, ulei de masline si vitamina E.De menta de apa nu am mai auzit pana acum.

    RăspundețiȘtergere