Oferte: editia de beauty

13.12.13

V-am spus acum ceva vreme ca luna asta o sa fie plina de oferte care mai de care mai tentante si ca o sa-mi zboare ochii in toate partile si o sa "plang" ca n-am bani pe card. Ei bine, am avut dreptate - dupa ce am profitat aseara de oferta de la Pai (de care v-am povestit aici) astazi m-am trezit cu multe alte tentatii - sper sa le rezist (oricum n-am alta varianta ca n-am bani pe card).

Cei de la feelunique.com au mai multe promotii pe site: pana pe 16 codul YULESAVE acorda o reducere de 10%, iar daca valoarea cumparaturilor este mai mare de 30 lire mai sunt disponibile alte 3 coduri: HURRY5 (5 lire reducere la comenzi cu valoarea intre 30 si 49,99), HURRY10 (10 lire reducere la comenzi cu valoarea intre 50 si 99,99) si HURRY20 (20 lire reducere daca valoarea cumparaturilor depaseste 100 lire). Sunt o gramada de seturi interesante pe site, insa pe mine cel mai mult ma tenteaza Ultimate Glow Pamper Box de la Sanctuary Spa.


Beauty Bay ofera 2 coduri de reducere: PIPERS10 (10% reducere la comenzile de peste 40 euro) si CRACKERS15 (15% reducere la comenzile de peste 65 euro), iar pe site sunt o gramada de produse deja reduse, asa ca daca aveti bani ... am pus mai jos cateva poze cu ce mi s-a parut mie tentant, insa pe site gasiti si alte oferte misto.



De Strawberry mai are sens sa va spun? Evit sa mai intru pe site pentru ca de fiecare data mai gasesc cateva ceva. Cel mai tare ma tenteaza un set de la Fusion Beauty si paleta de la Smashbox.



Acum astept sa-mi pice bani de undeva ca sa-mi mai fac un cadou.

Va tenteaza ceva?

9 comentarii

  1. pentru mine Strawberry e o dezamagire. nu mi-a ajuns produsul si isi rezerva inca 10 zile sa dea de el.. asta cu registered mail :| astept sa vad cum se solutioneaza problema astfel inca sa stiu daca sa mai comand sau nu de la ei.. deocamdata insa .. dezamagitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana Maria, eu am peste 40 comenzi la ei si nu am avut niciodata probleme, atata timp cat au tracking number vor descoperi unde e coletul - nu e vina lor ca posta lucreaza cum lucreaza. Tu ai verificat pe siteul Postei Romane daca a intrat sau nu in tara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, sigur, am verificat mereu statusul comenzii mele. A intrat in tara, doar ca numarul pe care mi l-au furnizat ei nu este de gasit nici online, nici daca am sunat ori daca m-am dus personal. Aici nu inteleg.. cum e posibil sa nu fi ajuns la mine daca este de 10 zile in Ro? :( De aviz nici nu mai mentionez..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana Maria, si daca nu apare online cum stii daca a intrat in tara? Ar trebui sa apara daca e in sortare sau daca a ajuns la vreun oficiu postal - daca nu apare pe site inseamna ca e blocat pe undeva in afara tarii. (si eu am un colet expediat din 25 care nu a ajuns pana acum si nici tracking numberul nu apare la Posta Romana)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai in istoric apare predata catre posta romana si mi au dat si un numar pe care sa l verific, dar cei din Ro mi au zis ca nu exista. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Ana Maria, traseul ala e automat, asa apare si la comanda mea, atata timp cat tracking numberul nu apare pe siteul postei inseamna ca nu a intrat in tara. Le-am scris si eu si mi-au confirmat ca sunt intarzieri la livrari si spera ca intr-o saptamana firma care se ocupa de asta sa dea drumul la colete (deci in mod sigur sunt blocate intr-un depozit pe undeva).

    RăspundețiȘtergere
  7. Strawberry mi se pare cel mai tentant, tot mereu gasesc cate ceva care sa ma atraga.

    RăspundețiȘtergere