Descoperirile din 2013

26.12.13

Anul asta a fost ciudat din multe puncte de vedere ... am trait niste experiente noi, am incercat lucruri noi, am cunoscut oameni noi, o parte din problemele de anul trecut nu si-au gasit rezolvare, altele s-au rezolvat intr-un mod cel putin straniu ... raman la ciudat, e cuvantul care descrie cel mai bine anul asta.

Insa in 2013 mi-am impus sa fac sau sa incerc niste lucruri ca sa vad daca exista sau nu limite, daca pot sau nu pot, daca instinctul meu functioneaza sau nu, a fost un an de teste in care am descoperit multe lucruri (despre mine si despre multe altele). Dar am descoperit si niste produse care mi-au placut si despre asta vreau sa va povestesc astazi.

Pensulele Real Techniques - mi-a luat o gramada de timp sa ma decid sa le incerc pentru ca in mintea mea se formase gandul ca sunt laudate ca multe alte produse si nu sunt chiar atat de bune. M-am inselat si o recunosc, nu ma dau in vant dupa toate insa Expert Face Brush (despre care am scris aici) a devenit preferata mea. N-am mai folosit alta pensula pentru fond de ten de cand o am si asta spune tot. Pensula pentru blush (pe care o folosesc si pentru pudra) ocupa locul 2 in topul preferintelor mele. Le puteti cumpara de pe Makeup Shop sau de pe iHerb.

Un alt produs care mi-a placut la nebunie si l-am folosit aproape tot (si spun aproape pentru ca un sfert din tub i l-am dat unei prietene care a avut o eruptie de zona Zoster pe fata si a ajutat-o foarte mult) este Dead Sea Treatment Repair Oil de la SeaLine (v-am povestit aici de el), acum astept Rosehip Oil de la Pai si sunt chiar curioasa daca o sa-mi placa mai mult. Si ca tot am amintit de produsele de la Pai, le-am descoperit de-abia in noiembrie, insa din ce am incercat pana acum cred ca in 2014 exfoliantul va fi in topul preferintelor mele.

Ani de zile am fost fidela bazei de la OPI (Natural Nail Base Coat), nu m-am atins de ea de luni bune si asta e cea mai buna dovada ca mi-au placut la nebunie produsele pentru unghii de la Alta Cosmetics de care v-am povestit aici. Nu ma asteptam sa-mi placa atat, asa ca faptul ca au ajuns in postarea asta ma mira si pe mine.

Doua produse care m-au incantat anul asta si pe care le folosesc si acum cu placere sunt fondul de ten Flawless Cream de la MeMeMe Cosmetics (de care v-am povestit aici) si sprayul pentru volum de la John Frieda (gasiti aici detalii), probabil ca vor ajunge pe viitor in postari de genul sesiune de shopping pentru ca-mi plac prea mult ca sa nu le am din nou.

In ceea ce priveste procedurile cosmetice incercate anul asta, am 3 preferinte: pensatul cu ata (de care v-am povestit aici), epilarea IPL la axila si tratamentul WishPro la clinica SlimArt (unde n-am ajuns de ceva vreme, dar nu asta e important). Despre epilare n-am reusit sa fac o postare cu impresiile finale pentru ca n-am reusit sa ajung decat la 5 sedinte, insa exista diferente enorme intre ce era la axila mea la inceputul anului si ce este acum - a fost una din cele mai inspirate decizii ale mele, insa despre WishPro am scris aici daca sunteti interesate.

Masajul nu pot sa-l trec ca fiind descoperire, insa merita un loc special in 2013, asa ca nu puteam sa nu-l amintesc - daca va zic ca masajul m-a ajutat sa-mi rezolv problema cu cearcanele o sa par putin nebuna, insa daca cititi postarea asta o sa pricepeti mai bine despre ce e vorba. A functionat pentru mine si pentru problemele mele, nu garantez ca o sa functioneze si pentru altcineva (mie mi-a rezolvat si problema cu picioarele umflate de care v-am mai spus pe blog), nici macar n-am convingerea ca o sa va placa tehnica lui Marius de la clinica AKH (nici eu nu m-am simtit bine dupa primele sedinte), insa pentru mine este unul din lucrurile care m-au ajutat anul asta.

Pinterest a fost unul dintre cele care mi-au placut enorm anul asta - desi nu a fost chiar descoperire, am luat o gramada de idei de acolo, m-am relaxat in serile cand mintea mea avea nevoie sa evadeze. Imi place!

Nu pot sa inchei postarea asta fara sa va spun ce-am descoperit din punct de vedere culinar - e mult spus culinar, dar n-am gasit alt cuvant mai bun - ceaiurile (toata viata mea am baut ceai doar cand am fost racita rau de tot), acum am invatat sa savurez o cana cu ceai si sa ma relaxez si ciocolata Bubbly (white) de la Milka.

Voi ce-ati "descoperit" in 2013?

8 comentarii

  1. Pregatesc si eu o astfel de postare:) Bine,mai mult despre schimbari,nu neaparat depsre descoperiri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o placere sa te citesc, Camelia. Acum realizez ca nu atat pentru review-uri, cat pentru sensibilitatea de care dai dovada. Succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciocolata vreau sa o incerc si eu, n-am apucat. Cat despre ceaiuri.. am scris mult despre ele. Sunt atatea sortimente care merita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Claudia, astept sa citesc :)

    Miranda, multumesc, am zambit :)

    Meg, s-o incerci, e preferata mea acum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am descoperit, sau am acceptat, ca pot cumpara hainute mai ieftine si destul de bune si purtabile si din magazine mici si inghesuite, ca e o mare placere sa iti tii banutii ca mai apoi sa vanezi reducerile si sa faci investitii bune (ultima o rochita H&M la 40 lei!!!!!!!!!!!)

    Am descoperit incaltamintea din inlocuitor - si am doua perechi simpatice luate la preturi bune.

    Am descoperit, sau am acceptat ca uleiurile naturale nerafinate (chiar daca imi placeau si inainte) fac bine, acum le folosesc constant - preferatul e cel de argan.

    Am desoperit masajul anticelulitic.

    Am descoperit ca un tratamentul facial facut in salon face mult bine;

    Am descoperit Cardul Avantaj -sa nu radeti dar nu i-am dat importanta pana anul acesta;

    Multe lucruri pentru mine se pare...


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place pinterest, stau cateodata cu orele si visez, caut, planuiesc uitandu-ma la poze. Eu ceaiurile le-am descoperit de vreo 3-4 ani cred, inainte si eu beam doar cand era absoluta nevoie.
    Am descoperit un magazin care aduce chestii din afara unde am gasit lucrusoare interesante si unde ma duc intotdeauna cu placere sa vad ce mai descopar de data asta.
    Am descoperit sau mai degraba am redescoperit cat imi place sa calatoresc.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela I., da. ai descoperit multe si mai ales ai descoperit lucruri care te vor ajuta in viitor ceea ce e nemaipomenit.

    Jade, si eu ma pierd in lumea aia des, asa ca te inteleg perfect, pare tare interesant magazinul ala. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am descoperit placerea de a face sport, cat mai multa miscare si de a alerga.Am redescoperit shopping-ul online si ce mult imi place...Am descoperit ce inseamna sa am vointa in lupta cu celulita si cat de mult conteaza sa beau 2 l de apa pe zi.Despre produsele cosmetice nu imi amintesc acum ceva anume, ceea ce inseamna ca nu am avut o mare descoperire in acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere