NOTD: Rimmel Space Dust Aurora

27.12.13

Oja asta a fost o surpriza si pentru mine, am vazut-o in DM si mi s-a parut interesanta, asa ca am cumparat-o inainte de Craciun. Aveam intentia sa port oja rosie de Craciun (da, chiar eu care nu am nici o treaba cu oja rosie), insa ceva m-a atras atat de tare la oja asta incat nu am rezistat.


1 x Alta Cosmetics baza cu biotina
2 x Rimmel Space Dust Aurora

Are o pensula lata si se aplica foarte usor, se usuca imediat, eu o am de 3 zile pe unghii (poza este facuta putin mai devreme), ieri mi-a sarit la o unghie la varf insa nu a fost nevoie s-o sterg si sa reaplic, ci doar am peticit (datorita texturii se poate fara nici o problema), nu stiu cum va fi cand va trebui sa o sterg, dar pentru moment ma bucur de ea (e prima data cand spun asta despre o oja si mi se pare chiar caraghios).

Imi place? La nebunie desi textura este putin incomoda si simt ca ma agat de anumite lucruri daca nu sunt atenta. Pretul? In jur de 12 ron (daca imi amintesc bine), banii cheltuiti foarte bine. Mai vreau si alte culori? Da, desi nu este o oja pe care as purta-o in fiecare zi, dar este perfecta pentru perioada asta.

Le-ati incercat? Cum vi se par ojele Space Dust de la Rimmel? (acum stau si ma gandesc de cativa ani n-am mai incercat o oja Rimmel, dar nu-mi amintesc)

10 comentarii

  1. Eu am purtat o oja rosie cu gliter de la Flormar. Foarte "christmasy" si deci foarte previzibila dar imi place la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte frumoasa si se potriveste cu aceasta perioada festiva.Eu initial mi-am dorit ceva desenat pe unghii, un motiv de sarbatoare, dar cum nu am reusit, mi-am facut unghiile in doua culori, cu vesnicul rosu si verde pe diagonala.Pana la urma am fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu aceasta oja si o ador...Este super frumoasa!
    De sters se sterge destul de greu de pe unghii dar nimic horror...
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am purtat Reflecting Silver de la Oriflame, chiar ieri am scris :)
    Am cumparat pe la inceputul lui decembrie 2 oje Rimmel: Moon Walking (care a ajuns cadou la cineva drag) si Total Eclipse, de care sunt indragostita :D De ceva vreme m-a prins si pe mine trendul asta nisipos, asa ca am inceput sa fac colectie :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana, si eu am una rosie plina de sclipici pe care n-am apucat s-o incerc, dar zilele astea urmeaza :)

    Adina, important e ca ti-a placut ce a iesit.

    Oana, da, arata foarte bine, prea bine ca sa ii rezisti.

    Alina, am vazut :) nu stiu daca ma tenteaza o colectie, dar inca cateva sigur :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am purtat de Craciun Eclipse, tot din colectia Space Dust de la Rimmel. Mi-a luat mult sa ma hotarasc intre aceasta si Aurora (m-am simtit atrasa instant de aceste doua nuante, insa intr-un final Eclipse a castigat - probabil datorita fazei un pic mai "dark" si mai "edgy" prin care stilul meu trece momentan.)
    Dar daca nu ai sters-o inca de pe unghii, permite-mi sa te pregatesc sufleteste - nu am nici o oja in colectia mea care sa se dea dusa atat de greu de pe unghii. Mi-a luat jumatate de ora, la propriu.
    Sarbatori fericite si in continuare si fie ca noul an sa aduca cu sine lumina si vise cat mai indraznete!

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica, partea cu stersul ojei nu mi-a placut deloc, asa ca o s-o mai aman :)) multumesc pentru urari, zile frumoase si un an nou plin de bucurii iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce sa nu nu ai nimic cu oja rosie? Dar ce are aceasta culoare?

    Si de ce sa nu porti (mai) mereu sau aproape oja texturata si sclipicioasa? Acestea ce mai au?

    Eu sunt pentru culoarea rosie pe unghii, cat mai rosie si sunt si pentru ojele cat mai speciale -sclipiciuri, finish-uri ciudate si care atrag priviri. Ca exemplu, acum am pe unghii Opi Alcatraz Rocks iar pe inelare am Opi Goldeneye. Mie mi se pare cuminte combinatia.
    Maine probabil ca o sa le sterg si o sa imi pun un rosu-rosu lucios pe unghiute.

    Si ca sa revin, le-am vazut si eu in magazin, si era cat pe ce sa cumpar nuanta inchisa la culoare (ceva petrol-verde inchis in ea, parca asa era).

    Si ca sa se stearga mai repede, e bine sa tii apasat cateva secunde discheta/vata imbibata cu acetona.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela I., eu nu consider ca mi se potriveste rosul, iar textura de la ojele nisipoase ma incomodeaza in activitatea de zi cu zi, d-asta mai rar e mai bine. :)

    Mihaela, da, chiar imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere