Giveaway Craciun: just for you

10.12.13

M-am tot gandit la acest giveaway in ultimele saptamani si ideile au venit si au plecat, in final m-am gandit ca perioada asta este una de rasfat asa ca asta urmaresc si eu. Am adunat cateva produse care cred ca o vor ajuta pe una din voi sa se relaxeze si sa se simta mai bine la inceputul anului viitor. Am vrut sa fac un giveaway prin Rafflecopter (ca tot se poarta), dar mi-am dat seama ca nu ma reprezinta deloc, asa ca m-am razgandit.

Premiul? O geanta roz de voiaj plina cu produse alese de mine: gel de dus Yves Rocher cu portocala din Florida, lotiune de corp Curious de la Britney Spears, demachiant pentru ochi cu albastrele de la Yves Rocher, apa micelara de la Yves Rocher, crema de corp Rectory de la Grace Cole, masca de fata cu primula si jojoba, cub de baie cu mure de la Yves Rocher, gloss de buze cu vanilie de la Yves Rocher, o pila de picioare de la iHerb, o tarta Mandarin Cranberry de la Yankee Candle si un cadou surpriza - care nu apare in poza si va fi dezvaluit cand anunt si castigatoarea (adica in ajunul Craciunului pe 24 decembrie)


Singura conditie pentru a participa este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti cum ar arata Craciun ideal in viziunea voastra (si ma astept sa citesc niste comentarii scrise din suflet care sa ma aduca si pe mine in povestea voastra, nu 3 cuvinte aruncate doar ca sa fie).

Daca vreti sa aveti mai multe sanse aveti si optiunea asta: ofer o sansa in plus daca urmariti blogul prin GFC, daca urmariti pagina de Facebook si daca dati share acestei postari pe Facebook (o sansa in plus pentru fiecare din cele 3 - practic 3 sanse in plus daca indepliniti si aceste conditii - insa trebuie sa lasati la sfarsitul comentariului numele cu care urmariti blogul prin GFC si Facebook si linkul catre share).

Aveti timp pana pe 23 la ora 12, iar pe 24 in ajunul Craciunului voi anunta norocoasa.

79 de comentarii

  1. Imi place intrebarea asta.happy. Eu consider astfel Craciunul ideal:sa merg cu colindul, sa ma aflu in mijlocul tuturor rudelor mele si prietenilor, sa stam la masa, langa bradul impodobit, sa ofer si sa primesc cadouri, sa vorbim, sa ne distram , sa ascultam colinde.Sa fie zapada...si sa simt atmosfera aceea de Craciun. Sper sa am un Craciun fericit... ceea ce va doresc si voua:Craciun fericit >big grin
    fb : alexandra-elisabet dorofte
    gfc : dorofte alexandra
    share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1436461993238988

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciunul ideal pentru mine ar fi un Craciun ca cele pe care le petreceam acum ceva ani,la tara,intr-un sat micut si modest,cu toata familia.Atunci ne reuneam toti,nu conta ca unii erau la sute km departare,Craciunul il petreceam impreuna.Zic ca un Craciun de genul asta ar fi ideal pentru mine pentru ca eram mica,n-aveam nicio grija,inca credeam in Mos Craciun si stateam pe langa mama si bunica mea sa vad cum fac cozonaci si alte bunatati.Mi-e dor de un Craciun in genul asta,mai ales ca nici macar casa de la tara unde imi petreceam sarbatorile nu mai e:(.
    Nu am FB si habar n-am ce e ala GFC,dar citesc zilnic blogul tau,cu drag.Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut un an nu tocmai bun,dar de sarbatorii vreau sa nu ma mai gandesc la ce a fost ci la ce va fi,vreau sa fiu optimista si sa nu imi pierd speranta.Asa ca trimi povestea mea despre CRACIUN.
    UNDE ESTE CRACIUNUL DE ALTA DATA?? Acela în care eram copil și trăiam cu emoție și bucurie în suflet venirea lui. Suntem prea ocupați, prea stresați, timpul parcă trece mai repede și am uitat esența acestei sărbători? Am închis ochii și am văzut momentul în care eram alături de surorile și fratele meu, în seara de Moș Ajun și împodobeam bradul și îi cântam „O, brad frumos” și cu ce emoție așteptam Moșul, și parcă am simțit mirosul de cozonac, prăjituri și sarmale. Crăciunul înseamnă înainte de toate iubire, speranță, zâmbete, bucurie, este magic. În această noapte dorințele noastre prind aripi și trebuie să credem cu tărie în ele. În noaptea de Crăciun minunile chiar au loc, pentru că în acele momente suntem altfel, ne permitem să sperăm în ceva mai bun pentru noi.
    Anul acesta o să retrăiesc Crăciunul, emoția și bucuria lui prin ochii fetiței mele, pentru că ea va reuși să îmi redea toate aceste momente prin zâmbetul și inocența ei.
    „Nu este nimic mai trist pe acest pământ decât să te trezești în dimineața de Crăciun și să nu mai fi copil – măcar în suflet” (Erma Bomberck).
    Îmi doresc ca acest Crăciun să fie pentru noi toți, magic… de poveste.
    share-https://www.facebook.com/victoriarosia/posts/644794658906416,fb-rosia victoria,gfc-rosia victoria

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, camelia
    Ai mai avut ideea aceasta acum cativa ani si tin minte ca am participat si atunci.
    Dar s-au schimbat multe intre timp. In primul rand, Craciunul acesta va fi primul pe care il petrecem in trei. Sunt insarcinata in noua luni si maine ma duc sa nasc. Asa ca tot ce imi doresc de acest Crăciun este sa fiu acasă împreună cu puisorul meu si cu sotul, sa fim sanatosi sa ne putem bucura de minunatul cadou pe care fiica noastra il reprezinta pt noi. Este un copil foarte dorit si așteptat, as numi-o un miracol pt ca nu ma asteptam sa raman gravida sau sa duc sarcina la bun sfarsit. Si in ciuda tuturor temerilor mele, totul a fost bine, bebe a fost si este sănătos. Sper ca si maine sa decurga totul bine pt ca tare emotionata sunt. .. deci, asta ar fi craciunul ideal și sunt convinsa ca asa va fi: sa imi vad si imbratisez copilasul dupa noua luni de emotii si anticipare.
    Gfc foxy_kory
    Fb corina maria

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Multumesc pentru concurs! Craciunul ideal ar fi daca la masa din seara de Ajun si/sau din prima zi de Craciun i-as avea alaturi pe parintii si fratii mei, ca atunci cand eram cu totii copii acasa si ne bucuram de darurile Mosului si de bunatatile de pe masa sub privirile parintilor, sa ascultam colinde ca odinioara. Din pacate sunt despartita de acestia de foarte multi ani si ne vedem doar o data pe an - vara. Imi este tare dor de acele momente traite si imi doresc din tot sufletul sa le mai traiesc macar o data la cativa ani :) !
    FB like lacra.lacry
    GFC IONITA

    RăspundețiȘtergere
  6. fb:Nelyda Nelly
    gfc:nelida amet
    share:https://www.facebook.com/Nelyda.Nelly/posts/783289881696526
    Pentru mine Craciunul Ideal ar fi cel in care faci cate o bucurie celor din jur,macar una mica de tot,dar facuta din suflet si cu multa bucurie.Imi place mult cand vad surprinderea in ochii celorlalti atunci cand le daruiesti ceva fara sa astepti nimic in schimb.Imi place sa impodobesc bradutul,sa asez cutiutele frumos impachetate sub brad,sa pregatesc cu manutele mele prajituri si cozonaci,sa colind prin oras si sa ma minunez de brazii imensi impodobiti din centrul orasului,sa privesc copilasii cum asteapta cuminti sa le vina randul in bratele Mosului,sa ii vad cum rosesc cand ii spun Mosului ce isi doresc,sa vad fericirea pe chipul tuturor,sa merg de mana cu iubitul meu si sa-l surprind atunci cand ne oprim in fata restaurantului preferat de el si sa-i dezvalui ca am facut o rezervare pentru cina,sa ofer flori si dulciuri mamei si bunicii si surprize micute oamenilor dragi.

    RăspundețiȘtergere
  7. fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/553521898058169
    gfc;alina hurmuz
    Pentru mine Craciunul Ideal ar fi cel in care faci cate o bucurie celor din jur,macar una mica de tot,dar facuta din suflet si cu multa bucurie.Imi place mult cand vad surprinderea in ochii celorlalti atunci cand le daruiesti ceva fara sa astepti nimic in schimb,imi place cand impodobim bradul,este o armonie frumoasa si plina de zambete din partea celor dragi.Sunt niste momente magice care raman ca amintiri foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. FB si GFC: Loredana Vlaescu
    Share: https://www.facebook.com/loredanavlaescu/posts/606780446035674
    Pentru mine, Craciunul ideal este alaturi de familie si prietenul meu, dar din pacate este cam imposibil acum. Il voi petrece doar cu familia, iar revelionul cu prietenul. Cred ca sarbatorile ideale ar fi cu totii la o masa, sa vorbim, sa mancam si ne veselim de nasterea Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acesta o sa fie ultimul meu Craciun petrecut impreuna ca catelul meu, are 14 ani si se vede ca se simte din ce in ce mai rau, dar lasand gandul asta trist la o parte, astept zapada, pt ca nu e Craciun fara zapada. In fiecare an , chiar daca nu a fost zapada pe jos, tot a nins in noaptea de Ajun, e ca o regula pentru mine si o verific mereu :))) De Craciun, stau acasa, cu familia, primim vizite si din pacate ne indopam cu mancare. Asa a fost mereu si asa o sa fie Craciunul ideal: zapada, familie, caldura, cadouri si muulte mancare si dulciuri :)

    Fb: Mirabela Maria
    Gfc: Mirabela
    share: https://www.facebook.com/Miralfn/posts/690251654348558

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna , CAMELIA! minunat giveaway, multumim!
    Craciunul ideal in viziunea mea este exact acela pe care il petrec an de an alaturi de familia mea! Si spun ca este Ideal :) pentru ca nu imi pot dori nimic mai mult decat sa fiu alaturi de parintii mei, care sunt destul de inaintati in varsta! asa ca , in fiecare an, in ajun, facem cum facem si ne reunim, desi ne despart aproape 200 km. Anul acesta ii vom vizita noi, adica eu, sotul meu si fetita noastra care implineste chiar in prima zi de Craciun un an si opt luni! IDEAL ar fi (si imi doresc de ani de zile sa fac asta si numai nu reusesc) sa plecam cu totii undeva si sa sarbatorim in cu totul alt fel decat o facem in fiecare an. Mi-ar placea sa am mijloacele materiale care sa imi permita sa ii " rapesc" pe parintii mei si sa le ofer servicii complete macar pentru 2-3 zile, fara sa aiba grija de nimic, fara sa mai stea mama zile bune in bucatarie, pregatind cele mai alese bucate...poate ca intr-adevar le-as face o mare bucurie. In acelasi timp bucatele de pe masa poate nu ar fi cele cu care suntem noi toti obisnuiti, cu savoarea data de mainile dibace ale mamei, an de an, dar macar stiu ca ar avea si ei un timp de odihna si poate chiar de asta au nevoie!
    fb: nadia alina candrea
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/717054324981246
    gfc: nadia candrea
    Multumesc!
    :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru mine iarna inseamna totul.Sunt nascuta iarna,ador mirosul de brad ,clementine si cozonaci.Vine Craciunul,care ca de obicei il fac la munte la o cabanuta mica,calduroasa si primitoare,alaturi de familie.Iar cel mai important lucru in afara ca sunt cu familia e bunica care ca in fiecare an imi face totosi rosii,verzi si ne povesteste langa brad amintirii de cand eram mica.Ce poate fii mai frumos de atat sa fii nascuta iarna si sa fii alaturi de familie in cea mai frumoasa sarbatoare.Multumesc ca mai lasat sa impartasesc o fila din caietul meu cu bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  12. HELP :) Mie nu-mi apare pagina ta de Fb (nu stiu de ce). Poti sa-mi dai un link aici ca sa te pot urmati is acolo? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.facebook.com/ColtulCameliei

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru mine Craciunul ideal ar insemna sa petrec sarbatorile cu cei dragi. Sa mergem toti la slujba de Craciun, dupa care sa luam parte la cina de Craciun, sa uitam de necazuri, de probleme, sa ne aducem aminte de ce a fost bun si sa ne bucuram ca suntem impreuna.
    fb: Erika Erika
    gfc: Marti Martinelli
    share: https://www.facebook.com/erika.erika.94402/posts/225933230914851

    RăspundețiȘtergere
  15. ungureanu gabriela10 decembrie 2013 la 19:28

    Eu consider astfel Craciunul ideal:sa merg cu colindul, sa ma aflu in mijlocul tuturor rudelor mele si prietenilor, sa stam la masa, langa bradul imodobit, sa ofer si sa primesc cadouri, sa vorbim, sa ne distram sa ascultam colinde.Sa fie zapada...si sa simt atmosfera aceea de Craciun. Sper sa am un Craciun fericit... ceeace va doresc si voua:Craciun fericit

    RăspundețiȘtergere
  16. Impreuna cu toata familia, ascultand colinde, bradul impodobit frumos stand mandru asteptand cadourile, afara ningand...

    RăspundețiȘtergere
  17. lautarescu adriana10 decembrie 2013 la 19:28

    Alaturi de familie, cu masa pregatita cu tot felul de bunatati pregatite conform traditiei, un brad impodobit ca in fiecare an, sa ofer cadouri celor dragi, afara sa ninga, sa vina colindatori...

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună! Cel mai frumos Crăciun este acela în care întrevezi o evoluţie, o îmbunătăţire asupra ta ca om: încerci să fii mai aproape de Divinitate, te ocupi mai mult de latura ta spirituală (de sufletul tău), te străduieşti să fii: mai darnic/milos şi să faci mai multe fapte bune, mai răbdător, mai atent şi mai indulgent cu cei din jur, mai iubitor, mai politicos etc. Iar toate aceste sentimente le împarţi cu familia, prietenii, cei dragi ţie şi chiar şi cu duşmanii tăi pentru că mai înainte de toate trebuie să avem în vedere aceste aspecte şi mai apoi vor veni şi celelalte de la Dumnezeu, cu voia Lui! Sărbători fericite tuturor! happy

    RăspundețiȘtergere
  19. Craciunul ideal neaparat cu zapada, ger, undeva in zona Tg. Lapus, aproape de M. Gutaii, peisage de vis, gazde primitoare deosebite, traditii adevarate, manastire Rohia, Casiel pe Valea Strambului, aproape de Chiuiesti.

    RăspundețiȘtergere
  20. fb: ana-maria ignat
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=380472345431395&id=100004058989707
    gfc: ana-maria ignat
    Craciunul este perioada mea preferata a anului.Ador mirosul de portocale si cozonac:)Un craciun ideal in viziunea mea ar fi undeva la munte,intr-o zona mai retrasa intr-o padure.Casuta sa fie micuta cu pereti din piatra de rau,cu ferestre mari,sa am un semineu ,un covor de blana,un fotoliu-balansoar si o cana de vin fiert,iar in seara de ajun sa am familia langa mine:)ireal de frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Camelia!
    Pentru mine craciunul reprezinta una dintre cele mai fumoase sarbatori.eu cred ca de craciun ar trebui sa fim toti mai buni, sa mai iertam si sa nu fim egoisti, ca multi au uitat sa faca asta.
    Craciunul e un moment magic pentru fiecare, gospodinele fac prajituri, copiii impodobesc bradutul de Craciun si asteapta cadouri! e un moment magic pe care-l poti savura din plin! Eu de obicei il petrec in familie, era si mai frumos cand eram mai mica si credeam in mos craciun, era frumos gandul ca vine mosu. :)
    GFC: Papp Erzsebet

    RăspundețiȘtergere
  22. In viziunea mea..Craciunul ideal ar fi o combinatie ideala intre bucurie,bunastare,vorbe frumoase, caldura si miros de scortisoara cu mar copt. Decorul sa fie vesel,potrivit acestei sarbatori,numai beculete sclipitoare,un brad plin de ornamente si ingerasi agatati peste tot. O masa aranjata langa un semineu calduros are intregi tabloul dorintei mele,FB&GFC: TENDER CARMEN MARILENA, SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/802301893120350

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru mine craciunul ideal ar fi sa o am pe mama si bunica mea langa noi. Sa miroasa in casa a sarmale facute de mami, si a cozonaci facuti de mamaie. sa ma trezesc dimineata in miros de lemne arse, sa miroasa a brad si fericire. Nu stiu daca tu ai avut/ai bunici la tara, insa pentru mine mirosul de fericire e mirosul de caldura de dimineata care vine de la focul din soba proaspat incalzita de mamaie si miros de mere incinse pe braul sobei, miros de sunca topita in focul din soba. Tataie sa aduca varza murata si sorici, sunca si lebar, toba si carnati trandafir facuti de mamaie. Si mami sa mi spuna sa ma trezesc ca a venit mos craciun. Craciunul perfect pentru mine e craciunul pe care l traiam cand eram copil. Acum sunt si eu mamica la randul meu, Acum eu sunt mami care trezeste puiul sa i spuna ca a venit mosul, eu sunt mami care face sarmale si cozonaci. Craciunul perfect exista!
    Camelia, draga mea, iti urez sarbatori fericite sa fii fericita si iubita! Sa ai parte de Craciunul perfect asa cum e pentru tine!

    te urmaresc cu gfc - danielaivanuta@gmail.com
    pe facebook sunt radu.auradaniela
    share la concurs - https://www.facebook.com/#!/radu.auradaniela nu stiu cum sa ti pun share ul la concurs, eu am dat e pe timeline la mine.

    RăspundețiȘtergere
  24. Wow, Camelia, trebuie sa zic ca intradevar se simte ca ai ales cadourile cu grija si cu suflet:) Cu intentia de a ne face uneia dintre noi o surpriza megafrumoasa de Craciun:D Eu iti multumesc:)
    Craciunul perfect pentru mine inseamna familie. Insemna focul din soba, ninsoarea de afara, mirosul de cozonac pufos pregatit impreuna cu mama, beculete stralucitoare, impodobirea bradului impreuna cu cei dragi, ascultand colinde, multe clipe vesele, rasete, bucurii, emotia inventarii surprizei perfecte si descoperirii cadourilor ascunse sub brad, mana celui iubit inconjurandu-ma.......Si certitudinea ca apartinem. Sentimentul de apartenenta amestecata cu siguranta.

    Te urmaresc prin gfc si fb cu numele de Vaga Claudia si am dat share postarii aici:https://www.facebook.com/vagaclaudia/posts/696669090352914

    RăspundețiȘtergere
  25. Craciunul perfect pentru mine ar fi sa le avem alaturi de noi pe mami si pe mamaie. Sa miroasa in casa a sarmale facute de mami si a cozonaci facuti de mamaie si sa miroasa a fericire. Nu stiu daca tu ai bunici/ai avut bunici la tara dar pentru mine fericirea miroase ca la tara, miroasa a caldura, a foc proaspat facut de mamaie, mamaie statea in genunchi in fata sobei si baga lemne. Miroase a brad, a lemne arse, a sunca topita in focul din soba, a mere coapte pe braul sobei. Mami ma trezea dimineata si mi zicea ca a venit mosul. Apoi tataie aducea varza murata, zeama de varza si sorici, toba si carnati trandafir facuti de mamaie. lebar si sunca.
    Acum eu sunt mamica, acum eu o trezesc pe Pisi a mea sa i spun ca a venti mosul, eu fac sarmale si cozonaci. Craciunul meu din copilarie e acum al fetitei mele.
    Craciunul perfect exista!

    Camelia, draga, iti urez sarbatori fericite, iti doresc un craciun perfect alaturi de cei dragi! Te imbratisez cu mult drag!

    Te urmaresc cu gfc - danielaivanuta@gmail.com
    facebook radu.auradaniela
    share https://www.facebook.com/#!/radu.auradaniela nu stiu cum sa copiez unde am dat share, oricum e pe timeline

    RăspundețiȘtergere
  26. Crăciunul meu ideal va fi anul acesta. Locuiesc alături de familia mea în provincia Iași-ului, la malul Prutului, înconjurată fiind de o pădure de argint. Fiecare iarnă e de fiecare dată mai geroasă aici, dar și cu mai mult farmec. Cu atât mai mult anul acesta pentru că va fi primul Crăciun al lui Matei, bebelușul meu care va împlini 2 lunișoare pe 23 decembrie. Crăciunul nostru începe în această zi, când pregătim cele mai gustoase bucate, când mă ”închid” cu mama (acum o să-l avem alături și pe Matei) în bucătărie și gătim cu multă, multă dragoste. Apoi, ajunul e la fel de magic pentru că se întorc acasă frații mei și vin în concediu celelalte rude (am o familie mare), e multă armonie în jur, e mult zgomot, se aud colinde pe fundal, ciocnim cănile cu vin fiert, împodobim bradul și povestim până târziu în noapte. Noaptea de Crăciun e cea mai scurtă pentru că trezirea se dă la ora 5 dimineața, când bărbații se aduc lemnele pentru foc și scot vinul de la rece, femeile merg în bucătărie să pregătească mămăliguța caldă, friptura și pârjoluțele care trebuie să fie calde neapărat și pun masa, iar copiii, de la mic la mare, stau în jurul bradului bucurându-se de cadouri. Apoi ne asezăm la masă, în zumzet de voci și clinchet de pahare, după care mergem la biserică, la slujba de dimineață. La întoarcere ne jucăm, altături de copii, cu zăpadă (dacă este, și de obicei este), după care ne odihnim. Următoarele 2 zile de Crăciun le petrecem lîn vizite la celelalte rude, la vecini și prieteni, împărțind cadouri și voie bună. E același Crăciun magic de când m-am născut și mă bucur enorm că pot să i-l ofer și puiului meu iubit. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. gfc:irina andreea
    fb:irina andreea
    share:https://www.facebook.com/irina.andreea.94/posts/633712293337408

    Craciunul ideal ar fi undeva intr=o statiune de munte, in tr-o cabana , fara vecini, fara telefoane mobile, internet...rupti de realitate vreo 2 zile, sa il astept pe Mos Craciun alaturi de sotul meu si sa retraim primele noastre intalniri. Dimineata sa ne trezim si sa ne batem cu zapada ca 2 copii, sa ma tavalesc prin omatul proaspta , si sa simt mirosul iernii

    RăspundețiȘtergere
  28. Craciunul ideal in viziunea mea este inconjurat de caldura familiei. Toti cei dragi imi sunt alaturi, sanatosi si fara grija zile de maine. Eu cu mama mea facem mancare si prajituri, in casa canta colindele si afara ninge frumos. Intampinam colindatorii cu drag si musafirii care vin in vizita, se impart cadouri oferite cu toata dragostea si ne bucuram de cel mai de pret lucru, faptul ca ne avem unul pe celalalt! Si asta ii si ce imi doresc de acest Craciun si in toate care au sa vina: sanatate persoanelor dragi si sa ii am alaturi de mine cat mai mult timp.

    M-am abonat de asemenea prin GFC: HAndreea Roxana
    Share FB: https://www.facebook.com/andreea.roxana.5832343/posts/205186976334029

    RăspundețiȘtergere
  29. Probabil nici una dintre noi nu cunoaste viata alteia ... anul acesta nu mi-a suras , am trecut prin multe greutati , dar uite-ma aici cu privirea si capul sus . Stiu , pentru toata lumea poate, Craciunul inseamna cadouri , zambete ... dar vreau sa recunosc ca nici un Craciun nu mai e ca si acelea de cand eram micuta , cand fericirea mi-o puteai citi pe chip , cand nu aveam nici o grija si tot ce-mi doream era sa-l prind pe Mosul cand imi aseza cadoul sub bradut . Niste amintiri ca si acestea raman intr-un colt din suflet, si nimeni nu le va putea smulge oricat ar incerca. De acest Craciun imi doresc multa liniste sufleteasca in primul rand , si in al doilea rand imi doresc ca pacea sa ne fie alaturi . Daca ai iubire , liniste sufleteasca, intelegere si vointa , totul va fi bine . Lucrurile materiale sunt un surplus , care ne aduc o fericire aparte .
    Eu iti doresc multa sanatate si fericire , si mosul sa-ti aduca tot ceea ce tu iti doresti . Multumim pentru concurs. Una dintre noi va gusta din aceasta fericire.
    GFC: Doda
    share : https://www.facebook.com/diana.belean.1/posts/562993737126326
    FB: Diana Belean

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna! FB: Mere Verzi, share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1442039879348520, gfc: daniela bitoleanu.
    Pentru mine un Craciun ideal ar fi daca mi-l petrec alaturi de cei dragi, daca particip la taierea porcului de la tara, ajutand-o pe mama la pregatirea cozonacilor si a placintelor cu dovleac, daca fratii mei s-ar reuni toti si am fi impreuna si am impartasi sentimentul minunat al revederii si atmosfera ceea de Craciun cu miros de portocale si cozonaci. Un Craciun ideal pentru mine ar mai fi daca pustiul din coltului blocului nu ar mai fi pe strada mereu cersind pufuleti si o gura de suc, ci s-ar gasi cineva sa il duca la un adapost sau l-ar infia... :( Daca fiecare copil si-ar gasi o mama de Craciun si ar fi fericiti si nu ar mai ingheta de frig pe strada ar fi un Craciun ca in poveste....

    RăspundețiȘtergere
  31. Gfc/fb: Ana-Maria Gurgu
    Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/708381569192220
    Hmm, sa visez putin!
    E iarna, 23 Decembrie, afara s-a lasat noaptea iar noi am ajuns la o frumoasa cabana pe munte. Decorul? Te lasa fara cuvinte. Inca de la intrare se simte miros de brad proaspat taiat. Pasesti in salon iar o caldura superba te invaluie, lumina galbuie din candelabru si focul care arde mocnit in semineu te face sa te simti intr-un tablou de basm.
    Sunt eu impreuna cu jumatatea sufletului meu si cu alte bucati de suflet, acestia fiind prietenii nostri. Oameni frumosi, oameni cu suflet, oameni de calitate, cu valori si principii bine definite!
    Noaptea a trecut fulgerator de repede, dupa un drum lung orele de somn au fost prea putine se plangeau unii!
    E 24 Decembrie, ajunul Crciunului. Inca de dimineata gospodinele s-au apucat de preparat bunatatile pentru cea mai frumoasa sarbatoare din an. Baietii isi fac de treaba pe afara adunand lemne pentru foc si ornand cabana in exterior cu diferite beculete in multe culori. Orele zboara... nici nu iti dai seama cand si uite s-a lasat seara, deja franti de oboseala ne-a mai ramas ceva de facut. Bradul! Un brad mare de 4 metri asezat in coltul cabanei nu departe de semineu, cu crengi bogate de un verde inchis extraordinar. Punand globurile, instalatiile si beteala a iesit cel mai superb brad din cati am vazut pana acum... recunosc ca nici unul dintre noi nu se astepta sa iasa atat de frumos! Seara am continuat-o linistiti la o cana de ciocolata calda acompaniata de amintiri din copilare care ne faceau pe toti sa radem in hohote. In toata cabana nu se auzeau decat rasetele noastre si lemnele trosnind in foc.
    25 Decembrie. Craciunul! De dimineata am sarit toti din paturi si ne-am bucurat de multitudinea de cadouri lasate de Mos Craciun, a urmat o plimbare superba prin imprejurimi si ceva timp pe partie. Spre dupamiaza fetele s-au organizat si au pregatit bucatele pentru masa festiva si toti ne-am bucurat de cel mai gustos ospat din cel mai frumos Craciun.
    Colindele de pe fundal, linistea sufleteasca si iubirea celor ce te te inconjoara in momentele acelea... alcatuiesc cu siguranta cel mai frumos Craciun! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Craciunul cel mai frumos este acela din copilaria mea, cand eram bucuroasa si abia asteptam ziua de Craciun cand alergam sa vad daca a venit Mosul. Asteptam cu nerabdare, asezarea mesei, mirosul de sarmale si mamaliguta, aroma lasata de tuica fiarta si si gustul soricului de porc, dar toate imbracate intr-o atmosfera naturala de iarna, cu zapada multa afara si trosnetul lemnelor din soba. Pe cand acum, parca ar fi o zi oarecare. Nu mai este acel farmec al Craciunului. Ma bucur de Craciun dar nu cu emotiile pe care le aveam cand eram copil. Parintii erau bucurosi sa ne vada pe mine si pe sora mea, emotionate de aceasta zi. Se lasa cu vizite la rude, bunici sau cu musafiri. Imi doresc sa mai fiu macar o data copil si sa traiesc acea bucurie de atunci!

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.facebook.com/yrynuka.yrys/posts/635923639779443
    gfc: yrynuka yrys
    FB: Yrynuka Yrys

    RăspundețiȘtergere
  34. Craciunul ideal?! Daca ai stii de cat timp tanjesc dupa un astfel de Craciun! Stii, ultimii ani au tot fost presarati cu probleme, n-am reusit sa ne strangem la un loc toti din familie. Iar cand problemele te lovesc mereu, incepi sa-ti pierzi speranta ca se mai pot intampla si lucruri bune, frumoase. Nu vreau sa se inteleaga ca ma plang, pentru ca nu o fac, doar vreau sa spun ca-mi doresc cu disperare un Craciun ca-n visurile mele! Sa-ti descriu cum ar arata! Afara ar fi zapada multa, multa si-un ger cumplit. Ar ninge intr-una. In casa ar fi focul facut in soba si-o caldura coplesitoare ar invalui totul. S-ar simti in jur multa liniste si iubire. Geamurile ar fi aburite iar eu as face cu degetul doua cercuri, cat sa vad prin ele, ca sa privesc afara. Intr-un colt al camerei e asezat bradul ... Unul natural in ghiveci, mare, care ar umple incaperea cu aroma lui! Sub el ar fi multe, multe cadouri ambalate frumos, pentru toti cei dragi mie, alese cu atentie si dragoste, ca sa-i faca fericiti cu adevarat. Mi-as vedea parintii si sotul asezati la masa, vorbind cu veselie si mancand cu pofta bucate traditionale foarte apetisante. Pe fundal se aud colinde ... Eu m-as apropia de soba, sa simt mai bine caldura focului si as sta acolo, asa, la nesfarsit! Sa-i vad fericiti si linistiti, sa ma simt si eu la fel, sa respir iubirea si armonia aceea prin fiecare por! Si i-as multumim lui Dumnezeu ca am o familie minunata si ca ne-a dat putere sa trecem peste toate! Asa vad eu un Craciun ideal, la asa ceva tanjesc de multi ani si inca ma mai gandesc ca vreodata, poate, va mai fi asa!
    FB: Andreea Sirba
    Share FB: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/379748835494733
    GFC: Andreea Ristea

    RăspundețiȘtergere
  35. veronica picioroaga11 decembrie 2013 la 09:22

    fb: veronica picioroaga
    gfc: veronica
    share: https://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/567107333368466
    Craciunul perfect este plin de magie si de voie buna, fara griji si cu toate dorintele indeplinite :-) Cu toti cei dragi alaturi , sanatosi... si cu bucate delicioase pe masa , cu casa frumos amenajata , un brad stralucitor si colinde ...si flori de gheata la geamuri ..UN peisaj de poveste! Nu cred ca-ti poti dori mai multe ...

    RăspundețiȘtergere
  36. Craciun ideal in viziunea mea arata cam asa : Acasa la mama, desi sunt si eu mama unei craciunite de 3 ani :) ! In sanul familiei in jurul bradului, alaturi de bunici, parinti, fetita mea, frati, socri, verisori ... Parac o vad pe mama cum il bate pe fratele la cap sa puna CD ei preferat de colinde care se va auzi 3 zile in zumzetul, foieli din casa si cum pregateste masa de Craciun cu toate bunataile de fiecare data... (Pt. ca mama este la munca in Italiea de cativa ani pt. noi este un vis frumos de alta data). Parca simt forfota-placuta din casa in miros de mere coapte si sarmalute, cand toti cuprinsi de magiea carciunului povestec cu drag ce au mai facut (in ultimul an sau ani) si cum deschidem usa la colindatori, noi fiind o gasca mai mare decat cei catva copilasi zgribuliti care parca se sperie si colinda incetisor cand vad la usa cum se ingesuesc o gasca de oameni sa-i asculte SI parca il aud pe tata care ii incurajeaza sa colinde mai cu foc (si data viitoare sa mai invete si alt colind inafara de "Domn, Domn sa-naltam" ) incepind sa colinde cu ei (are o voce minunata), si cum se molipsesc si verii - pana la urma noi colindam mai cu foc! Uf! ce frumos este cand pregatim cu totii masa ca apoi sa savuram bunatati pana seara tarziu... Si sa nu uit de entuziasmul desfacutuilui de cadouri in dimineata de Craciun dupa ce toata noaptea pe furis ne-am chinuit sa il pandim pe Mos Craciun care reuseste mereu sa se furiseze si sa lase cadouri ...

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna Camelia,
    Craciunul ideal pentru mine ar fi undeva in Bucovina, alaturi de iubitul meu, intr-un cadru feric cu peisaj montan si zapada, departe de Bucuresti si de tendinta lui consumerista din ultimii ani. Fara supermarketuri pline ochi, oameni disperati sa cumpere cat mai multa mancare si bautura; imi doresc liniste si un ritm de viata un pic mai lent si de ce nu, sa nu mai stau zile intregi in bucatarie gatind si facand alte treburi casnice.
    Te pup si iti doresc sarbatori linistite.

    RăspundețiȘtergere
  38. In primul rand multumim pentru concurs, cred ca fiecare dintre noi isi doreste mult aceste minunate produse cu care sa ne rasfatam.In al doilea rand iti multumesc pentru oportunitatea de a visa, eu personal, la un Craciun diferit.
    M-am tot gandit ce raspuns sa scriu si imi tot imaginam tot felul de scenarii cu o casa plina de cadouri si de voie buna, impodobita cu tot felul du luminite si decoratiuni.Dar drept sa iti spun, sufletul meu tanjeste, sau mai bine zis organismul meu isi dorest un Craciun atipic, undeva intr-o alta tara, fara zapada, unde sa fie cat mai cald.Fiind o friguroasa, imi doresc, ca macar intr-un an sa fac un altfel de Craciun, desigur cu sotul si cu baiatul meu, sa fim sanatosi si voiosi, dar sa nu mai tremur de frig atunci cand umblu dupa cumparaturi si de ce nu, sa gust si alte preparate, sa schimb sarmalele si mancarurile grele, cu altceva.Mi-as dori daca se poate o plaja, un apus de soare, o tinuta lejera, chiar daca asta ar insemna sa renunt la brad, zapada si colindele traditionale.Nu cer cadouri materiale, acestea sunt frumoase si dorite, insa nu ma multumesc, daca nu am multumire sufleteasca.Poate si faptul ca vad atata ipocrizie si chiar rautate, chiar si in aceste zile de sarbatoare, ma face sa imi doresc sa petrec macar o data Craciunul departe de tara, sa cunosc alte obiceiuri, in alte locuri.

    GFC: Gavriloiadina
    FB like: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/640663495976650

    RăspundețiȘtergere
  39. În viziunea mea, Crăciunul ideal este cel alături de familie. Nu pot să zic că sărbătorile de până acum nu au fost frumoase, însă niciun Crăciun de până acum nu a fost aşa...pe sufletul meu. Mi-ar plăcea să fiu alături de familie, prieteni, animăluţe de companie într-o cabană la munte, cu lumină difuză, cu lumânărele, cu şemineu şi cu blană de urs în faţa lui. În cameră să fie o masă maare de lemn (stil tradiţional) plină cu toate bunătăţile specifice sărbătorii, să ascultăm colinde în timp ce împodobim bradul ( brad adevărat, cu miros de brad, nu de plastic) şi apoi să ne uităm la desene animate/filme pentru Crăciun sau să ne uităm pe fereastră cum ninge cu o cană de ciocolată caldă/vin fiert/ceai în mână. Şi nu în ultimul rând, să nu uit de colindători, pe care i-aş aştepta cu mare drag, pentru că îmi este tare drag să îi aud cântând.

    RăspundețiȘtergere
  40. Brad ca in copilarie, colindat casele prietenilor si iubitul meu fericit <3

    RăspundețiȘtergere
  41. Craciunul ideal e cu miros de portocale si scortisoara. Afara trebuie sa fie zapada multa, iar in casa - cald si bine . Craciunul meu are doua parti: prima parte este acasa cu masa in familie, a doua a parte este in afara casei cu prietenii la un vin fiert. E cam greu sa ii surprinzi pe cei dragi de sarbatori pentru ca toata lumea se asteapta la cadouri. Cred ca cel mai frumos este atunci cand primesti ceva personalizat, ceva care iti demonstreaza ca cel care ti-a facut cadoul te cunoaste cu adevararat.
    GFC: ionelia cristina nichita
    FB: crystyna nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/476777442430962

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna,
    Craciunul ideal pentru mine este cel alaturi de familia mea, cu colidatori la usa, masa imbelsugata si cadouri multe sub brad. Sa stam impreuna la masa si sa degustam bunatatile pregaitie, sa desfacem cu nerabdare cadourile si sa ne imbratisam, sa ne iertam. Ar fi minunat daca de Craciun ar fi si fratele alaturi de noi, impreuna cu familia lui. El sta in Canada si vine doar vara, mi-ar placea sa-i aud pe nepotei colindandu-ma si cautand sub brad cadoul cu numele lor. Craciunul imi aminteste mereu de copilaria la bunicii meu, cand bunica facea cozonaci si friprura si prajituri si paine de casa si parjoale si sarmale, ce de mirosuri imbietoare (si noi posteam). In timp ce o ajutam pe bunica la treburi, invatam si repetam colindele, apoi impodobeam bradul. Ce amintiri frumoase. Cat de mult imi lipsesc bunicii, Craciunul ideal ar fi alaturi de ei. Ma bucur sa am familia sanatoasa si astfel casa e plina de zambete si sotii.
    FB: Cristina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201317065308172
    GFC: Cristina

    RăspundețiȘtergere
  43. Pentru mine Craciunul ideal este alaturi de iubitul meu si de baietelul nostru. Sa ne jucam impreuna, sa ne dam cu sania, sa impodobim casa cu ornamente colorate, sa citesc povesti de Craciun si sa ne pupam toata ziua. Nu-mi doresc nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  44. Am uitat sa pun in comentariu GFC: Mikyangel
    Link share:https://www.facebook.com/mikyangel.mikyangel/posts/621110977930311
    FB:Mikyangel Miky Angel

    RăspundețiȘtergere
  45. craciunul ideal pt mine?!... ooo, ar trebui sa am de toate, sa nu-mi lipseasca nimic... sa am caldura in casa, sa vad zapada de afara, masa imbelsugata, un mic cadou sub bradul impodobit, ...sa nu ma gandesc ca poate mi se termina lemnele, ca poate nu voi avea cu ce sa pregatesc masa, ca poate nu voi avea cu ce sa platesc rata, telefonul sau elctricitatea, apa, ...asa poate ca as avea un craciun ideal, pe care sa-l simt cu adevarat, impreuna cu fiica mea...
    fb-Barcer Mihaela
    gfc-Mihaela Barcer
    share-https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/777181288965701

    RăspundețiȘtergere
  46. Imi plac lucrurile simple. Nu mi-am dorit niciodata Craciun-uri exotice. Imi place Craciunul cu fulgi mari de zapada, cu miros de cozonaci (facuti de mama :D), cu talpile goale ale copiilor lipaind nerabdatoare dis-de-dimineata pana sub brad pentru a-si culege cadourile. Surpriza lor, bucuria noastra, surpriza noastra caci nu ne (mai) asteptam sa avem energie si pentru cadourile adultilor... Luminitele aruncate din pom peste fetzele noastre fericite! Simplu...

    RăspundețiȘtergere
  47. GFC: Alecsa89X
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.aof/posts/451566811621696

    Craciunul ideal pentru mine... Nu cred ca am avut parte de vreun Craciun pana acum care sa nu imi placa, sa zic "a fost naspa anu` asta!".
    Sa-ncep cu impodobirea bradului, moment ce imi place atat de mult incat ar avea loc pe 1 noiembrie daca ar fi dupa mine. Dar nu, in jurul datei de 15 decembrie fac asta. Si impodobim toata casa, intindem instalatii si coronite din crengute de brad si tot felul de decoratiuni prin toata casa.
    Craciunul nostru ideal este ala in care spargem din greseala, binenteles, macar un glob! Da:)), ai citit bine, in fiecare an trebuie sa scapam un glob pe jos, sa ne alunece din maini, sa nu il prindem bine in brad, etc. Daca nu asta, trebuie musai sa se strice o instalatie! :)). Lucrurile astea se intampla in fiecare an. Daca nu se intampla, e ceva suspect!
    Craciunul ideal este acela in care.. in momentul in care scoatem cutiile cu globuri.. ne amintim de perioada copilariei. Pentru ca sunt atat de vechi (o parte le avem si de la bunica, de cand era tatal meu copil) incat iti trezesc, fara sa vrei, amintiri, doar uitandu-te la ele. Ne amintim de cum ne trezeam in dimineata de Craciun si verificam sub brad si ne bucuram de fiecare cadou, de fiecare ciocolatica, fiecare bomboana.
    Craciunul ideal.. o masa in familie. Stand la masa, mancand, vorbind, povestind, urmarind filme specifice perioadei. Razand, jucand carti sau remi, urmand ca mai spre seara sa primim musafiri (rude, prieteni).

    Defapt.. nu e un Craciun ideal.. este Craciunul meu. Eu il vad ca fiind ideal pentru ca, indiferent daca ninge, ploua, e soare... cadourile sunt mari sau mici... e un timp petrecut in familie.

    RăspundețiȘtergere
  48. Desi am doar 22 de ani sunt mai traditionala nu ma vad sa petrec Craciunul in club.....imi place sa am langa mine persoane dragi.ANUL acesta il voi petrece cu prietenii nu pot ajunge la familie....iddeal ar fi sa avem zapada ca parca nu se simte fara...miros de brad,..colinde...si portocale asa am crescut.abia ast sa fac bradutul si sa ii pun bomboane chiar daca acum nu mai e la moda ...desi nu mai am 5 ani fac la fel mananc bomboanele si las hartia in pom...ma simt copil chiar daca nu mai are cine ma certa pt asta..luna decembrie este ceam mai speciala pt mine..fiind si ziua mea si sarbatorile....sarbatori fericite sa ai si tu alaturi de cei dragi....
    fb:yulia si emy busuioc
    gfc:iuliana zaharia
    share:https://www.facebook.com/yulia.busuioc/posts/485639494883043

    RăspundețiȘtergere
  49. Craciunul perfect este alaturi de intreaga familie, la masa, la povesti, desfacand cadouri...
    gfc lili

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna!
    In ultima luna din an sunt mereu nostalgica si foarte sensibila si imi curg mereu lacrimi din ochi,caci luna decembrie este luna iubirii familiei si imi aduc aminte mereu de copilaria mea petrecuta alaturi de parintii mei ,de frati si surorile mele si de ulita copilariei mele.Stau si ma gandesc mereu ,oare cand au trecut anii peste mine si am plecat din satul meu si m-am despartit de parinti ,de frati si de surori.Acolo visez la craciunul perfect,chiar daca conditii nu aveam si ne ingramadeam cinci frati pe o soba de lut cu o mata intre noi care torcea si ne facea sa ne simtim minunat.Acolo unde tata ne aducea bomboane si ne lasa pe masa caci bani de brad nu aveam si dimineata cand ne trezeam ne ciondaneam caci fiecare din noi se considera cel mai cuminte care merita mai mult de la mos Gerila ,caci asa il chema cand eram eu copil si unde cel care se trezea primul lua sosetele cele mai bune care erau puse de cu seara la uscat,acolo unde daca vedeam o portocala ni se parea ceva minunat,acolo as dori sa fiu de craciun,alaturi de parinti ,frati si surori!

    RăspundețiȘtergere
  51. La mine ultimele Craciunuri au fost cam triste. :) Am eu niste probleme personale mai complicate. Anul asta insa va fi direrit!! Diseara plec spre cele mai fericite zile din 2013!! Voi merge sa-mi intalnesc artista preferata. Este ceva ce nu se poate descrie in cuvinte, asa sunt eu fericita!!! Asa cum altii au alte pasiuni pe mine asta ma implineste si ma face fericita si imi da forta si energia sa "ma lupt" cu celalte zile, care nu sunt tocmai usoare din motive pe care nu vreau sa le dezvolt. Eu anul acesta voi fi FERICITA de Craciun ceea ce iti doresc si tie si tuturor cititorilor acestui blog!
    FB: Alexandra Ioana
    GFC: Alexandra
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1415941098642118

    RăspundețiȘtergere
  52. Cel mai frumos Craciun era atunci cand eram mica si ... inca mai credeam in mos Craciun. Nu pot spune ca nu ma bucur de sarbatoarea in sine doar ca atunci cand eram mica avea alta insemnatate.
    Abia astept sa imi cumpar un bradut dragut pe care sa il impodobesc impreuna cu iubitul meu dupa bunul nostru plac si sa miroase toata casa a brad si portocale.
    GFC Rokolla
    FB Papadopol Ramona
    share https://www.facebook.com/ramona.papadopol.5/posts/554123774669596

    RăspundețiȘtergere
  53. Un Craciun de vis as avea daca as fi din nou copil, cu bucuria si entuziasmul specifice numai acelei varste. Si cozonacii aveau alt gust atunci, si portocalele, cantam colinde din tot sufletul, multe din filmele de Craciun erau premiere pt mine, nu ma saturam sa privesc luminile din oras si bradutul, iar darurile de la Mos nasteau valuri de rasete si topaieli orice ar fi reprezentat ele. Ii aveam pe bunici alaturi si pe catelusa mea, Cara. N-aveam griji, ganduri, tristete, nimic nu ma impovara. Sper numai, ca intr-o zi, sa am suflete de copii aproape care sa-mi daruiasca si mie o particica din bucuria lor.
    Iti doresc sarbatori minunate, autentice!
    GFC si Fb: Papadiile Ruxandrei

    RăspundețiȘtergere
  54. In fiecare an, Craciunul l-am petrecut alaturi de familie. Am o familie numeroasa si ii multumesc Celui de Sus pentru asta...5 surori si 2 frati :) o adevarata binecuvantare. Asta inseamna Craciunul adevarat pentru mine, momente de bucurie alaturi de cei dragi, impartirea cadourilor, povesti la semineu, ciocolata calda, miros de cozonac facut de mama, bradul frumos impodobit si sedinta foto de craciun alaturi de familie. Am petrecut momente frumoase in toti acesti ani, insa adevarata bucurie a Craciunului nu ar trebui data de lucrurile materiale, cadouri si brad ci de adevarul motiv al sezonului: nasterea Domnului nostru Iisus Hristos. Fie ca El sa ne aduca in inima pace, liniste, sanatate si fiecaruia tot ce ne dorim. Craciun fericit! si multumim pentru acesta oportunitate de impartasi momentele frumoase din viata noastra.

    RăspundețiȘtergere
  55. FB: facebook.com/amalya55
    Share: https://www.facebook.com/amalya55/posts/697717360262344

    RăspundețiȘtergere
  56. Craciunul...zarva multa, brad, globulete, colinde, ger..
    Anul acesta , de Craciun, voi fi la munca!
    Pe final de an ma simt obosita, sunt si bolnava acum, sper doar ca acest Craciun sa vina cu sanatate, cu liniste in sufletele noastre, sa fie mai multa intelegere si mai putine neajunsuri!
    FB Anca-Maria Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  57. GFC : anaiss lalala
    FB : anaiss anaiss
    SHARE : https://www.facebook.com/brose.dragalase/posts/440172489439551

    Sarbatorile de anul acesta, sunt unele speciale pt mine. In acest an, vom fi 3,chiar daca cel de-al 3 naj pere in burtica, nu mai are mult pana sa fie printre noi.Pe langa aceasta bucurie imensa, anul acesta, de sarbatori suntem ACASA si aici vom ramane pt totdeauna. Dupa ceva ani petrecuti departe de casa si de parinti, ani in care n-am simtit sarbatorile cu adevarat, anul acesta vom petrece ca in copilarie,cu brad impodobit in ajunul Craciunului, cu mancaruri traditionale, cu colinde si uraturi. Mama va face din nou casa sa miroase a cozonac cu nuca si a prajituri pe care numai mama stie sa le faca.
    Va fi un Craciun plin de feerie si bucurie pt toti. Va fi zapada, va ninge ca in povesti .Vom petrece in familie, vom primi colindatorii si vom depana amintiri in jurul bradului.

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna! Mereu mi-a placut sa petrec Craciunul alaturi de familie si de cei dragi:).In fiecare an eu si ai mei mergem la tara la bunici unde se reuneste toata familia.Asistam impreuna la taierea porcului, la prepararea mancarurilor traditionale, primim colindatorii.Asa vom proceda si anul asta, dar inainte de a pleca la tara eu si colegii mei de clasa vom merge sa ii colindam pe profesorii nostri, pentru ca suntem clasa a XII a si vrem sa profitam de timpul ramas :) Multumiri si sarbatori fericite!:*
    GFC: Anca Stefan
    Facebook: Anca Stefa

    RăspundețiȘtergere
  59. Un Craciun ideal... un Craciun ideal pentru mine inseamna o seara placuta de iarna, o atmosfera de vis in care rasuna colinde de peste tot, in care ninge cu fulgi mari, iar copilasi cu bujori in obrajo ri se perinda pe rand la usa casei pentru a ne colinda. Un Craciun ideal inseamna toata familia adunata la casa bunicii, langa bradutul impodobit si soba calda, un pahar de vin fiert aromat de scortisoara si cojile de portocale, amintiri de depanat, intr-o ambianta dominata de colinde si rasetele celor mici. O seara perfecta...! Sarbatori fericite, Camelia! Tie, alor tai cei dragi si tuturor cititoarelor!
    GFC: Ada
    FB: Adelina Cojocar

    RăspundețiȘtergere
  60. Salutare Camelia,

    Am dat like pe fb paginii tale (Adela Zane) si te-am urmarit prin GFC cu numele Adela Z.

    Tot ce-mi doresc eu de Craciun este sa ajung acasa, si nu stiu daca voi reusi pt ca am o sefa zgripturoiaca si nu stiu daca o sa primesc liber in 24 decembrie sa pot pleca. Ca sa intelegi, lucrez in alt oras decat cel in care am crescut, si e destul de dificil. Imi doresc sa stau cu mama la povesti in bucatarie in timp ce coacem prajituri si fierbem sarmale, si in timp ce motanul nostru gras miauna insistent sa primeasca ceva din fiecare oala :)). Craciun inseamna familie :) Sper sa se mai "imbuneze" si a mea sefa! Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  61. Ultimii ani de Craciun nu au fost tocmai asa cum mi-am dorit si asta pentru ca, cu totii stim ca un Craciun de neuitat este cel petrecut in familie, lucru de care nu am avut parte in ultimii ani... imi doresc ca anul acesta sa ma pot bucura de nasterea Domnului alaturi de familia mea si in special de mama si fratele meu care sunt plecati in strainatate. Nu vreau o masa imbelsugata plina cu bunatati, vreau doar o masa mare inconjurata de multe scaune si un brad impodobit in stilul vechi (vata,portocale,bomboane de ciocolata si putina betea).

    RăspundețiȘtergere
  62. Hello!Craciunul ideal pentru mine ar fi daca m-as pute intalni cu toata familia mea si am putea sta toti la masa impreuna + zapada si miros de brad :)
    http://taitzel-make-up.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  63. In viziunea mea un Craciun ideal ar fi asa :
    O zi superba impreuna cu toata dar chiar toata familia...si cele mai indepartate rude... Ce este Craciunul fara famile ? Familia este tot ! Sa stam cu totii la o masa si sa povestim sa radem si sa ne distram , Craciunul nu este o important pentru ca vine ,, Mosul '' , el este important pentru ca atunci se reuneste familia .. Si ce ar fi Craciunul fara colindatori ? Sa nu bata nimeni la usa ? Imposibil ... Acei copii care chiar canta frumos si din suflet. Cam asa arata Craciunul ideal pentru mine :*
    FB: Ionela Ione
    gfc : Ionela Ione
    Imi pare rau ca nu pot da share :-?? ...
    Multumim pentru acest giveaway minunat :*

    RăspundețiȘtergere
  64. Intrebarea asta este cu adevarat pe gustul meu, cand ma gandesc la sarbatori parca ma rup de realitate.. Cand eram mica pentru mine Craciunul era o sarbatoare in care stateam cu totii la masa, in care il pandeam pe Mos Craciun, in care fredonam colinde in timp ce o ajutam pe mama in bucatarie. De 4 ani incoace am inceput sa am alte emotii, alte trairi, ma simt altfel in preajma sarbatorilor.. De 4 ani nu mai locuiesc cu ai mei, nu prentru ca ne-am certat ci fiindca m-am mutat la casa mea, cum ar zice mama. Schimbarea asta m-a "miscat" radical. In perioada asta simt o nevoie acuta sa fiu langa parinti, sa stam impreuna la un vin fiert si sa ascultam colinde.. Evident ca asta nu se intampla decat pe 24 decembrie cand ajung la ei. Oricate as avea pe cap, cand intru in casa in care am copilarit, ma cumprind toate emotiile posibile, nostalgie, bucurie, tristete, iubire.. Asta inseamna pentru mine un Craciun perfect, un Craciun fericit, sa fiu langa mama cand gateste sarmale si cand face tot felul de prajituri. Ea inca are aceleasi obiceiuri ca si in anii trecuti, imi lasa mereu ultima lingurita de frisca ce-a ramas dupa oranarea tortului, inca imi da bolul in care a fost crema de vanilie sa adun cu degetul ce-a mai ramas.. Inainte cu dadeam importanta unor chestii marunte pe care acum le analizez iar cand raman singur ochii mi se umplu de lacrimi si ma gandesc la faptul ca nu i-am pretuit destul.. Pentru mine Craciunul nu exista daca nu ajung acasa, cred ca mi s-ar rupe sufletul sa fiu departe de ei de sarbatori. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt "mamoasa" cum se zice in popor si nici o plangacioasa dar perioada asta a anului ma seaca de emotii si lacrimi. Un alt lucru pe care mi-as dori enorm sa il fac anul acesta de Craciun este sa fac ceva pentru niste biete animalute care nu au avut noroc sa aibe un camin. Ieri a nins, ieri a nins pentru prima data si am iesit sa vedem primii fulgi. Ningea atat de frumos si linistit insa era groaznic de frig. Atunci am vazut un puiut de pisicuta care abia calca pe zapada, era pentru prima data cand vedea fulgi de zapada si cauta un loc cald. Atunci am inceput din nou sa plang. Am ajuns acasa si am inceput sa ma gandesc ca probabil nu va supravietui iernii asa ca azi am cautat-o in acelasi loc, mai are 2 frati, sunt 3 tigrisori superbi carora sper sa le gasesc un camin.

    GFC: AlexandraRusu
    FB: Alexandra Rusu
    SHARE: http://www.facebook.com/alexandra.ale.3386/posts/610607672333284

    RăspundețiȘtergere
  65. Craciunul ideal - poate pana acum nu-mi imaginam decat sa fiu alaturi de familie in jurul bradului, inconjurati de cadouri si cu multa buna dispoztie.
    Anul acesta Domnicu mi-a adus o minune in viata - un baietel pe nume Andrei Vladimir. A venit pe lume in 26 noiembrie. Cum arata Craciunul ideal? E de ajuns sa-mi tin in brate puiul si nimic nu mai conteaza. Nici nu stiam pana acum ce inseamna fericirea totala.

    RăspundețiȘtergere
  66. https://www.facebook.com/
    fb: LarisaIoanaStanciu

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna.parerea mea este ca ,nici o alta sarbatoare decat Craciunul nu ne aduna pe toti impreuna,nu ne aduce bucurie atat de mare ca in perioada aceasta. In viziune mea Craciunul arata cam asa: In primul rand: acasa,la tara(unde locuiesc eu),impreuna cu familia,in jurul mesei bogate cu bunatati bune bune,pregatite special pentru aceasta sarbatoare si mersul la biserica(un lucru nelipsit la mine in familie);In al doilea rand;aceasta e o sarbatoare in care toti ar trebui sa uitam,sa iertam sa lasam de-o-parte gandurile intunecate si sa dam mana cu cei cu care alta data nu vorbeam din varii motive.Concluzia mea: Craciunul are un rol super important asupra noastra, ne face mai buni mai intelepti si ne invata sa iertam. Oare de ce trebuie sa vina Craciunul pentru a fi mai buni ? Sarbatori Frumoase tuturor.Cu Mult Drag :*

    RăspundețiȘtergere
  68. Craciunul ideal pentru mine ar fi unul in care as fi din nou copil si mi-as avea din nou familia intreaga...imi amintesc mirosul din casa in timp ce mama astepta sa scoata cozonacii din cuptor, portocalele pe care pe atunci se gaseau cu chiu cu vai, bomboanele de pom neambalate pe care le cumparau ai mei pe sub mana de la fabrica de zahar si le inveleam noi acasa in staniol colorat sub care puneam hartie alba franjurata la capete, sa arate frumos si pe care le mancam imediat ce erau legate cu ata in brad,lasam doar ambalajul prin pe crengi, setul de globuri de sticla pe care l-am pastrat timp de 20 de ani, pe care dupa moartea tatalui meu si mutarea in alta locuinta le-am pierdut, fiecare unic in felul lui( preferatul meu era o pisicuta), instalatia de pom cu clopotei,singura pe care am avut-o de-a lungul timpului si cea mai frumoasa din lume, senzatia de bine cand intram in casa de la frig, gerul naptrasnic cu viscol pe care mi-l amintesc ca prin vis, cand ne deplasam neavand masina, seara de ajun cand mergeam cu totii la biserica si aveam surpriza sa gasim totul aranjat de sarbatoare, si in loc sa ma gandesc la ce zicea parintele, ramaneam cu gura cascata, numarand globurile, sortandu-le in minte pe culori si pe marimi, admirand personajele din jurul ieslei Mantuitorului Isus si comparand brazii, intrebandu-ma unde au fost gasiti atat de mari si de frumosi.
    Toate sunt amintiri unice pentru mine si mi-e dor si ciuda ca nu mai reusesc sa captez spiritul Craciunului sub nici o forma..totul e atat de diferit incat nici sa vreau nu as putea reconstitui atmosfera si senzatiile unice de atunci..
    Sunt altele acum si ma intreb de multe ori daca am sa fiu capabila sa creez copiilor mei un mediu in care sa fie fericiti si sa pastreze amintiri frumoase asa cum am eu..
    gfc bianca roxana
    fb bianca roxana anitei
    share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/638472896209696

    RăspundețiȘtergere
  69. In viziunea mea ramane tot Craciunul copilariei mele,cand imi asteptam mama in acea zi sa vina de la biserica,ma trezeam in miros de caltabos si sarmalute in foi de vita.Maica-mea impartea la vecini pentru cei dusi dintre noi,iar apoi ne asezam cu totii in jurul mesei si savuram bucatele traditionale alese in surdina de colinde,in timp ce mai sorcoveam cate un membru din familie si ni se dadeau niste banuti pentru a ne cumpara cate ceva.Sarbatori frumoase si fericite,alaturi de cei dragi!

    fb;Trica Viorica
    gfc:Trica Viorica
    share link:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/249528611883195

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna:)
    In primul rand multumim pt concurs, citesc de ceva timp blogul tau dimineata la cafea dar nu am avut curaj sa particip pana acum dar... totul are un inceput si mai ales cu acest subiect :)
    Craciunul... o sarbatoare pe care o astepti tot anul, in decembrie te trezesti in fiecare dimineata sa vezi primii fulgi de nea, pentru ca nu sunt sarbatorile complete fara acei fulgi muult asteptati. Craciunul inseamna iubire, familie, cozonaci si mirosuri de scortisoara si portocala, iar pe langa aceste minunate lucruri cireasa de pe tort sunt colindatorii. Cei mari sar peste obiceiuri si mai colinda cu telefonul in mana, dar cei mai scumpi raman copii care isi pregatesc cu mult tact colindele si sunt atenti mai ales la urarea de final. Ei sunt cei mai sinceri si se vede acest lucru, cu cat cresti si te maturizezi te bucuri de iarna si orice varsta ai avea te induioseaza copii, chiar si mosul. Oricum la mine sarbatorile sunt frumoase, ca in orice casa, toata lumea se aseaza in jurul mesei si nu se gandeste ca maine are de mers la lucru, bradul pregatit cu mult gust, globurile puse pe culori si marimi, Pana si pisica se bucura de acest moment si trage cu ochiul la petea si globuri si asteapta un moment numai cu el :)) . Apoi pe langa brad, familie, cei dragi mai sunt cadourile pentru care te-ai stresat mult timp, insa a iesit perfect ca in fiecare an. Pe la noi in apropiere de Bistrita mai sunt si obiceiuri a 3a zi de Craciun care sper sa nu se piarda niciodata. Daca o sa fie o postare cu obiceiuri de Craciun o sa vin, daca este primit, cu o descriere. Pentru mine, si cred cu tarie ca pentru multa lume, Craciunul e iubire, daruire, brad, colinde si bunatate, asadar asteptarea e mare dar rasplata e pe masura :)
    gfc: M. Paula
    fb+share. Paula Miherta

    RăspundețiȘtergere
  71. Dragut concurs :)

    In viziunea mea Craciunul perfect ar fi alaturi de mama si de tata ...cu toata ca tata nu mai este cu noi, il pastram in suflet si il simtim aproape la fiecare sarbatoare...Imi e dor de adevaratul spirit al Craciunului ... de copilarie, de bradul impodobit cu atata insufletire..de mirosul bucatelor pregatite ...de venirea Mosului ...de magia Craciunului ...Pur si simplu, imi e dor de un Craciun adevarat! :)

    RăspundețiȘtergere
  72. Am uitat si de share : https://www.facebook.com/anda.rheea/posts/555445914546821

    :-*:-*:-*

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna draga mea si multumim pentru acest giveaway frumos..
    Incep prin a spune mai intai ca anul asta,din pacate,mi s-au dat total peste cap planurile de sarbatori din cauza muncii si a unor probleme financiare..insa nu voi lasa ca asta ca imi strice Craciunul magic ca in fiecare an. In viziunea mea,Craciunul ideal este cel petrecut alaturi de toata familia..Febra sarbatorilor de iarna si mirosul spiritului de Craciun incepe sa se simta inca din prima zi a ultimei luni din an (decembrie al meu <3) prin diverse lucruri care le fac zi de zi aproape ca o rutina de sarbatori(timp de 1 luna)..si mai intai incepe totul cu ciocolata calda si ceaiul aromat si fierbinte,cu o agenda girlish si cool si colorata in care notez ce am bifat in anul precedent si ce vreau sa fac pentru mai departe si bineinteles cu planuri si muuuuulte muuuulte muuuulte liste de cumparaturi,idei & Co...filmele de Craciun si desenele animate sunt nelipsite din programul de seara iar luminitele si bradul (ca in fiecare an,de mic copil) intra in "functiune" din seara de Ajun printr-o invaluire de colinde romanesti dar care se mai strecoara pe ici pe colo si ceva englezisme dragute spre final,pentru ca asa imi place si am pastrat traditia de familie...Nu o sa mai vorbesc de mirosul de vin fiert care ma face rosie ca racul si care ma linisteste numai gandindu-ma la un Craciun de poveste,plin de bucurie si caldura in suflet si bogat in impliniri personale...De Craciun imi place sa vad in jurul meu oameni frumosi,oameni calmi,oameni bucurosi,veseli..si cel mai important oameni buni..pentru ca in ziua de azi e foarte usor sa fii rau si inconstient...insa e foarte greu sa fii bun constient...
    Si ca sa nu uit...si cateii mei simt magia Craciunului..sunt primii care intampina zapada in fiecare an(chiar si aia care se mai nimereste sa fie tarzie sau doar de 1 zi,din senin) si nu e bucurie si implinire mai mare sa vad cum nu numai oamenii dragi sufletului meu sunt buni si fericiti,ci si sufletelele mici (animalutele) se bucura precum copiii la prima zapada si cum se joaca si alearga si zburda,simtind parca importanta de a sti sa pretuiasca fiecare moment la timpul potrivit,chiar daca e o fiinta necuvantatoare!! Imi doresc ca acest Craciun sa fie la fel de frumos si plin numai de lucruri bune,alaturi de familie si de cei dragi..si iti doresc si tie sanatate si Sarbatori cu bine,fericite si sa ai parte de tot ce iti doresti si sa pretuiesti orice lucru simplu prin armonie,bunatate si multe zambete colorate!! Un Craciun minunat!! Te imbratisez cu drag!!

    GFC: Sibel
    Facebook: Sibel Badici
    Link Share: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39/posts/677785788910262
    Bloglovin: @vivadelicio0ous
    E-mail: vivadelicio0ous@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna Camelia,

    In primul rand, multumim pentru acest giveaway. Cu siguranta, va face o fata fericita, fiindca oricate sticlute am avea in baie, tot ne bucuram precum copiii de o jucarie noua atunci cand ne cumparam sau primim, altele noi..

    Craciunul ideal pentru mine, ar fi un acela in care cu cateva zile inainte, noi fetele sa facem curat si sa pregatim fel de fel de bucate, sa simt acea bucurie si acele mirosuri, specifice acestei sarbatori. Insa dincolo de toate aceste pregatiri, de bucuria cu care se impodopeste bradul, de tot ceea ce inseamna lucruri materiale, ceea ce ar face Craciunul ideal ar fi sa-l avem pe tata alaturi de noi. Aproape ca nu-mi amintesc cum erau sarbatorile alaturi de el, eram mici cand l-am pierdut si datorita faptului ca s-a dus in preajma Craciunului acum multi ani, mama nu se bucura de aceasta sarbatoare, in fiecare an isi aminteste de acel Craciun, acum 24 de ani..desi nu ne povesteste, stim cu totii, tristetea din sufletul ei si regretul ca poate ar fi putut fi altfel..
    Pana la urma, asta inseamna Craciun, familia reunita..zambete si bucurie. :)

    Multumesc, inca o data! Succes tuturor si celor care aveti familia reunita, bucurati-va si apreciati-va parintii!

    Sarbatori fericite!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  75. Craciunul ideal este cel pe care il petreci impreuna cu intreaga familia.Este cel pe care vrei sa il petreci cu cei dragi in jurul bradului de Craciun,deschizand cadourile in dimineata aceste sarbatori magice.
    Cred ca un Craciun superb ar fi in Paris,care este pur si simplu superb.Turnul Eiffel,magazinele Louis Vuitton si Yves Saint Laurent,impanzite de lumini,Arcul de Triumf,Champs-Élysées sunt doar cateva dintre elementele perfectiunii care ar face un Craciun de neuitat.Cafenelele vechi de pe Champs-Élysées impanzite cu luminite,ghirlande si decoratiuni de Craciun intregesc atmosfera anilor ’50.Magazinele de moda care au scris istoria Parisului au si ele o contributie,putand fi achizitionate cadouri pentru cei dragi.Cred ca este pur si simplu superb sa urc in Turnul Eiffel si sa vad capitala Frantei luminata de Craciun atat de celebra care a consacrat lumea modei si de ce nu,lumea intreaga.Aceasta este partea frumoasa,magnifica pentru petrecerea Craciunul la Paris.

    RăspundețiȘtergere
  76. Am uitat sa scriu in comentariu despre sansele in plus.
    Am dat like paginii de Facebook: Andreea Andreea.
    Am dat share concursului pe FB:
    https://www.facebook.com/ashley.brooms.5/posts/402114239931950

    RăspundețiȘtergere
  77. Anul acesta din pacate Craciunul va fi fara sotul meu fiindca va fi la servici,voi fi eu si copilasul meu de 2 ani,vom impodobi bradul il vom astepta pe mosul si mai apoi colindatorii,bunici,unchi,matusi si verisori,pe urma ne vom odihnii pentru a doua zi care va fi una speciala pentru puiul meu.Craciun fericit tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Craciunul ideal pentru mine se refera la familie.Sa-i am pe parinti si pe sora mea alaturi de mine este cel mai frumos lucru.Nu cadourile ne fac penoi fericiti ci simplul fapt ca o data pe an suntem mai apropiati decat oricand.
    GFC:Corina
    FB:Pantiru Corina
    SHARE:https://www.facebook.com/corina.pantiru.9615566/posts/496901537094896

    RăspundețiȘtergere
  79. Mi-am modificat numele contului de FB,iar link-ul corect catre share-ul postarii este acesta:
    https://www.facebook.com/andreeazas/posts/404154036394637

    RăspundețiȘtergere