L'Oreal Mascaras

7.12.13

E destul de greu sa faci o postare comparativa pentru genul asta de produs pentru ca, asa cum stim toate, este unul care se schimba des si se usuca repede (eu nu respect regula cu 3 luni, ci ma iau dupa miros si consistenta dintr-un motiv simplu: am mai multe tuburi deschise in acelasi timp si unele le folosesc de 2 ori pe luna, deci ar fi o tampenie sa le arunc dupa 3 luni, asa ca le arunc cand ceva se schimba).

Insa s-a nimerit sa am mai multe tuburi de la L'Oreal deschise in ultima perioada, asa ca am zis ca ar putea iesi o postare interesanta pentru voi. Este vorba de Mega Volume Collagen 24, Voluminous Carbon Black, Volume Millions de Cils si Lash Architect 4D, pentru toate gasiti review pe blog.


A fost o pauza lunga in care n-am folosit deloc mascara de la L'Oreal (pentru simplul motiv ca ma tenta mereu altceva) desi in tineretile mele n-a lipsit niciodata. Singura care m-a dezamagit din cele patru este cea la care ma asteptam cel mai putin - Voluminous Carbon Black - atat de laudata afara si nu pricep de ce. Lipeste genele urat de tot si nici nu face vreo minune. Este un mare nu pentru mine.

Mega Volume Collagen 24 si Volume Millions de Cils imi plac mult de tot, insa pensula (la ambele) este foarte mare si trebuie sa fiu atenta de cate ori le folosesc sa nu ma murdaresc. Dar efectul final merita sa pierd mai mult timp decat de obicei.

Lash Architect 4D am folosit-o cel mai des in ultima perioada si imi place la nebunie. Separa, lungeste si defineste, este usor de folosit. Nu ma dau in vant dupa preturile de la L'Oreal insa sunt si alte alternative pentru a cumpara produsele la preturi mai bune, asa ca pretul nu ma reprezinta o problema.


Am incercat in poza de mai sus (cat si in cea de mai jos) sa surprind cat mai bine detaliile pentru a va face o idee cat mai buna despre peria fiecareia si in cazul in care aveti in plan vreo achizitie in curand sa aveti toate informatiile de care aveti nevoie. Sper ca am si reusit ...


Vi se par utile genul asta de postari? Vreti sa mai fac altele pe viitor?

14 comentarii

  1. Si am avot milion de cils, in doua nuante chiar, si am fost incantata de genele mele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu eram o fidela consumatoare de mascara l'oreal, asta pana cand am descoperit maybeline, care are preturi mai bune si mi se potriveste perfect (colossalul cel putin e my fav). Lash architect l-am avut, nu era 4D, cred ca a fost prima varianta aparuta, si da, mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. "sunt si alte alternative pentru a cumpara produsele la preturi mai bune" - sunt curioasa, la ce te-ai referit? probabil la ebay sau amazon? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Claudia, da, este un produs bun, imi place si mie mult :)

    Coconut, eu nu pot sa folosesc Maybelline, imi curg ochii groaznic de cate ori incerc, asa ca am renuntat.

    Elena Daniela, ebay, okazii, sunt siteuri destule care vand la preturi mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, compararea produselor ne ajuta mai mult sa ne facem o idee despre ele. Eu mai astept astfel de postari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie cel mai mult mi-a placut volume milion des cils :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si eu Lash Architect si Volume millions Cills si mi-a placut foarte mult Lash Architect pe care ma gandeam sa-l cumpar in aceasta perioada.

    Ce sa spun, lumea este innebunita dupa L'oreal, dar cred ca depinde de gene.
    Eu nu ma omor dupa brandul asta, fondurile de ten mi se par execrabile, fardurile de ochi, mai ales cele foarte sidefate - perfecte (e singurul produs de la ei de care nu ma pot lipsi), rimelurile - doar Lash Architect mi-a placut, autobronzantul - culoare portocalie, oja- bunicica.

    Preturile sunt cam ridicat, Astor are rimeluri bune si preturi mai mici.Depinde de fiecare.

    Interesanta postare. Asteptam si pe viitor.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac foarte mult postările astea, motiv pentru care îţi mulţumesc sincer, Camelia. Am avut şi eu Volume Millions de Cils, de care am fost foarte încântată.
    O duminică frumoasă îţi doresc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru prrsoaneke care doresc sa achizitioneze un rimel mascara eu cred ca astfel de postari sunt utile. Eu astept cu nerabdare urmatorul articol de acest gen!

    RăspundețiȘtergere
  10. Deea, ma bucur ca sunt folositoare :)

    Incognito Fashion, si mie in place, dar tot mi se pare enervanta peria, dar merita efortul :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihaela I., eu de la Astor n-am incercat multe produse si nici de la L'Oreal in ultima vreme :)

    Mihaela Bolea, placerea e de partea mea - asta si urmaresc cand scriu ceva, sa va fie utile informatiile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rokolla, nu m-am gandit inca la urmatorul subiect de acest gen, dar sigur o sa apara ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac pensulele mai mari, desi necesita mai multa atentie, parca imi alungesc mai bine genele.Sa stii ca sunt utile astfel de postari, multumim!

    RăspundețiȘtergere
  14. Adina, am observat si eu asta, dar nu la toate, depinde mult si de forma fetei/ ochilor.

    RăspundețiȘtergere