Oferte pe StrawberryNET

5.12.13

Mai devreme am dat comanda pe StrawberryNET pentru masca de par pe care o puteti vedea mai jos, pretul mi s-a parut super bun (in plus am beneficiat si de reducerea de 10% de client fidel) si va fi un cadou perfect pentru cineva.


Acum cateva minute am primit un mail in care ma anuntau ca pana pe 26 ofera o reducere suplimentara de 10% la seturile cadou pentru Craciun (seturi care deja au preturi foarte bune - reducerile sunt destul de substantiale) in limita stocului disponibil, asa ca am decis sa-mi fac singura un cadou. 

Nu m-am decis inca ce-mi iau (ma tenteaza mai multe lucruri si bugetul este limitat), dar in mod sigur o sa profit de oferta asta. Cel mai mult ma tenteaza un set de la Fusion Beauty si unul de la NARS (daca ma gandesc mai bine si ceva de la Pixi), grea decizie ....

Voi aveti de gand sa profitati de oferta si sa va luati ceva?

10 comentarii

  1. Ai grija cu Pixi, ca ce-am primit eu (paleta cu rujuri) era ranceda. Mi-au returnat contravaloarea, insa am ramas fara cadouri :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna oferta ai prins la masca de par .Am aruncat si eu o privire la seturile cadou....intr-adevar sunt multe care ma tenteaza, dar acum trebuie sa stau cumintitca pentru ca am profitat de ofertele de Black Friday.
    ps : am primit si eu noul parfum de la YR, imi place mai mult decat prima varianta :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am comandat un set estee lauder, insa inainte de extra reducerea asta de 10%, dar nu-mi pare rau pentru ca acum nu mai e pe stoc. Ar trebui sa ajunga zilele astea. Tot pe drum mai am un blush Laura Mercier ce l-am prins la reducere-37 ron. M-au innebunit cu reducerile lor, atat sunt de ispititoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. looks great!

    http://same-but-diffrent.blogspot.de/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gandeam sa cumpar un parfum cadou pentru sotul meu.
    Nu am mai cumparat insa niciodata de la ei si nu prea stiu cum e livrarea. Ajunge coletul la posta? Respecta termenul de livrare de pe site?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am comandat si eu masca, datorita tie. La ce cantitate are, ar face bine sa fie excelenta :D Ma tenteaza si blush-ul de la LM de care pomeneste Amici mai sus, dar cred ca voi opta pentru unul Inglot pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  7. miki, eu am o trusa Pixi luata (farduri, blushuri si rujuri) si nu au fost probleme, in schimb am patit-o cu ceva de la Philosophy, insa mi-au dat banii inapoi.

    Anamaria, am intrat aseara intr-un magazin YR si am vazut Flowerparty by night, m-a tentat, dar si eu, ca si tine, sunt in perioada "fara cumparaturi".

    Amici, da, o gramada de reduceri care tenteaza sunt ... mereu gasesti ceva de cumparat.

    Cecilia, da, ajunge la posta, au tracking number coletele si le poti urmari - nu controleaza ei ce se intampla dupa ce intra coletul in tara (aici se pierde cel mai mult timp).

    Alice, sper sa fie buna, ma bate gandul sa mi-o opresc eu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce surpriza, nu stiam ca a aparut si la noi , mai ales ca l-am asteptat de atata timp .Abia astept sa apara si in magazinul online. Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am de gand sa inchid ochii si sa ma prefac...nu prea vreau sa vad oferte in aceasta perioada...:)) Sunt muult prea tentante.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anamaria, nu stiu daca e permanent, eu l-am vazut doar in set si nu era nici un tester, chiar sunt curioasa cum e. :)

    Adina, e cel mai bine :)

    RăspundețiȘtergere