Vorbe & cumparaturi & o intrebare

13.12.13

Azi a fost o zi de alergatura, a trebuit sa ajung pana la veterinar (Bella are iar ceva probleme, varsta isi spune cuvantul si apar situatii neprevazute din ce in ce mai des), am fost la masaj (ultimul dintr-o serie de patru - pentru moment iau o pauza pentru ca am alte prioritati financiare, dar intentionez sa ma duc din nou din ianuarie pentru ca simt ca ma ajuta cu adevarat) si a trebuit sa ajung intr-o gramada de locuri cu diverse treburi.

Insa intre cele cateva drumuri ale mele m-am oprit in Stock Market sa iau ceva pentru nepotul meu si n-am putut sa ies cu mana goala: am gasit o crema pentru ras de la Johnson&Johnson (din gama Bebe) pe care am dat doar 3,5 ron si care sper sa-mi placa (aseara m-am ras pe picioare si nu mai aveam spuma, am folosit un gel de dus pe un picior si m-am iritat ingrozitor) si am vrut sa iau cateva creme cu catina de la Herbamedicus (imi place la nebunie cea pe care o am), insa nu mai aveau, asa ca am luat-o pe cea cu ulei de masline, care miroase foarte bine.

Am facut un drum scurt si la posta de unde am ridicat un colet de la Yves Rocher cu doar doua produse, ambele cumparate pentru cadou - Mascara Volum Vertiginos (pe care o am si eu si de care trebuie sa va povestesc in curand) pe care am dat 49 ron (+ 12 ron transportul - total: 61 ron) si am primit cadou parfumul Tendre Jasmin, am beneficiat de o oferta personalizata trimisa prin posta.


La intorcerea acasa am intrat in Billa sa mai cumpar niste hartie de impachetat (v-am aratat pe Facebook acum 2 zile ce am luat deja) si mi-am dat seama ca deja a inceput agitatia cu cumparaturile pentru sarbatori, oameni grabiti care imping, cozi mari la case, rafturi care aratau ca buna razboi - dezolant ... M-am oprit sa bag motorina, in benzinarie aceeasi nebunie - masini multe, oameni agitati si nervosi care ar fi vrut sa se urce peste aia din fata, claxoane si niste injuraturi. Nu pricep nebunia asta ... de parca ar folosi cuiva in vreun fel.

Era sa uit intrebarea ... ati incercat produsele de la Dr.Organic? Am tot dat peste displayul de mai jos intr-una din farmaciile Centrofarm si am incercat testerele de la lotiunile pentru corp si cea cu ulei de argan mi-a placut la nebunie, celelalte nu m-au incantat prea tare, mai ales ca nu sunt tocmai ieftine. Cum vi se par? Recomandati ceva?


Planuri pentru seara asta? Nu chiar, sunt obosita si vreau sa ma odihnesc, poate citesc ceva sau poate ma uit la un film. Sa aveti o seara frumoasa!

14 comentarii

  1. Saracuta Bella :( mi-e tare mila de ea, sper sa se simta mai bine in perioada urmatoare .Cat despre agitatia din jurul nostru..off...pot doar sa oftez . Nici mie nu-mi place, dar asa e inainte de sarbatori , nebunie mare de tot.
    Sa stii ca nu am incercat produsele respective , din pacate nu pot sa-ti fac o recomandare .
    Parfumul Tendre Jasmin nu l-am avut, dar am avut in schimb deodorantul care mi-a placut foarte mult .Am primit si eu cu ceva timp in urma pachetele de la Yves Rocher , iar surprizele au fost urmatoarele : o masca pt fata , o masca pt par , deodorant Comme une evidence , gel de dus pt par si corp cu menta glaciara + parfumul Vanille Noir (a fost o oferta personalizata de care ai profitat si tu doar ca ai primit alte cadouri ) . I love Yves Rocher :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am testat produsele dr organic, dar am sa cer cateva mostre data viitoare cand ajung in Centrofarm. Seara placuta ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am de la Dr. Organic Olive Face Scrub. Mie imi place tare mult, si desi a costat destul, cred ca e o investitie buna fiind cantitate mare (125 ml). Eu il folosesc o data pe saptamana de aprox 8-9 luni si e consumat cam 30%. In Londra am vazut si gama cu ulei de argan, m-a tentat o crema de fata, dar nu am avut curajul sa o iau fara sa citesc review-uri. Apropo, acolo erau cu 30% mai ieftine si produsele Dr. Organic, Montagne Jeunesse si I love...

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, varsta isi spune cuvantul tot mai des, cred ca-si pierde si un dinte pe langa ce probleme are. Incercam s-o ajutam cat putem, sper sa ii fie bine ca mi se rupe sufletul cand vad ca nu ii e bine.

    O gramada de surprize frumoase, am primit si eu deodorantul la o comanda si mi-a placut :)

    Alina Stan, nu m-am gandit la mostre :))

    Anca M., a fost si in Centrofarm o promotie cu 30% reducere acum putina vreme, dar n-am avut bani la momentul ala. La noi sunt prea mari preturile, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit mai demult un sampon si un balsam de la Dr.Organic care mi-au placut (din pacate nu imi mai amintesc exact ce gama erau :D)

    RăspundețiȘtergere
  6. produse marca dr organic nu am folosit poate de curand voi avea ocazia cine stie,,imi pare rau ptr catelusul tau stiu ce mult inseamna ptr tine si sper din suflet sa fie bine incontiunare ,,sarbatorii fericite ne auzim in anul 2014 cu mai multe sperante ,..

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa se faca bine Bella.
    Tendre Jasmin e unul din parfumurile preferate de la YR, pacat ca nu am noroc sa il primesc cadou la vreo oferta, am primit oferta acum in schimb cu Vanille Noir :).

    RăspundețiȘtergere
  8. cris, la produsele de par nici nu m-am uitat :))

    claudia_mami, nu e ceva grav, doar probleme cauzate de varsta, sper ca va fi ok, multumesc pentru gandurile bune.

    Jade, eu n-am comandat niciodata Tendre Jasmin si tot l-am primit cadou la o oferta personalizata, asa ca nu se stie. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit impotriva matertii sampon cu tea tree din gama Dr. Organic. Sint foarte multumita de el, isi face foarte bine treaba in tandem cu masaje cu ulei de cocos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La produsele de par chiar nu m-am uitat, o sa arunc o privire cand ma mai duc in Centrofarm.

      Ștergere
  10. Nu am testat produse Dr. Organic, imi pare rau ca nu te pot ajuta.Pe mine agitatia de sarbatori ma oboseste si ma enerveaza in asa masura, incat nu mai imi arde de nici un spiritul Craciunului.Nu am sa inteleg niciodata batalia pe cumparauri si obsesia de a cumpara cat mai mult, dar asa suntem noi romanii.Pe 30, 31. voi mai avea un hop de trecut, apoi ne linistim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e mereu, e stilul romanului, nu cred ca se va schimba vreodata.

      Ștergere
  11. Si eu am de la YR cateva parfumuri, cred ca vreo 4, toate primite la diferite comenzi. Imi plac cadourile lor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie, iar parfumurile sunt chiar reusite. Care iti place cel mai mult?

      Ștergere