Moisturizing Socks

4.12.13

Va spuneam in postarea de aici ca am ales de la Freebies de pe iHerb o pereche de sosete hidratante de la United Exchange Corp si le-am incercat intr-o seara cand am venit acasa foarte obosita si simteam ca-mi iau foc picioarele. Ma simteam atat de obosita ca nu-mi ardea de nimic, m-am intins in pat, mi-am pus sosetele, am aprins un betisor parfumat si am incercat sa ma detasez de tot.


Le-am tinut in picioare vreo 30 minute si mi-a placut senzatia pentru ca am simtit ca ma relaxeaza (probabil de la aloe vera) si picioarele nu mai erau asa grele. Am ramas cu picioare usoare si hidratate, insa mi-as fi dorit sa le pot refolosi, dar n-a fost cazul. 


Cand le-am scos din picior una a crapat putin la spate, insa cand am incercat in alta seara sa le pun a crapat toata partea din spate, asa ca au ajuns la gunoi. Mi-au placut pentru ca m-au relaxat dupa o zi grea, dar nu le-as cumpara sa le folosesc o data si gata.


Le-ati incercat? Cum vi s-au parut? La urmatoarea comanda vreau sa le iau pe cele de la Eco Tools care sunt din cu totul alt material si se pot refolosi.

14 comentarii

  1. Eu am dormit cu ele, daca ma crezi. Ce picioare fine aveam dimineata, wow! Dar da, cam scumpe pentru o singura utilizare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alice, nici eu n-am fost departe :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vineri am primit pachetul de pe iherb , am prins si eu oferta cu sosetutele, normal ca le-am ales . Inca nu le-am testat dar urmeaza.Sunt foarte curioasa de rezultat, dar daca tu zici ca sunt bune..atunci nu am indoieli:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, o sa-ti placa, pacat ca pot fi folosite o singura data :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cele de la ecotools nu sunt imbibate cu nimic, nu? Adica trebuie sa aplici o crema inainte sa le pui in picioare? Pe mine ma tenteaza niste manusi de genul asta pentru mainile mele uscate (iarna e un chin din punctul asta de vedere)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe astea nu le-am incercat, dar le am pe cele de la eco tools si imi plac mult. Chiar ti le recomand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le am pe astea, le am pe alea de la Eco Tools insa nu mi se par grozave nici alea. Preferatele mele sint altele moi, pufoase, catifelate, plusate, grosute ... sint indragostita de ele mai ales ca-s si rozulii ! Stiu ca le-am luat dintr-un magazin inainte de a merge la spital dar nu-mi mai amintesc marca, insa sosetele alea mi-au creat un confort psihic in starea in care eram, incredibil ! Deci inca un membru in clubul sosetelor de dormit !

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela, din cate am citit eu, nu sunt. Eu am avut acum multa vreme niste manusi d-astea de la Avon, le primisem cu un tratament cu parafina (daca imi amintesc bine) si au fost bune.

    Coconut, le-am pus deja pe wishlist, la urmatoarea comanda le iau. :)

    Zarada, cand iti citeam comentariul, mi-am si imaginat senzatia aia de plutire si usurare :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat ca sunt de unica de folosinta si eu de mult timp voiam sa incerc astfel de sosete :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bate si pe mine gandul sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am mai incercat pana acum sosetutele astea, dar uneori chiar am nevoie de o pereche. De curioasa le-as cumpara.

    Concurs pe bloggul meu http://lorenamarchis.wordpress.com/2013/12/06/its-giveaway-time/

    RăspundețiȘtergere
  12. Macy, da, e putin o singura folosire.

    Incognito Fashion, eu caut alta alternativa, pentru ca-mi place ideea. :)

    lorenamarchis, curiozitatea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu le-am folosit, insa am sa le caut si eu.Ma incanta ideea de a-mi relaxa si rasfata picioarele mai ales dupa o zi de stat pe tocuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adina, rasfatul chiar e, dar cred ca si cu o crema buna si o pereche de sosete groase e cam la fel.

    RăspundețiȘtergere