DIY: Ulei de masaj pentru dureri de gat si umeri

7.3.11

In seara asta am venit acasa cu o durere infioratoare de gat (zona cervicala) si de umeri. Tensiune, stres, pozitie incorecta, vreme ... toate s-au adunat si ma durea ingrozitor.

Am amestecat 2 picaturi de ulei esential de rozmarin cu 2 picaturi de ulei esential de lavanda si cu putin ulei de migdale dulci (baza foarte buna pentru uleiurile de masaj) si am avut parte de un masaj scurt in zona cervicala si pe umeri.

Dupa, mi-am simtit umerii mult mai relaxati si parca toata tensiunea acumulata a disparut. Nu pot sa zic ca mi-a disparut durerea complet (insa e si vina mea ca n-am avut rabdare sa stau la caldura dupa masaj, sunt rea de caldura, asta e), dar ma simt mult mai relaxata si zona e mult mai detensionata.

Ati incercat ceva asemanator?

5 comentarii

  1. Nu am incercat, dar e bine de stiut. Din cauza serviciului, uneori am si eu astfel de neplaceri. Ultima data am folosit cu o crema de la Krauter.

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa incerc si eu combinatia asta
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu simt tot timpul tensiune in zona umerilor din cauza kg lui Damian si a tinutului lui in brate. macar am muschii definiti pe brate :)) dar spatele are mult de suferit :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat dar e un must have cat de doare gatul.Pupici si sper ca te simti mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia draga , la multi ani de 8 martie!!!sa fii iubita!pup

    RăspundețiȘtergere