De ce am ajuns sa sterg postari?

16.3.11

O scurta postare prin care vreau sa spun ca am sters postarea cu cainii de mai devreme pentru ca nu are sens sa citesc comentarii de genul "sa moara toti cainii", "sa-i impuste" si alte aberatii. Nu o sa incep acum sa sterg comentarii de x ori pe zi doar pentru ca un oarecare are chef sa-si descarce frustrarea aici.

Eu am vorbit de un caz concret si o situatie clara si cine citeste acest blog stie clar ca eu iubesc animalele si am sa le iau apararea ori de cate ori am sa simt ca e nevoie si asta nu ma face nici nebuna si nici bolnava la cap. Apreciez un om atunci cand merita, nu pentru simplu fapt ca s-a nascut cu 2 picioare si stie sa vorbeasca.

Nu am deschis problema cainilor agresivi si nici teama oamenilor care in viata au fost atacati de un caine (si eu am fost muscata de caine de 2 ori, asta nu ma face sa dau in cap unui caine cand il vad sau sa-i doresc moartea), ci am vorbit de niste "oameni" care au convietuit cu niste caini ani de zile (nu am adus eu cainii aia acolo) si acum dintr-o data nu mai sunt buni. Daca a fi om inseamna sa domesticesti un animal, sa-l cresti ani de zile, sa-i oferi hrana si sa-i vorbesti ca apoi sa-i dai cu piciorul (strict la asta m-am referit fara a lua "a-l hrani si creste" in sensul propriu, am vorbit despre actiunea de a abandona un animal dupa ce l-ai acceptat atat langa tine), imi pare sincer rau dar niciodata n-o sa fiu de acord cu asta. Mi se pare o barbarie.

Nu am sa public nici un comentariu la aceasta postare pentru ca am inchis subiectul cu aceasta postare insa mi s-a parut normal sa spun de ce am sters acea postare.

Trimiteți un comentariu