Giveaway inel

24.3.11

Inainte de a vorbi despre giveaway, vreau sa spun ca imi amintesc ca am aprobat intr-o dimineata inainte de a pleca la munca un comentariu - un premiu pe un blog si ulterior am uitat de el. Imi cer scuze Iuliei care mi-a dat acel premiu si mi-a lasat comentariu, dar mi-am amintit de-abia azi de el si am cautat comentariul ei.

Nu stiu cum resimtiti voi primavara asta, dar tenul meu a luat-o razna. Imi simt fata iritata (desi nu este) si am o senzatie de discomfort care nu-mi place deloc. Trec de la o extrema la alta, mi-a aparut un cos pe obraz (nu-mi amintesc sa fi avut pana acum cosuri pe obraji), am zile cand ma machiez ca "la carte" si altele cand nu fac nici un efort.

Ce produs ofer astazi la giveaway? Un inel reglabil cu o randunica (ca tot a venit primavara) asemanator cu cel pe care mi l-am luat eu acum cateva zile.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti cu ce ati purta acest inel (comentariile anonime trebuie sa lase o adresa de mail la sfarsit pentru a putea fi identificate in cazul in care ies castigatoare).

Giveawayul este deschis pana duminica seara la ora 20:00, iar luni voi anunta castigatoarea care trebuie sa ma contacteze cu datele de livrare in maxim 48 de ore (in caz contrar, voi alege o alta castigatoare).

29 de comentarii

  1. buna..eu as purta inelul asta cu o esarfa in nuante de bleu, cu o pereche de pantofi inalti, cu o rochita in nuante vii de primavara si cu o geanta la fel de crazy..unei vrabiute ii sta bine intr-un cadru primavaratic..pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna:*
    Te urmaresc cu numele Dedeea iar acest inel l-as purta la o tinuta simpla,probabil ce contine accente floarale.Ar fi un look foarte fresh,iar daca as vrea sa optez pentru ceva dur,as alege o rochita neagra,geaca de piele si botine.
    Este un inel atat de superb:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma vad purtand acest inel intr-o seara calda si tarzie de vara. As purta o rochie alba putin mai larga, sandale tip gladiator probabil intr-o nuanta care bate putin spre argintiu. Mi-as mai prinde si parul intr-o coada dezordonata si asa adauga acest inel, care imi inspira libertate si bucurie.
    Minunat concursul, succes participantelor!

    Mail: iulia.bochis@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna:* Eu as purta inelul cu un sacou negru, o haina pe dedesupt in linii albe si negre, blugi albastri, niste pantofi negri simpli cu toc, o geanta Chanel rosie, bucle si ruj rosu:x

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey!:*
    As purta acest inel cu o fusta nude,un tricou alb cu accente nude,geaca de blugi,ciorapi negrii si balerini simplii tot negrii.Mai pe scurt: cu o tinuta primavaratica.Asta pt zilele calduroase ce vor urma.:)
    e-mail:xheart_breaker_girlx@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,
    Eu as purta inelul la o tinuta casual, iar la gat as avea un lant cu pandantiv cuib ;).

    Romelia (romelia20@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  7. As purta acest inel cu o bluza crem cu trandafiri aplicati, niste pantaloni scurti roz cu talie in alta, o pereche de sandale inalte si o gentuta cu un imprimeu cu ramuri.:D

    RăspundețiȘtergere
  8. fain, ca inelul acesta m-a dus cu gandul la un set creat de mine de o vreme, imi place foarte foarte mult stilul "sailor", cu culori ca albastru, rosu, alb si negru. cred ca inelul se asorteaza foarte bine cu aceste haine:
    http://www.polyvore.com/seaside/set?id=28312556

    RăspundețiȘtergere
  9. hm..as purta acest inel cu o rochita alba,colanti colorati,o pereche de bascheti si o geaca de piele sau un pulover putin mai lung.probabil as adauga si o esarfa in culoarea colantilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu as purta inelul (bazadu-ma pe ce am acum in dulap) cu o fusta inflorata, o pereche de balerini verzi, un tricou gri si o geanta rosie. cred ca s-ar imprieteni rapid cu celelalte inele ale mele :)

    RăspundețiȘtergere
  11. hihi...nici nu am apucat sa citesc ce a scris katjes dar m-am gandit instant la polyvore :) Eu as purta tinuta asta cu inelul: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=29666905 (fusta ar trebui sa fie de nuanta sacoului, dar n-am gasit exact in stilul acesta).Cand ai zis sa propunem o tinuta m-am gandit instant la ciorapii inflorati si la faptul ca vreau ca ciorapii si inelul sa fie in centrul atentiei (ce te duce cu gandul la primavara mai mult decat flori si pasarele :D ). Din acest motiv restul tinutei l-am pastrat in tonuri neutre, iar cureaua seamana mult cu o bratara de piele pe care o am si de care nu ma pot desparti asa ca am inclus-o in tinuta si as purta-o la aceeasi mana cu inelul. De altfel, inafara de sacou si plic, am incercat sa gasesc articole asemanatoare cu cele pe care le detin. Sper sa-ti placa tinuta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Tinuta ca tinuta, poate as alege o rochie vaporoasa intr-o culoare pastel. Dar pe unghii neaparat as avea modelul asta https://lh5.googleusercontent.com/-L4nlTpI5cCc/TYu2z0f6t0I/AAAAAAAAAWI/w7F4zQiX4zY/s640/P1020444.JPG

    Te pup!
    Chocolate (choco.s_pretty_things@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  13. Boyfriend jeans,bluza alba de bumbac,palarie si pantofi oxford.Inelul e deosebit de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am vazut ieri intr-o vitrina o rochie minunata, dintr-un voal bej, cu bulinute mici, mai deschise, foarte discrete. Deja ma imaginam purtand-o cu o pereche de balerini nude si un cardigan ciocolatiu, un model mai feminin, poate cu ceva margelute prinse.
    In afara de inel, n-as mai adauga accesorii ca sa incarc prea mult o tinuta ce se vrea a fi simpla. Cel mult mi-as pune si o bentita sau o esarfa in par (a la Blair Waldorf) si m-as simti ca desprinsa din Gossip Girl, feminina, romantica si fabulous, intr-un mod atat de neostentativ!
    Din pacate, cand am intrat sa vad pretul rochiei, am descoperit ca e cam prohibitiv... Dar poate, daca o sa primesc inelul, o sa ma simt fabulous purtandu-l si la altceva, ca el in sine mi se pare suficient de glamorous incat sa atraga atentia.

    septembrie.joi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Camelia, acum ceva vreme mi-am cumparat un tricou alb desenat cu o randunica si cu mesajul "make something lovely today".

    As purta inelul ca accesoriu principal intr-o tinuta cu un sacou negru (am ochit unul la H&M), tricoul descris mai sus (alb cu imprimeu negru), carrot pants intr-o culoare vie si o pereche de botine simple, negre.

    Mi-as mai pune niste cercei mici, argintiu invechit, care sa nu umbreasca efectul inelului si mi-as picta unghiile in rosu.
    O tusa de liner la ochi si doua straturi de mascara, un ruj nude si un plic oversized in mana...and i'm good to go.

    PS: randunelele sunt si ele semn de primvara, nu-i asa? Multumim de giveaway-ul de primavara!
    Alice.left@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. as purta acest inel cu ghete nude, o pereche de skinny jeans albastru inchis, camasa feminina cu maneca lunga bagata in pantaloni, cardigan gri cu manecile suflecate si un pandantiv mare la gat. ah si pe cealalta mana mi-as lua inelul cu pisica de la accesorize, si nu am purta cercei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna :*
    As purta acest inel la o pereche de pantaloni de piele, pantofi cu toc super intalt, o bluza nude si o geaca tot de piele.
    Imi place super mult inelul si se potriveste perfect stilului meu :)

    RăspundețiȘtergere
  18. buna!!!
    As purta acest inel cu o pereche de jeans inchisi la culoare,cu un maieu nude,cu un sacou deasupra inchis la culoare (negru) cu manicile suflecate 3 sferturi,cu o pereche de patofi cu toc inalt tot nude si o gentuta gen postas negra:D
    Nu stiu daca am reusit sa descriu in cuvinte ceea ce mi-am imaginat eu dar sper sa fie bine:D

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu acest inel as intregi urmatoarea tinuta:
    - platforme inflorate,
    - rochie alba cu decolteu inima, mulata pana in talie si clos in parte de jos, pana sub genunchi.
    - cardigan turcoaz
    - o esarfa roz prafuit pe cap tip bentita-turban.
    Atat.

    mihaela.mihordea(@) gmail(.) com

    RăspundețiȘtergere
  20. As purta acest inel cu o maxi dress, cardigan, balerini si gentuta cross body.

    RăspundețiȘtergere
  21. L-as purta la scoala cu camasa mea din denim bleu deschis, o pereche de jeansi si botinele mele gri cu talpa roz pe care le adooooor!

    RăspundețiȘtergere
  22. cu buclele in vant, cu ia cea ingalbenita de soare, cu nisip si valuri de care deocamdata nu ma bucur decat in vise. :)

    adresa de mail este diana[@]tarameainventata.net

    P.S. o fi ea primavara...dar mie de vara mi-e dor. :)
    Pup! weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  23. As purta acest inel cu o tinuta de vara, palarie din paie, fusta lunga alba, un top rosu si o esarfa inflorata. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu as purta acest inel cu o tinuta de primavara :blugi , o bluza in culorile pastel si neaparat incaltata cu UGG-uri.

    aureliaeftene@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Camelia!

    Ador inelusul.. chiar ca ma duce cu gandul la primavara dar nu numai! Imi inspira totodata si libertate! eu l-as purta cu o rochita recent cumparata, lunga pana sub genunchi, dintr-un material vaporos, cu un imprimeu floral.


    :*

    RăspundețiȘtergere
  26. As purta inelul q o tinuta office ca sa surprinda...un sacou barbatesc si nijte pantaloni skinny:X
    l_kryss_me@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!
    As purta acest inel cu o pereche de jeans, o bluza cu un imprimeu de vara, o gentuta cross body si balerini.

    Ms,
    Alexa
    alexa12_02[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere