Review: Purederm Collagen Eye Zone Mask

18.3.11

Am luat mastile pentru ochi de la Purederm de pe ebay la inceputul anului (am postat atunci despre ele), sunt 30 bucati si pretul a fost sub 10 ron (transportul fiind gratuit). Le-am folosit cand si cand si nu am apucat sa-mi fac o parere clara despre ele, insa in ultima saptamana le-am folosit zilnic pentru ca am dormit foarte prost, am dormit doar putine ore in fiecare noapte si alea cu nu stiu cate intreruperi, ma trezeste Bella cu scarpinatul (as zice ca e un pic mai bine, desi se mai scarpina, nu mai are rani deschise, de-abia astept sa treaca zilele sa-i repete testele la sange).

Pe ambalaj scrie ca sunt imbogatite cu collagen, vitamina E, extract de ceai verde si fructe tropicale. Mi se pare foarte practic ambalajul (scoti 2, le aplici, sigilezi ambalajul) si imi plac mai mult decat cea ce foloseam inainte (nu-mi amintesc acum firma insa din DM erau cumparate, cele sub forma de felii de castraveti, am mai scris despre ele pe blog) pentru ca acelea le aplicam pe totul ochiul si zona de sub ochi nu era foarte hidratata dupa folosire.

In fiecare dimineata m-am trezit cu ochii umflati si mastile astea m-au ajutat destul de mult. Le-am aplicat pe zona de sub ochi 15 minute si senzatia de racoare m-a inviorat si dupa, pungile de sub ochi au disparut (in general nu am pungi sub ochi, am avut noroc din punctul asta de vedere, insa lipsa somnului ma lasa cu ochii destul de umflati), iar zona a ramas hidratata.

Nu cred ca aduc vreun beneficiu pe termen lung (hidratarea banuiesc ca este de moment), mai mult ca sigur ca ai putea sa ai efecte asemanatoare si prin alte modalitati, insa mie imi place senzatia de racoare si cum ramane pielea dupa folosire, asa ca voi avea tot timpul in casa asemenea produse.

Ati incercat astfel de produse? Cum vi se par?

3 comentarii

  1. Nu am incercat astfel de masti,dar suna tentant.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde gasim astfel de produse in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele sunt cumparate de pe ebay, asa cum am mentionat in postare, nu le-am vazut in Romania.

      Ștergere