Program de sambata seara

5.3.11

Dupa ce-am publicat postarea anterioara, mi-am propus sa ma uit la un film si sa stau linistita sa ma relaxez. Insa cineva s-a gandit ca nu e un plan bun pentru sambata seara (prea multa liniste strica, mai bine sa ai parte de "actiune") si a trebuit sa plec de urgenta la farmacie.

In timp ce strangeam prin sufragerie inainte de film, am vazut ca Bella se tot agita pe langa mine si incerca sa-mi "zica" ceva. Cand am luat-o in brate, era rosie toata (ochi, urechi, deasupra nasului, sub barbie). Era clar o alergie. Am sunat imediat veterinarul, noroc ca mi-a raspuns. M-a trimis la farmacie de urgenta sa iau Claritine si sa-i dau. Bella cand a vazut ca ma imbrac sa plec, a inceput sa se agite si sa planga. Intr-un final am ajuns la farmacie (noroc ca stiam unde e cea mai apropiata farmacie non-stop de cand am avut probleme cu Ricky) si cand am ajuns acolo, am uitat ce trebuia sa iau.

M-a intrebat farmacista pentru ce-mi trebuie. Eu senina ii spun "pentru un catel". S-a uitat la mine de parca eram nebuna. Intr-un final mi-am amintit ca e sirop, ca incepe cu "c" si e pentru rinita alergica si alte tipuri de alergii (inainte sa plec ma uitasem pe net pentru ce se da). Am ajuns acasa intr-o viteza si m-am trezit intr-un impas: cum conving eu catelul sa ia sirop? Noroc ca Bella este foarte intelegatoare si ascultatoare si a fost o experienta care nu ne-a traumatizat pe nici una.

Acum bineinteles ca se rasfata si vrea sa fie mangaiata si iubita si sa fie cocolosita.

Asa imi petrec eu sambata seara. Voi?

15 comentarii

  1. Totusi de la ce face alergia asta?
    Eu imi petrec sambata seara la lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine macar ca s-a rezolvat si a ajutat-o siropul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Choco, nu se stie inca - asta speram sa aflam de la analize facute joi.

    RăspundețiȘtergere
  4. sper sa se faca bine...si eu am un cutzu mic si cred ca as alerga prin tot orasul daca s-ar intampla una ca asta

    RăspundețiȘtergere
  5. stiu ce inseamna sa iubesti un animal atat de mult.ieri era sa sar in fata masini pt catelul meu.stiu absurd, dar il iubesc.

    imi pare rau pt ea si pt tine, dar esti "norocoasa" ca te anunta sau incearca sa comunice cu tine cand nu e bine.sa nu iti pierzi increderea pt ca are nevoie de tine.

    va doresc sanatate si sa reusiti sa treceti peste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te superi daca te intreb ce simptome are catelusa ta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa sanatate catelusei!Este o scumpete, o frumoasa si o pufoasa.Eu am 3 catei (dintre care o pechineza) si 3 pisici.Stiu cum este sa-ti iubesti atat de mult animalutele pentru ca am suferit foarte mult cand cineva mi-a aruncat o pisicuta intr-un butoi de apa clocotita.S-a chinuit atat de mult , era plina de sange si curgea carnea de pe ea!Nu pot intelege cum exista astfel de oameni!Am avut si eu probleme cu catelusa (scuze de cacofonie)cand a facut alergie de la oase.Inca se mai scarpina dar nu la fel de rau ca inainte!Multa sanatate pentru catelusa!

    RăspundețiȘtergere
  8. mariana, acum a facut o alergie - asa cum am scris mai sus: i s-au inrosit ochii, urechile, zona de deasupra nasului. Dupa Claritine s-a linistit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pup Bella mica! Sa se faca bine repede!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa mult dureaza pana primesti rezultatul la analize?

    RăspundețiȘtergere
  11. Joi seara i s-au recoltat primele probe si vineri au intrat in laborator. Maine la pranz ar trebui sa aflu ceva. Oricum azi a venit iar medicul si i-a mai luat sange. Sper maine, cel tarziu marti sa am un diagnostic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce face Bella? Care a fost diagnosticul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, am scris intr-o postare saptamana trecuta ca n-a iesit nimic la analize si mai asteptam inca o saptamana sa repetam analizele. Momentan e putin mai bine, insa tot se scarpina.

    RăspundețiȘtergere