Am testat: NUXE Serum Merveillance

26.3.11

O prietena care locuieste in Croatia mi-a trimis niste mostre de creme de fata si printre ele au fost si cateva de Serum Merveillance de la NUXE, pe care l-am incercat in ultimele zile. Eu l-am folosit pe toata fata intrucat tenul meu resimte oboseala din ultimele saptamani si am "insistat" in zona ochilor pentru ca acolo am riduri de expresie.


Descriere oficiala: "An exceptional combination of 3 botanical active ingredients:  Mimosa Seeds, Calendula Officinalis Petals and Althea Root. Containing a high concentration of Oak Extract, this serum works to de-tense skin, deliver immediate smoothing action and noticeably fill in the appearance of visible expression line"

Ce am eu de zis? Imi place pentru ca intra imediat in piele, o cantitate mica este suficienta pentru toata fata, este o baza buna de machiaj, dar n-am vazut nici un efect minune imediat in ceea ce priveste ridurile de expresie (si ma refer strict la cele de sub ochi ca acelea sunt problema mea) - Evidence to prove it – after 2 hours, facial features look “relaxed” . Mi-a placut ca a hidratat foarte bine zona uscata a nasului de care ma plangeam ieri si mi-a simtit tenul destins dupa folosire.

Ce nu mi-a placut? Mirosul - mult prea puternic, din punctul meu de vedere, si senzatia un pic lipicioasa dupa ce il aplici.

Mai am cateva mostre si voi continua sa-l folosesc, insa nu am cum sa ma pronunt in ceea ce priveste efectele la folosirea pe termen lung, insa producatorul asigura ca dupa o folosire constanta de minim 2 luni, ridurile de expresie sunt vizibil diminuate, atat ca numar, cat si ca adancime.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

6 comentarii

  1. Nu l-am incercat. Nici nu stiu daca a aparut la noi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,Camelia!
    Iti citesc blogul cu multa placere,de fiecare data. Am vazut ca esti extrem de pasionata de tot ce inseamna ingrijirea tenului (si nu numai).
    Off-topic,iti cer si eu un sfat: ce crema sa folosesc pentru zona ochilor, ma innebunesc riduletele care,parca, pe zi ce trece se inmultesc. Mi-am luat Roc Corexion Anti-ride, imi usuca zona ochilor ingrozitor, am incercat tot soiul de creme,dar n-am gasit-o pe "aceea". Da-mi si mie un sfat, te rog!
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am incercat saptamana asta Nuxe Creme Fraiche, era intre mostrele ce mi le-ai trimis cu samponul&co. De fapt le-am pus pe toate pana la urma, dar Creme Fraiche mi-a placut mult, mult, si daca mi-as permite as lua-o fara sa clipesc. Mi se parea ca ma rasfat, aveam asa o senzatie de luxuriant, ca aplic potiuni pretioase si magice :) Am aplicat-o chiar dupa un gomaj serios cand pielea ma strange si necesita o crema consistenta si onctuoasa, dar imi era sa nu raman oily si sticky, sa se faca scamite. Nici vorba, a aderat foarte bine, s-a absorbit si a hidratat uniform si generos, fara sa arat a beculet si fara sa raman lipicioasa. Fiind seara am profitat si am pus un strat mai gros, dimineata nu-mi venea sa cred ca nu lucesc ca un glob de discoteca. :) Tenul era neted, relaxat, luminos.
    Asta a fost impresia dupa 1 plic, nu pot spune cum era pe termen lung, dar rar mi se intampla sa ma impresioneze ceva la prima vedere. Ma incanta cu greu o crema pentru ca avand piele gras-uscata (mda, dubios, dar asa e - pori dilatati si sebum omniprezent peste scuame si piele ce strange si se rideaza) gelurile si cremele light matifiante nu fac fata deloc cu hidratarea si destinderea, iar cele onctuoase erau prea grele si imbacseau. Asta a fost numai buna.
    Ms.

    RăspundețiȘtergere
  4. hainute sic, din tot ce-am incercat eu de-a lungul timpului, singura crema de ochi care a produs o diferenta vizibila pentru mine a fost Repairwear de la Clinique.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona, o s-o incerc si eu (mai am niste mostre).

    RăspundețiȘtergere