Lupta cu timpul

22.3.11

Postarea asta nu este decat o expresie a mintii mele obosite. Daca nu vreti sa cititi niste ganduri "obosite", opriti-va aici. E mai bine!

In fiecare dimineata dupa ce "fac ochi", imi repet ca lucrurile se fac in ordinea in care apar si ca si maine e o zi si ca nu trebuie sa vreau sa le fac pe toate. Nu-mi iese! Cred ca pur si simplu vreau sa fac prea multe lucruri, simt ca nu mai am timp de nimic - cand vine seara, imi dau seama ca trebuia sa mai fac ceva sau ca era bine daca mai faceam nu stiu ce sau imi "sta pe cap" nu stiu ce lucru pe care as fi vrut sau mi-ar fi placut sa-l fi facut. Si ma intreb: cand a trecut ziua?

Duminica am zacut efectiv, am stat in pat fara sa fac nimic si ieri cand am ajuns la munca, eram extrem de obosita. Probabil ca si problemele de sanatate isi spun cuvantul, dar parca e prea de tot. Incerc dimineata sa-mi ridic moralul si sa ma binedispun (e adevarat ca nu e cea mai buna perioada din viata mea, dar nici asa neagra nu e - am probleme, dar se pot rezolva), nu ma tine mai mult de 1 ora si dupa aia simt cum ma pierd in lucruri marunte care-mi mananca timpul si vine seara si eu ma intreb iar: s-a terminat ziua?

Probabil ca as avea nevoie de o vacanta, sa ma detasez de tot, dar nu e posibil. E chiar imposibil in acest moment!

Am incercat sa ma relaxez, am facut diverse lucruri care imi fac placere si care pentru cateva clipe ma fac sa ma simt mai bine, dupa care revin in acelasi punct: ma simt obosita si simt ca atarna prea multe pe umerii mei. E doar oboseala? E mai mult de atat?

Sunt sigura ca toate ati trecut prin asemenea perioade. Ce ati facut sa va simtiti mai bine? Cum fac sa-mi relaxez mintea?

5 comentarii

  1. chiar aseara vorbeam cu o prietena ca ziua trece mult prea repede. parca s-a comprimat timpul mult prea mult.
    la tine cred ca oboseala e principalul inamic. daca imi amintesc bine nici anul trecut n-ai avut concediu. ma bucur in schimb ca macar ai avut cateva clipe de relaxare. conteaza si aceastea, dupa parerea mea... intradevar o vacanta ar fi ideala, dar cand nu se poate e mai complicat.
    asa rau imi pare rau, dar chiar nu stiu ce sa-ti spun si ce sa-ti fac sa-ti ridic oboseala de pe umeri :(

    RăspundețiȘtergere
  2. eu tocmai ma "tratez" cu vitamine + lecitina si sport (alergat seara sau daca nu am timp sau e prea tarziu ca sa ies...niste miscari de yoga invatate de pe youtube)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trecut si eu printr-o astfel de perioada, si cand credeam ca nimic nu-mi va mai putea lumina calea, am apelat la Magneziu Forte + B6 - doua pastile pe zi, vreme de 2 saptamani. Si am inceput sa simt cum prind putere, cum pot privi lucrurile cu mai mult optimism si detasare ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. As zice ca ai nevoie de o schimbare in viata ta, sau macar de ceva nou care sa te faca sa mai uiti grijile ce te macina de ceva vreme, sa mai schimbe rutina si sa iti deschida si alte orizonturi. Nu sunt in masura sa spun ce anume sa schimbi sau ce sa aduci nou in viata ta, cred ca ar trebui sa te gandesti la ceva ce nu ai in momentul de fata si iti doresti sau isi doreste subconstientul tau, ceva pe termen lung, altfel vei reveni iar la starea de dinainte.
    Iti doresc sa ai parte de zile cat mai frumoase, iar venirea primaverii sa iti aduca optimism in suflet! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. In afara de ceva suplimente alimentare, cred ca incepe sa se simta astenia, incearca sa te relaxezi cu o carte, ceva ce iti face placere sau poate chiar un autor nou. Mie imi place sa descopar noi povesti sau noi sensuri intr-o poveste veche...

    RăspundețiȘtergere