Ramble & Tag & Award

30.3.11

Postarea asta e 3 in 1, ca sa zic asa. Dupa cum ati observat, nu am fost foarte activa in ultima vreme si nici nu cred ca imi revin curand. Nu e cea mai buna perioada a mea, nu ma simt bine (desi mi-am rezolvat anumite probleme de sanatate, ceva nu "functioneaza" cum trebuie), nu dorm cum trebuie, ma simt depasita de tot ce se intampla in jurul meu. Cred ca si vremea asta e de vina ... o sa fie mai bine, sper ca in curand. Aici se incheie marele meu ramble.

Am primit un tag "in imagini" de la dalyda (raspunsurile mele nu vor fi probabil cele mai "curate", ma chinuie foamea si o durere de cap)

1. Ce te face sa iti lingi degetele?


2. Ce-ti incanta ochii?


3. Ce-ti place sa atingi?


4. Ce mirosuri te incanta?

Aici e o mica problema, nu stiu ce imagine ar putea sa fie mirosul la care ma gandesc - "mirosul fericirii", dar cred ca la ora asta se prezinta cam asa:


Am mai primit inca un tag de la Betty Reviews cu preferatele lunii martie, pe care oricum il voi onora maine ca stiti ca-mi place sa fac asta la sfarsitul fiecarei luni.

Si am mai primit un premiu de la Betty Reviews si de la CosmeticsReview - trebuie sa spun 7 lucruri despre mine (stiu ca am mai facut asta acum ceva vreme), asa ca o sa spun 7 lucruri care imi vin in cap in momentul asta. Trebuia sa-l adaptez la moment, nu?


1. Imi place crema de la Ivatherm pentru piele sensibila si cuperozica - mai mult ca in alte zile.
2. As manca un cremsnit.
3. Imi doresc sa fi folosit alt parfum azi dimineata (unul care sa ma "trezeasca").
4. Mi-e dor de soare.
5. Vreau sa-mi cumpar Well Rested de la Bare Escentuals.
6. Visez ca sunt in patul meu cu draperiile trase si Bella la picioare.
7. Simt nevoia sa evadez din cotidian.

Un comentariu