Astept primavara ...

1.3.11

Desi am inceput ziua prost (am cazut in baie de dimineata, noroc ca nu m-am lovit), zambesc de azi dimineata incontinuu, incercand sa influentez primavara sa vina mai repede si sa vina caldura sa ne schimbam si noi starea de spirit. Nu ma impiedica nimic si nimeni sa visez!

Vreau sa va urez sa aveti o zi frumoasa si o primavara insorita care sa va aduca numai zambete si bucurii. Eu de-abia astept sa vina caldura si sa nu mai fie nevoie sa ne punem atatea haine pe noi. Sa purtam haine vesele si sa ne machiem in culori vii.


Eu incep primavara cu multe dorinte si imi doresc sa aduca o schimbare. De aceea vreau sa fac o bucurie uneia dintre cele ce ma urmaresc si-mi citesc blogul si fac un giveaway surpriza. Premiul va fi o surpriza insa stiu sigur ca va bucura de el orice impatimita de make-up.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce anume doriti sa va aduca primavara (nu vreau comentarii de genul "vreau o casa/ masina/ etc.), dar vreau sa cautati in adancul sufletului vostru raspunsul si sa mi-l spuneti. Voi alege castigatoarea (daca sunteti "anonime" lasati adresa de mail la sfarsitul comentariului) pe 3 martie, seara - toate comentariile lasate pana la acel moment, vor participa.

Alerta: stiu ca au fost probleme la unele comenzi de pe www.lookfantastic.com (cel putin asta am citit), insa vroiam sa va zic ca pana pe 7 martie au o oferta cu "free international shipping" - nu se impune nici o limita de comanda, nici un cod, nimic. Doar cumparati si transportul este gratuit.

49 de comentarii

  1. mersi,Camelia!si tie o primavara frumoasa, sa indeplineasca toate dorintele!!!Eu pentru mine personal imi doresc liniste sufleteasca.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. O primavara frumoasa si tie!
    Ce imi doresc de la primavara?in afara de caldura,copaci infloriti,asta cred ca toata lumea isi doreste.Eu vreau sa am puterea de a ma face fericita,alegand ce e mai bine pentru mine,sa am curajul sa renunt la jobul care ma termina moral si fizic.Mai vreau sa imi rezolv problema mea de sanatate,sper cat de curand sa mi se indeplineasca in bine.Si mai vreau sa fie ai mei sanatosi,cu bune si cu rele,toate se rezolva pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. O primavara frumoasa,plina de bucurii!
    De la primavara imi doresc doar vreme frumoasa si sanatate!!!Atat...ca restul vine de la sine!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai parte de o primavara cat mai frumoasa si lipsita de accidente!
    Ce-mi doresc eu de la primavara? Sa-mi aduca odata cu primele raze de soare si raza sperantei, care-mi sa-mi patrunda adanc in suflet, pentru ca in ultimul timp parca mi se inneaca toate corabiile si desi stiu ca un om care-si pierde speranta e un om pierdut, nu pot sa o mai regasesc...

    RăspundețiȘtergere
  5. De la primavara imi doresc taria necesara pentru a trece peste toate deziluziile.
    Sa reusesc sa ma scufund in munca, studiu si exercitii fizice, fara sa zic nu mai pot !

    Sa adorm linistita seara si sa ma trezesc cu zambetul pe buze cand rasare soarele...soarele caruia i-am dus lipsa in aceasta iarna, mai mult ca niciodata !

    O primvara frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  6. O primavara superba si tie si tuturor!
    _____________________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi doresc zile insorite, sa ies la plimbare cu cainele, sa ma bucur de iarba si de mirosul proaspat de primavara. Imi doresc multe flori si mult spor de munca, sa ma ocoleasca astenia de primavara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aici unde sunt eu a iesit soarele deja, desi e in continuare frig. Ce imi doresc eu sa-mi aduca primavara e putere sa trec peste toate obstacolele pe care le am sau le voi avea de trecut. Iti urez o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. De la primavara imi doresc sanatate, in special mamei mele care are nevoie de ea enorm, si celor dragi, iar pentru mine, nu stiu. Poate mai multa intelepciune si mai putina impulsivitate :)

    Iti doresc o primavara calda si frumoasa! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti urez o primavara frumoasa si calduroasa!
    Nu stiu daca dorinta mea vine chiar din suflet dar cel mai mult imi doresc sa-mi aduca putere de munca, vointa si ambitie aceasta primavara.
    Sunt la inceput iar ultimii pasi spre finalizarea studiilor sunt extrem de importanti pentru mine.
    Iubesc meseria pe care mi-am ales-o, imi doresc din tot sufletul sa o practic insa facultatea pe aceasta sectie nu este tocmai ceea ce mi-am imaginat, dar nu mai e mult.
    Imi doresc sa am autocontrol, sa fiu cea mai buna in ceea ce fac in primul rand pentru ca acum este momentul sa o fac pe mama, cea care mi-a fost alaturi din totdeauna, sa fie mandra de mine si sa pot sa o rasplatesc pentru toate eforturile pe care le-a facut.Vreau sa ma vada realizata si sa vada ca a meritat sa investeasca tot ce a investit in mine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi doresc putere de invatare si calm pt bac :).
    pnkoyster@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. De la primavara imi doresc zile insorite si calduroase, multa rabdare (care imi lipseste cu desavarsire:D),liniste sufleteasca, multa iubire si clipe frumoase. andreea_desire_88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Camelia! Ma bucur ca esti mai bine si optimista!
    Primavara e anotimpul meu preferat, sper ca natura sa nu treaca peste el, sarind direct la vara. Imi doresc o vreme calda, oameni optimisti si cu zambete calde in jurul meu. Vreau sa nu uit sa zambesc, pt ca astfel sa pot insenina, cat de putin, ziua cuiva. As vrea sa gasesc o cale sa fiu mai sociabila, sa stiu cum sa imi fac prieteni. Si pe cat posibil vreau sa nu o mai supar pe mama, chiar daca de multe ori nu'mi dau seama, cred ca un pic mai mult calm m'ar ajuta enorm.
    Poate ca nu este raspunsul pe care il cautai, sau pe care il asteptai, dar e un raspuns sincer. Asta imi doresc. Fara lucruri materiale.:)
    Te pup si ai grija de tine si de catelusa sa adorabila. :* O primavara asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu imi doresc vreme calda (m-am saturat de palton si cizme), insa in primul rand imi doresc ca primavara sa-mi aduca urma aia de multumire de sine care m-ar ajuta sa-mi imbunatatesc viziunea asupra tot ce ma inconjoara. adryanne04@yahoo.com
    Take care!

    RăspundețiȘtergere
  15. O primavara frumoasa si tie, Camelia! si totodata linistita, asta conteaza mult. Eu personal imi doresc zile frumoase si calduroase pentru ca atunci ma simt si eu speciala, imi mai doresc ceva/ pe cineva care sa alunge senzatia de singuratate care ma domina de ceva timp, un strop de noroc si ambitie pentru ca sa pot trece de examenele pe care viata mi le ofera din pliiin, un alt strop de putere pentru ca sa nu ii neglijez pe cei din jurul meu care nu merita asta, si daca ar fi cumva posibil....zile mai luuungi pentru a termina tot ce as vrea eu sa fac:)

    Te pup si iti doresc si tie tot ce imi doresc si pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Primavara minunata, insorita si cu vesti bune iti doresc! eu imi doresc putere de munca, putina liniste si sanatate pentru ai mei. Si sa avem numai zile cu soare de acum!

    RăspundețiȘtergere
  17. O primavara frumoasa iti doresc,o meriti sincer.
    Eu imi doresc sa apara soarele,sa ma faca mai ambitioasa,sa-mi dea iar pofta aia nebuna de viata,totul sa fie inflorit si inmugurit pentru ca atunci simt cel mai intens viata. Zau ca n-am cuvinte sa exprim cat de mult imi doresc sa apara caldura si nici sa spun cat de mult conteaza asta pentru mine.
    te pup si le pup si pe celelalte fete! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. o primavara cat mai frumoasa si linistita sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti doresc o primavara frumoasa plina de implinirea dorintelor,iubire si sanatate.Si cam asta e ce imi doresc si eusi mamei si iubitului meu.Pe langa astea mi-as mai dori ca in primavara ce urmeaza,sa fiu un pic mai ambitioasa si sa imi gasesc un job la care sa merg cu placere.Vreau k toti cei din jurul meu,oameni pe care ii cunosc sau nu,oameni cu care ma intalnesc pe strada sa zambeasca si iar din chipul lor sa ia nastere cate o raza de soare,transmitand caldura si veselie.nu doar griji si neplaceri ale vietii.Sper ca odata cu aparitia soarelui si a celor cateva grade in plus,a verdetii,a cerului albastru si senin noi toti sa devenim mai buni cu noi insine,cu cei din jurul nostru si cu necuvantatoarele.O zi placuta.Zeyya
    Mail:o_scumpik_86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu vreau sa iti doresc o primavara frumoasa, plina de bucurii, de momente fericite, de sanatate.
    Pentru primavara asta imi doresc sa termin cu bine ultimul semestru de master (totodata e ultimul semestru de scoala din viata mea) si sa gasesc un job care sa ma multumeasca.
    Nu ai mai scris nimic de Bella, sper ca e mai bine! Hugs

    RăspundețiȘtergere
  21. Iti doresc sa ai parte de multe lucruri care sa-ti aduca zambetul pe chip, vise devenite realitate si multa sanatate! Si nu in ultimul rand, sa ai parte de multa multa iubire!
    Pentru mine imi doresc sanatate, fericire, iubire..dar cel mai mult imi doresc sa-mi gasesc un job.
    As mai vrea sa scap de frig, eu fiind incredibil de friguroasa, pur si simplu nu ma pot imbraca , ca majoritatea fetelor - eu pun zeci de toale pe mine, doar sa nu simt frigul atat de tare. Acum sunt lenesa, n-am chef sa fac nimic, sunt rea, sunt "moale"..vreau sa fie vara, sa rad, sa ma bucur de fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, sa uit de starea de acum.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mi-as dori ca aceasta primavara sa-mi aduca un plus de intelepciune , cateva raze de soare care sa-mi lumineze zilele , puterea de a trece peste pierderea motanelului meu, cat mai multi ghiocei infloriti in curte si sa ma bucur de reinvierea naturii cu tot farmecul si puritatea ei cu care ne rasfata an de an.Imi doresc sa ma plimb printre copacii infloriti care ne rasfata cu mirosul atat de suav , mai visez la un gram in plus de sanatate pentru ca vointa am destula pentru a depasi boala si ca razele de soare calduroase sa ne alinte in fiecare dimineata .
    aureliaeftene@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. O primavara vesela, de asemenea!
    Multumim pentru urari!
    huggies!!

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani de 1 Martie si o primavara plina de bucurii iti doresc!
    Astazi mi-am inceput ziua cu bucurie, am spus Primaverii bine ai venit! si am rugat-o sa ramana cu mine, sa imi aduca soare si lumina in suflet. Cel mai mult imi doresc sanatate pentru mine si pentru cei dragi, e cel mai important lucru. Apoi mi-as dori ca in fiecare zi sa am parte de un zambet, daca oamenii din jurul meu sunt fericiti si imi arata asta, atunci sunt si eu. Vreau sa devin optimista, sa privesc viata ca pe un drum mangaiat de raze de soare si presarat cu ghiocei albi si blanzi. Vreau sa invat din fiecare lucru cate ceva, sa ma bucur de fiecare clipa, sa rad si sa iubesc!
    Adresa mea de mail e tais379@yahoo.com si te urmaresc prin GFC cu numele Adelina Tomescu

    RăspundețiȘtergere
  25. Off..am mai dat o data comm:( dar a aparut eroare.
    In primul rand vreau sa iti urez o primavara frumoasa:*
    Il al doilea rand,mi-as dori ca primavara aceasta sa imi fie alaturi familia mai mult decat de obicei.In clipe grele sau cand am probleme.
    Dar cea mai mare dorinta a mea ramane aceea de a-mi revedea bunicul,care a disparut dintre noi acum ceva timp.
    Odata cu pierderea sa,am simtit cum a pierdit in mine si ultimul gram de copilarie.El era singurul care ma facea sa zambesc cand imi era greu si imi dadea sfaturi de viata.
    Cred ca sunt singura care da un comm atat de trist,dar este adevarul si sper sa nu primesc critici negative.

    Te urmaresc cu numele Dedeea:)

    RăspundețiȘtergere
  26. O primavara frumoasa si tie!
    Imi doresc sa retraiesc senzatiile copilariei minunate pe care am avut-o alaturi de bunicii mei; am 24 de ani iar rasfatul si copilarelile de demult, alaturi de ei, inca reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am trait in viata.
    Sper sa am puterea sufleteasca necesara sa ma umplu de energie pozitiva, liniste si caldura.
    Si sper toata lumea sa aiba parte de dorinte "de primavara" implinite! :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi doresc, ca primavara odata cu primele raze ale soarelui si parfumul zambilelor, sa imi aduca liniste sufleteasca, multa fericire, iubire si nu in ultimul rand sa ma ajute sa iau cele mai bune decizii si sa fiu ma hotarata sa lupt pentru ceea ce imi doresc.

    Iti doresc o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  28. Oh,sper ca nu te superi,but it's funny=)) faza cu baia.De cate ori n-am facut gesturi acrobatice,demne de olimpiada=))=))

    Cred ca e primul an cand am zis ca nu se mai termina luna de februarie.Abia asteptam sa vina martie,parca a venit primavara!Pe care n-o asteptam altfel pt ca m-am ingrasat uraaat:"> plus ca o sa fie ziua mea,si n-o astept,o sa fie altfel..o sa ma simt putin batrana..damn i loove being a teenager:))

    Ce imi doresc? Mai multe:D,dar cel mai mult:
    -sa am pe cineva alaturi,mai ales acum ca m-am mutat si sunt singura cuc.
    -libertate.probabil cei care sunt la facultate inteleg acest lucru.ori nu.dar cei care sunt la medicina cu siguranta inteleg cum e sa tocesti langa carte incontinuu,sa te duci la un club/party/petrecere 1-2 ori pe semestru,sa te stresezi non stop,etc,etc.
    deci libertatea e ceva ce teoretic o am,fiind fara ai mei,singura,dar practic ma simt ca o pasare inchisa in colivie.
    E aiurea,nu credeam ca va fi atat de oribil:(
    Dar nu ma las!:D
    Mai e cineva in aceeasi situatie?:-":D

    Camelia:sper ca nu te-am deranjat cu amestecatul romanei cu engleza...prea mult:))

    kisses,
    morphine

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa ai o zi frumoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumoas in acest anotimp!
    Eu imi doresc o schimbare, fizica si psihica..si de ce nu sa imi intalnesc MAREA dragoste, ca tot s-a terminat iarna sa se dezghete putin si inima.
    Insa imi doresc totodata si note bune la scoala, sa ma inteleg bine cu familia/ colegii.
    Si nu in ultimul rand imi doresc ca toata familia mea sa fie sanatoasa..nu vreau sa mai aud cuvantul “gripa” in anotimpul acesta.
    A, am uitat sa mentionez ca in primavara aceasta mai precis pe 13 martie implinesc 17 ani, imi doresc sa am o zi minunata alaturi de cele mai importante persoane din viata mea. Si cam atat, bine ar fi sa mi se indeplinesca toate dorintele.

    O primavara minunata!
    Y.M denisa.aha94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. O primavara frumoasa, cu mult soare si multe bucurii iti doresc!

    Eu imi doresc multa putere, multa rabdare si multa liniste! Sa pot sa rezov toate problemele cu zambetul pe buze si in suflet! :) :*:*

    RăspundețiȘtergere
  31. Iti doresc o primavara frumoasa, atunci cand se va hotari ea sa apara.
    Eu m-am saturat de atatea randuri de haine, abia astept sa se incalzeaza.
    Ce pot sa-mi doresc? Sa fiu cat mai linistita si sa am parte de clipe de relaxare, pentru ca anul asta e unul incarcat de evenimente care m-ar putea duce la epuizare.

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu cred ca vreau prea multe de la primavara, dar cel mai important in momentul asta ...

    Peste o saptamana o sa fie ziua mamei. Pe a mea nu am vazut-o din octombrie, as vrea sa o vad acum. Nici nu-mi amintesc de cati ani nu am petrecut sarbatorile impreuna. Daca Zana Primavara m-ar trimite la ea, atunci as avea toate dorintele implinite.
    O sa mai am rabdare pana in iunie.

    Si vreau ca toata lumea sa primeasca azi bucurie in loc de martisoare. Si ciocolata ... :D

    RăspundețiȘtergere
  33. si tie o primavara frumoasa!
    eu imi doresc multa iubire primavara asta - cu o conditie, sa fie impartasita:) atat.
    nu stiu daca o voi avea sau nu dar prima conditie e dorinta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  34. Stiu ca nu e prea amuzant cand te lovesti, dar uneori eu cand ma lovesc complet aiurea, pur si simplu izbucnesc in ras. Incerc sa imi dau seama cum as arata cand m-as privi din exterior si de cele mai multe ori as rade, pentru ca nu-s atenta si ma lovesc. Nu zic acum sa razi aiurea cand te lovesti si te doare, dar si o lovitura se poate lasa cu un ras strasnic! :)

    In alta ordine de idei, nu stiu cat crezi tu in filme de genul The Secret, dar cand l-am vazut am fost foarte atenta pentru ca iti spune cum sa te gandesti ca sa atragi lucrurile pe care ti le doresti. Pe mine chiar m-a ajutat sa invat sa ma gandesc la lucruri bune si placute si sa imi schimb singura viata in mai bine. Imi pare bine ca esti determinata sa vezi viata in putin mai mult roz si sa stii ca universul lucreaza in favoarea noastra.

    Pe mine una ma intereseaza subiectul asta dpdv filozofic, social si personal si acum imi caut o carte: Eckart Tolle - Puterea prezentului. Cred ca ti-ar ridica moralul daca ai vrea sa o citesti.

    Iti doresc sa ai o primavara cu adevarat plina de bucurii si lucruri benefice! :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc mai multa ambitie, mai mult putere de munca, mai mult curaj in unele actiuni, ciar daca se vor solda cu esec, sa le arat prietenilor apropiati si familiei cat de mult ii iubesc, sa fiu sanatoasa si nu in ultimul rand sa fie sanatosi toti cei dragi mie, pentru ca daca ai sanatate faci si restul.
    O primavara calda si luminoasa va doresc fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  36. IMI DORESC CA IN PRIMAVARA ASTA sa ni se intample num ai lucruri bune! Atat eu , cat si familia mea sa fim sanatosi si sa ni se implineasca toate dorintele! Eu sa scap de anexita,fibroadenom si de problema la coloana , tata sa se simta mai bine in urma unei boli cronice de care sufera , mama sa isi revina in urma unei intamplari nefericite iar sotul meu sa reuseasca sa isi construiasca afacerea cu succes!
    te urmaresc sub numele de foxy_kory

    O primavara cat mai frumoasa va doresc , fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu nu vreau prea multe de la aceasta primavara. Pe langa caldura pe care o astept de mult pentru ca nu suport frigul, vreau sa imi aduca si caldura sufleteasca, sa ma scoata din starea de amorteala si tristete pe care am avut-o aproape toata iarna si sa imi ofere cat mai multa iubire din partea celor dragi (si sa ofer si eu, normal).

    Iti doresc si tie toate aceste lucruri!

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  38. As vrea ca primavara sa-mi aduca mai multa rabdare si mai mult timp pentru mine. As mai vrea si putin mai multa energie pentru a finaliza ce mi-am propus.
    O primavara frumoasa draga Camelia :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu imi doresc ca aceasta primavara sa imi aduca un bebe sanatos,frumos si cuminte( sunt insarcinata in 7 luni),sper doar sa mai aiba rabdare o luna,e cam neastamparat in burtica ;-).Si apoi imi doresc pt mine sa slabesc frumos si repede dupa nastere.
    Iti doresc si tie si la toate fetele o primavara frumoasa si plina de impliniri asa cum va fi a mea!

    RăspundețiȘtergere
  40. Am uitat mailul,imi cer scuze: gatitanera@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  41. Stii ce am observat? .. Ca ai 500 de follower-i. Congraaats! :) Sigur asta iti va pune un zambet pe chip! Ha :D

    RăspundețiȘtergere
  42. O primavara frumoasa si plina de optimism iti doresc si tie ! Iti mai doresc liniste sufleteasca si sanatate pentru toti cei dragi! Pentru mine nu doresc decat sa-i am pe cei dragi sanatosi,linistiti si fericiti si mi-as mai dori acele lucruri simple de care ma bucuram odata-o plimbare in parc,o piesa de teatru,un film,mai mult timp petrecut cu cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ana Maria, am vazut si eu ieri. Primavara i-a adus. :)

    RăspundețiȘtergere
  44. imi doresc sa fiu mai optimista, sa zambesc mai mult, sa fiu cum eram la un moment dat, sa invat sa ma iubesc...
    o primavara frumoasa cu mult soare!

    RăspundețiȘtergere
  45. Iti doresc o primavara frumoasa cu multe bucurii!De la primavara imi doresc mult soare, sa vina in sfarsit caldura, sa vad cum natura revine la viata, multa sanatate mie si celor dragi si multa liniste pentru ca trec printro perioada cam urata!Sper ca, catelusa ta se simte mai bine.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  46. De la primavara aceasta imi doresc, in primul rand, sanatate pentru parintii mei, dar si cateva schimbari, zile incarcate de energie pozitiva, puterea de a zambi, indiferent de circumstante si mai mult timp pentru a ma dedica oamenilor cu adevarat importanti din viata mea. Imi doresc sa reusesc sa stau de vorba cu mine cu sinceritate, sa fac un bilant al lucrurilor pozitive, respectiv negative din viata mea, sa trag concluziile si sa iau deciziile potrivite. Imi doresc o primavara insorita, cu multa caldura in suflet, iubire, clipe de neuitat, puterea de a zambi si capacitatea de a-mi pastra sufletul de copil, in ciuda greutatilor de orice natura.
    O primavara pe sufletul tau!

    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  47. Pentru mine,pe langa soare si caldura,ce imi doresc cel mai mult sa imi aduca primavara este puterea sau mai bine zis rabdarea de a invata si curajul de a ma schimba.Imi doresc sa pot invata absolut tot ce am nevoie pentru Bac'ul care ma asteapta (si de care depinde restul vietii mele),imi doresc sa invat cat mai multe despre arta machiajului si cel mai important,sa invat sa iau cele mai bune decizii pentru mine,sa nu ma mai las influentata de ceilalti.In ceea ce priveste curajul de a ma schimba...imi doresc sa fiu mai dinamica,vreau mai multa energie,vreau sa imi schimb stilul...vreau sa fie un inceput nou pentru mine,odata cu terminarea liceului! :D
    Primavara sper sa aduca multa sanatate pentru parintii si bunica mea(si pe ei i-a apucat gripa si parca as fi eu bolnava cand ii vad asa:( sper sa le treaca repede-repede) si multa dorinta de a invata celor mai bune prietene ale mele,care imi sunt si colege. :D

    Iar tie iti doresc sa ai o primavara minunata,plina de caldura!

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu-mi doresc de la primavara,decat senzatia de improspatare a memoriei,asa cum si anotimpul reprezinta regenerarea naturii.
    Vreau sa-mi dea Dumnezeu putere sa invat sa iau in vara examenul,pe care anul trecut l-am ratat,si din cauza caruia a trebuit sa raman un an acasa,fapt care m-a marcat enorm...apoi,sa imi dea putere,liniste si pace sufleteasca sa pot trece peste amintirile accidentului pe care l-am avut si care ma urmareste si acum.
    Vreau doar o reimprospatare si putere sa merg mai departe sa pot ajuta si eu pe altii.
    Sa ai o primavara cat mai insorita.Si fii optimista in legatura cu Bella!Am trecut si eu prin aceeasi problema cu pisicul meu,si pot spune ca acum este foarte bine.Daca esti alaturi de ea,totul va fi bine!

    RăspundețiȘtergere