Review: Skinfood Herb Salad Mist (for sensitive skin)

19.3.11

Am avut intentia sa scriu reviewul asta inca de acum 2 saptamani, insa am tot amanat momentul pentru ca nu stiu ce sa spun despre el. Nu este un produs prost, dar nici nu pot sa spun ca este un produs bun pentru ca nu mi se pare ca are vreun efect.

Cum am scris in prima postare despre produsele Skinfood, eram nerabdatoare sa le incerc pentru ca m-a atras sloganul "special food for the skin to eat", insa acum pot sa spun ca m-am linistit. Nu, nu m-au dezamagit, insa nu sunt cu nimic speciale.


Pentru un spray facial care pretinde ca are printre ingrediente plante si fructe proaspete, m-a mirat foarte tare al treilea ingredient de pe lista si anume alcoolul. Imi place mirosul foarte mult - miroase a proaspat, a fructe, a natural (imi place mai mult decat cel de la sprayul Mario Badescu folosit anterior), iar ambalajul este de calitate buna - sticla este din plastic tare si pulverizatorul este de calitate astfel incat cantitatea de produs care iese la o simpla apasare este exact cat are pielea nevoie, nici mai mult, nici mai putin. Nu irita tenul deloc, lasa pielea hidratata imediat dupa aplicare, insa nu mi se pare ca fixeaza in vreun fel machiajul sau ca aduce beneficii de lunga durata.

Voi continua sa-l folosesc pentru ca imi place mirosul mai mult decat pot spune, iar senzatia de racoare cand il aplic este mai mult decat placuta, dar nu are nimic special astfel incat sa-l mai comand pe viitor si sa astept atata timp sa ajunga din Coreea. Este doar un produs ok.

2 comentarii