Dezamagire: farduri Lancome Colour Focus Exceptional Wear

7.3.11

Am avut in trecut (de fapt, mai am si acum) niste mini palete cu farduri Lancome primite ca "gift with purchase" care mi-au placut, atat culorile, cat si textura si rezistenta fardurilor. Acum ceva vreme mi-am luat 4 farduri Colour Focus - refill, insa le-am mutat intr-o paleta si am uitat de ele. Zilele trecute le-am descoperit si le-am folosit, dar am ramas dezamagita.

Mi-a placut pigmentarea si usurinta cu care le-am blenduit, insa dupa vreo 4-5 ore au inceput sa se stranga in pliul ochiului si sa arate urat (folosisem UDPP pe pleoapa deci n-ar fi trebuit sa fie vreo problema). N-am patit asta nici cu farduri mai "proaste", chiar nu ma asteptam sa se intample cu cele de la Lancome (nu neaparat ca scrie pe ele Lancome, ci pentru ca in trecut am avut experiente mult mai bune).

Ramane in topul preferintelor mele mascara de la Lancome, insa fardurile sunt un mare NU pentru mine de acum inainte. Ati avut experiente cu fardurile lor? Cum vi s-au parut?

8 comentarii

  1. Hmm this is strange...
    Mie mi-ai oferit la un concurs o paleta cu farduri Lancome Colour Focus Exceptional Wear cu nuantele Peep si Snap.M-am impacat super bine cu fardurile si s-au mentinut pe pleoapa asa cum ma asteptam.Mama mea foloseste multe farduri de la Lancome si e multumita si ea de ele.
    Nu pot sa-mi da-mi dau seama...poate difera textura de la nuanta la nuanta.Chiar nu m-as fi asteptat de la Lancome.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amalia, si eu am Peep si Snap intr-o paleta si chiar le-am folosit si mi-au placut. De asta am si ramas mirata de ce s-a intamplat cu cele luate acum. Acum ca stau si ma gandesc ambele care mi-au "fugit" de pe pleoape erau Lustre, deci s-ar putea la acest finish sa fie o problema, nu m-am gandit la asta pana cand am scris comentariul asta. O sa ma uit diseara si daca e cazul pun un later edit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia poate asta e problema.Desi nu ar fi normal sa se intample asta la nici un fel de finish pentru ca nu vorbim despre farduri la 10 lei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca depinde de la nuanta la nuanta.Eu personal nu am experienta cu fardurile Lancome,deci nu sunt in masura sa spun ceva despre ele.
    Mie imi plac mult rujurile Lancome,dar am inteles ca contin prea mult plumb :(
    Ce mascara de la Lancome recomanzi,Camelia?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea, mie mi-a placut tot ce-am incercat, insa preferatul meu ramane L'Extreme pentru ca alungeste ca nici un altul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am un fard de la Lancome,si mi se pare ingrozitor.Este cel mai rau fard de ochi pe care il am.Fara primer se strange in pliul ochiului in mai putin de 2 ore.
    Credeam ca mi s-a intamplat doar mie,pentru ca am tenul foarte gras.
    Sunt foarte dezamagitasa aud ca si tie ti s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  7. De acord cu tine, am un fard de la ei, un albastru intens...se strange ingrozitor, uneori chiar am impresia ca imi "curge" de pe pleoape. Il pastrez in ideea numelui de pe ambalaj cred, altfel era de multa vreme la gunoi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Citind postarea ta, mi-am amintit ca am avut si eu o mini paleta cu farduri Lancome si imi placea destul de mult. Tineau acceptabil chiar si fara primer. Insa tot acum mi-am dat seama ca a disparut....subit. Odata cu un anticearcan de la Maybelline care a disparut si el dupa vizita unei cunostinte:-|.

    RăspundețiȘtergere