Ramble & Ivatherm

8.3.11

Nu stiu voi cum v-ati petrecut ziua, insa eu am avut o zi relaxanta si plina de zambete, sper ca si voi ati avut motive de bucurie. Am primit cadouri, flori, am petrecut o zi frumoasa cu mama, am mancat prajituri si am venit mai devreme acasa sa stau cu Bella (aseara a facut iar o eruptie puternica, maine vom avea un diagnostic sau cel putin vom exclude - sper eu - bacteria in sange).

Intentionam sa fac un giveaway scurt azi (valabil doar cateva ore), insa n-am avut nici o tragere, nici idei si cum nu-mi plac lucrurile care se repeta si se plafoneaza, am renuntat pentru ca nu-mi place sa fortez lucrurile si sa-mi incalc principiile. Cand voi simti, voi face giveawayul - nu cred ca conteza cu adevarat momentul in care alegi sa daruiesti ceva, ci daca este un dar sincer si venit din suflet.

Dupa cum ati vazut in titlu, am mentionat Ivatherm si banuiesc ca deja ati citit pe alte bloguri ca s-au anuntat "alesele" campaniei de pe www.trender.ro. Da, de data asta am ales sa particip si eu. In campaniile trecute nu m-au tentat produsele pentru ca stiam ca nu sunt ceea ce as folosi in mod normal si nu eram cea mai indicata sa le testez, insa de data asta m-a atras Ivatherm din 2 motive: nu am incercat niciodata un produs de-al lor si chiar sunt curioasa si faptul ca am putut sa-mi aleg eu 2 produse care se potrivesc cu adevarat nevoilor mele mi s-a parut genial. N-o sa spun acum ce-am ales, insa va las 2 indicii: unul este un produs (ma refer la tipul de produs) foarte laudat si incercat de multe femei si pe care eu nu l-am incercat, iar cel de-al doilea este ales strict pentru o problema a tenului meu de care m-am "vaitat" destul de des pe blog. Sunt curioasa sa incerc produsele Ivatherm si sa-mi fac o parere pertinenta despre ele. Si, bineinteles, sa va ofer si voua parerea mea sincera despre produse.

O sa ma opresc aici din scris (desi mai am multe de spus) pentru ca Bella vrea sa ne jucam si nu pot s-o refuz. Sa aveti o seara frumoasa si linistita sau "nebuna", fiecare dupa cum prefera.

8 comentarii

  1. ma bucur din suflet ca ai avut parte de o zi frumoasa si ca Bella e vesela si ea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am avut o zi plina si frumoasa, chiar si insorita, si toate astea m-au imunizat la dezamagirea traita ca urmare a anularii in ultimul moment a mult asteptatei iesirii intre fete. Pana la urma e si maine o zi, ce rost are sa simt arsuri in stomac si sa fac urticarie suparandu-ma pentru atat....cateodata chiar imi fac singura rau necajindu-ma pe intamplari minore, benigne. Sunt hotarata sa nu mai :)

    Ma bucur ca o sa testezi Ivatherm, nici eu nu am avut nimic de la ei dar nici nu m-am inscris in campanie. Am fost un pic dezamagita ca nu am fost selectata atunci pentru Gerovital, si eu chiar sunt o mare consumatoare de produse romanesti, Plafar mai ales, si m-am gandit ca ce conditii nu am indeplinit atunci nu o sa indeplinesc nici pentru Ivatherm. Cred o sa imi cumpar apa micelara, prea e apreciata si regret ca m-am lasat invinsa de prejudecata capatata in urma folosirii lui Sensibio Bioderma. Mi se incalzea si mi se pata fata ca la urticarie, pentru mine a fost o alegere nefericita.

    O seara frumoasa in continuare, draga de Bella are si ea in sfarsit cateva momente de bucurie si chiar merita sa o rasfeti cu toata atentia.

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi vorba de o lotiune micelara si o crema pentru pata aceea scata si rosie? Chiar sunt curioasa sa vad daca am intuit bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari ca ai fost aleasa... si eu sunt una dintre cele alese... asadar te astept si la mine pe blog sa impartasim parerile despre produsele ivatherm

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa! Si eu sunt tare curioasa in privinta produselor Ivatherm pentru ca nu am folosit niciodata, oricum cred ca majoritatea bloggeritelor au fost alese :D

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani Camelia!
    Eu nu am avut o zi prea buna,ci din contra,sunt inca racita si am avut o criza de plans... In fine,o sa imi treaca mie.Si eu am fost aleasa pentru campania Ivatherm si mi se pare super ca ne-am putut alege noi produsele spre testare.
    Pupici si ma bucur ca Bella e voioasa! Asteptam sa ne spui ce diagnostic ii pune medicul si ce tratament medicamentos ii da.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    Te urmaresc cu numele oanaT, de asemenea te-am adaugat in lista mea de blogg, as aprecia daca m-ai include si tu.
    http://hainutzeleoanei.blogspot.com/

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere