Sesiune de shopping

3.3.11

Azi mi-au venit niste produse pe care le-am comandat in ultimele saptamani, asa ca asta o sa fie o postare scurta fara swatchuri (astept veterinarul sa vina la Bella si n-as fi vrut sa ma gaseasca pictata pe maini si cu farduri insirate).


De pe strawberry mi-am luat 3 produse de la Laura Mercier: 2 farduri duo (Burgundy in stanga si Violet in dreapta) si Illuminating Stick - Golden Honey Glow (singurul pe care l-am incercat pe mana si cred ca pe un ten bronzat usor va fi minunat). Am primit cadou un ruj de la Calvin Klein Delicious Luxury - nuanta Heavenly (o culoare mai inchisa decat as fi ales eu in mod normal, dar asta - "calul de dar nu se cauta la dinti").




De pe ebay mi-am mai luat 3 glossuri Super Lustrous de la Revlon: Pink Whisper, Foiled si Life's a Peach, nu le-am incercat sa vad cum arata insa culorile par foarte frumoase. Si am primit cadou un balsam de buze Yes to Carrots (pe care sunt curioasa sa-l incerc).


Si mai mi-am luat de pe ebay un set de mini produse de la Givenchy (crema, ser, demachiant si mini fond de ten) insa am uitat sa le fac poza. Acum cateva saptamani am mai postat un set asemanator luat tot de pe ebay, imi place sa incerc diverse produse si asta mi se pare cea mai buna varianta.

17 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere!Sa ne spui si cum mai e Bella, ce zice veterinarul. Iti tin pumnii. Sper sa se faca bine. *hugs*

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa captura :) Bine ca-s prea ocupata sa sufar dupa haine ca sa mai plang si dupa cosmetice, am foarte putine dar nici nu le simt lipsa. In schimb "carpelor" daaaaaaaa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum ne-ai obisnuit sunt o incantare postarile tale cu sesiunile de shopping . Astept cu nerabdare parerea ta despre Illuminating Stick-Laura Mercier.Chiar ieri mi-am cumparat din Sephora balsamul de buze Yes to Carrots cu gust/aroma de pepene galben.Pare bun,hidrateaza bine buzele. Sper ca Bella sa fie bine cat mai curand !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu 3 balsamuri de buze Yes to Carrots, sunt foarte bune! Am incercat cu pepene galben, menta si fructe de padure. Sper sa iti placa si tie.
    Vreau sa iti mai spun ca zilele trecute am cumparat cateva OPI de la un salon si una dintre pare sa fie fake (ai facut mai demult o postare cu diferentele), judecand dupa acele semne e in mod clar falsa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere! si pe mine ma tenteaza sa imi iau gloss de la Revlon.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de bine arata stick-ul iluminator:)
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Blogul tau e plin de "virusi cosmetici" care se iau la o simpla privire. :))
    Te pup! Sa ne dai vesti despre cutu.

    RăspundețiȘtergere
  9. f dragute! sa le folosesti sanatoasa!
    sper ca totul sa fie bine pt catelusa ta! multa sanatate! pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Uhm, arata tare bine totul! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le folosesti sanatoasa;intotdeauna ne incanti cu produse de calitate,pentru care tin sa-ti multumesc.
    Regret mult starea de sanatate a catelusei tale,parca atunci cand aud despre copii si despre catelusi ca sunt bolnavi, simt ca se rupe ceva din interiorul meu.Nu pot descrie cum, insa simt o mare durere deoarece ei nu stiu sa spuna nimic,sufera in tacere.sorana2

    RăspundețiȘtergere
  12. mereu iti cumperi numai minunatii.chiar daca nu iti las comment , mereu ma uit pe blogul tau sa vad ce ne mai arati nou.imi place ca nu vad produse pe care le vad si pe celelalte bloguri, dar si poftesc la ele lung:).sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa le folosesti sanatoasa si cu placere! Ador luciurile! ^.^
    ______________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le folosesti cu drag! Ce a zis dr? Cum e Bella?

    RăspundețiȘtergere
  15. Adina, i-a luat sange pentru analize. Asteptam rezultatele.

    RăspundețiȘtergere