Review: Olay Gentle Cleansers & Eye Make-up Remover

16.3.11

Am hotarat sa fac review impreuna la aceste 3 produse pentru ca sunt din aceeasi gama si pentru ca le-am folosit in ultimele saptamani (poza este facuta acum ceva vreme si de aceea sunt pline). Demachiantul de ochi l-am primit cadou de sarbatori de la mama (am scris aici prima impresie), iar laptele demachiant si lotiunea tonica (despre care am scris primele impresii aici) mi-au fost trimise de catre Dana, care este PR pentru Olay si intamplator o cititoare a blogului, sa le incerc sa vad daca mi se potrivesc.

Inainte sa incep reviewul propriu zis, vreau sa fac o mentiune. In una din postarile trecute am scris cu cele 2 produse (demachiant si toner) nu contin alcool, acum am studiat mai bine ingredientele si au vazut ca de fapt contin (stiu ca unele din voi au probleme din cauza alcoolului si de asta am facut mentiunea).

O sa incep cu demachiantul pentru ochi, care in continuare imi place la nebunie. Curata orice urma de machiaj, nu ustura (am reusit de cateva ori, mai din greseala, mai cu intentie, sa mi-l "bag" in ochi si nu am avut probleme, desi am ochi sensibili), este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a curata tot machiajul ochilor (il folosesc de 2 luni si nu stiu daca am consumat jumatate din el). Imi place ca este cremos si ca tubul permite dozarea perfecta (o boaba de mazare este mai mult decat suficienta si pentru cel mai incapatanat machiaj). In momentul asta il prefer oricarui demachiant bifazic pentru simplul motiv ca se intelege foarte bine cu ochii mei (la inceputul lui martie am mai primit un tub cadou, deci sunt "aprovizionata").

Laptele demachiant si lotiunea tonica imi plac si este o placere sa le folosesc (mirosul ma atrage in mod deosebit) pentru ca sunt foarte blande cu tenul, insa sunt si cateva lucruri care nu-mi plac: sistemul de dozare al tonerului (gaurica aceea mica e cosmarul meu, mereu torn mai mult decat trebuie, nu inteleg de ce), simt nevoia sa insist cu a doua discheta sa curat toate urmele de machiaj de pe fata si cel mai important, nu-mi simt tenul hidratat dupa folosire (cum il simteam de exemplu dupa demachiantul de la Balea), nu e nici uscat, dar simt nevoia sa aplic crema foarte repede.

O sa mai urmeze reviewuri la produsele Olay pentru ca am tot primit cadou diverse tipuri de produse din diferite game ale lor, iar ca o concluzie la cele 3 produse: demachiantul de ochi imi place la nebunie si o sa-l mai cumpar si pe viitor, iar laptele demachiant si lotiunea tonica sunt produse bune si mi-ar fi placut la fel de mult daca mi-ar fi lasat tenul hidratat (nu il usuca, dar nu ramane asa cum mi-as dori eu) - insa nu pot afirma 100% ca cele 2 produse imi lasa tenul un pic mai putin hidratat decat sunt eu obisnuita pentru simplul motiv ca am incercat o gramada de produse noi in aceasta perioada si e posibil sa fie o combinatie senzatia pe care o am dupa demachiere (este doar o senzatie, nu o caracteristica a pielii).

Ati incercat vreunul din aceste 3 produse? Cum vi s-au parut?

4 comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse dar ma tenteaza demachiantul pentru ochi.
    Multumesc pentru review! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa, eu am incercat demachiantul pentru ochi. A fost dragoste la prima demachiere! Acum am lotiunea micelara, dar ma gandesc sa revin la Olay cand termin tubul de Bioderma. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am avut si eu pe toate trei, imi plac la nebunie ! Mai ales cel de ochi e foarte bun, curata tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu pateam la fel cu toner-ul. mereu turnam mult mai mult decat era necesar. celelalte 2 produse nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere