Review: Gerovital Plant Crema antiimperfectiuni

27.3.11

Folosesc crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant din nou gama cu extract de floare de colt de mai bine de 5 saptamani si mi-am format o parere clara in tot acest timp si cred ca este momentul potrivit sa scriu despre ea.


Ce spune producatorul?


Ce spun eu? Imi place si cred ca este un produs foarte bun. Dupa primele 2 saptamani de folosire eram super incantata de aceasta crema, dar n-am vrut sa ma grabesc si sa scriu reviewul atunci. Am preferat sa mai astept sa vad ce se intampla in timp si astfel sa pot sa scriu un review cat mai obiectiv. Si bine am facut pentru ca au existat schimbari.

 
Ce-mi place:
- atenueaza petele ramase de la cosuri vechi (petele acelea enervante de care nu reusesti sa scapi, desi cosul s-a vindecat de mult timp) - nu spun ca dispar imediat, insa in timp se vad diferente mari
- tenul ramane hidratat si cu o senzatia placuta de racoare dupa folosire
- intra repede in piele, nu lasa tenul cu o pelicula grasa/ uleioasa
- mirosul este foarte placut
- este o baza buna de machiaj
- ambalajul mi se pare ok, simplu si usor (n-am mai avut produse de la Gerovital pana acum, deci pentru mine a fost o noutate)

De ce am scris mai sus ca dupa 2 saptamani a existat totusi o schimbare? Pentru ca in primele 2 saptamani efectele au fost imediate si am vazut zilnic o imbunatatire a tenului meu si am vazut cum petele dispar usor usor, insa dupa 2 saptamani s-a produs un blocaj si desi conditia tenului meu s-a imbunatatit, nu am mai vazut vreo atenuare a petelor, insa am observat ca a blocat aparitia altor pete noi (am avut 2 cosuri care s-au vindecat si nu au ramas urme).

Concluzia mea: ma bucur ca mi-a fost trimis acest produs (altfel nu l-as fi incercat niciodata) pentru ca este un produs bun care face ce promite. In mod cert nu va functiona pentru toata lumea, insa daca problema voastra o reprezinta semnele ramase de la cosuri vechi si petele depigmentare, s-ar putea ca aceasta crema sa fie ceea ce aveti nevoie.

Am citit pe mai multe bloguri (care au primit mostre de la Gerovital) ca mirosul este oribil (a ranced) si ca aceasta crema este apoasa, ceea ce m-a contrariat pentru ca produsul fullsize pe care l-am primit eu nu are nici una din aceste 2 probleme. I-am cerut unei prietene care a  primit plicul de la Farmec sa-mi dea o mostra de crema antiimperfectiuni pentru a o compara cu cea pe care o am eu si sa vad daca existe diferente. Nu exista nici o diferenta, textura este aceeasi, mirosul la fel, produsul identic. Nu stiu ce s-a intamplat cu mostrele primite care nu au avut aceeasi calitate (vedeti comparatia in pozele de mai jos) - singurul lucru care imi trece prin cap acum este ca nu au fost depozitate in conditii optime, prietena mea a primit plicul prin curier dupa 15 zile de cand a fost expediat de cei de la Farmec (cine stie in ce conditii au fost depozitate plicurile in atatea zile?).




53 de comentarii

  1. 15 zile???!! Cum e posibil...doar n-a venit din America. Al meu a ajuns in 2 zile! Nu pot sa cred asa ceva....15 zile...nici macar nu e vorba de posta romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa intreb...ai mai primit si altele spre testare? Mie asta mi s-a parut cea mai putin buna dintre toate (desi mi-a placut). :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anais, am primit toate cele 5 produse care s-au trimis, insa crema asta a fost prima pe care am testat-o, de vreo 2 saptamani incerc si serul contur ochi si buze, iar celelalte de-abia am inceput sa le folosesc.

    Da, 15 zile - eu am ramas cu gura cascata cand mi-a aratat plicul si am vazut data cand s-a expediat si data cand l-a primit ea. E fara comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm.. chiar ma convinge review-ul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am testat aceasta crema si am ramas cu aceeasi parere ca tine. Chiar mi-o voi achizitiona cand termin mostra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am scris si eu pe blog despre aceasta crema dupa ce am incercat mostrele trimise de la cei de la Farmec.Intradevar, mirosul de ranced apare, dar doar dupa ce lasi o mostra desfacuta cateva ore bune..Eu dupa ce desfaceam o mostra o sigilam la loc cu scotch pana intr-o zi cand m-am plictisit sa tot fac asta si am lasat mostra asa...bineinteles ca nu am mai putut pune pe fata produsul dupa.

    RăspundețiȘtergere
  7. o putem gasi crema asta si in magazine?

    si inca o inrebare: are factor spf??

    RăspundețiȘtergere
  8. katjes, da, este in magazine, nu are factor - scrie in descrierea produsului de pe cutie (poza 2) ca trebuie folosita cu o creme cu factor de protectie.

    RăspundețiȘtergere
  9. mersi,Camelia!mi-a fost dor de tine,reviw-urile tale , shoppingul tau!!!pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Pinkie, eu am lasat o mostra desfacuta cred ca o saptamana, am uitat de ea si mirosea la fel ca la inceput...

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi place aceasta crema la nebunie!:x

    eu nu vad nici o diferenta intre crema din mostra si crema din cutia originala, mirosul e la fel, consistenta e la fel!

    si eu ziceam la inceput ca miroase a ranced, dar mi'am schimbat parerea. acum mi se pare natural :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna

    Tu ai aplicat crema pe toata fata sau doar pe portiunile afectate?

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu mi-am cumparat crema chiar inainte sa primesc mostrele, fiindca am mai avut o crema de la Gerovital si mi-a placut destul de mult.
    Eu am un ten acneic si sincer am observat ceva modificari, in primul rand ca nu-mi cauza cosuri si in plus ca, dupa cum ai zis si tu, mi-a ameliorat si chiar mi-au disparut numeroase pete de la cosuri mai vechi. Iar acum cand imi mai apar cosuri, parca nu mai raman urme ca inainte. E super ok crema, si la asa un pret, chiar se merita!

    RăspundețiȘtergere
  14. p.s. si mostrele mele au ajuns in 3 zile. mi se pare incredibil ca la tine au ajuns in 15 zile :|

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur sa aud ca o crema de-a noastra face treaba buna :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Camelia, eu folosesc in momentul de fata si un tratament pentru acnee (effaclar duo) pe care il aplic si dimineata si seara. Am si eu crema, insa din cauza asta, am tot evitat sa o folosesc inca. Oare daca o aplic imediat dupa tratament, seara, ar fi ok?

    RăspundețiȘtergere
  17. Anda, da, insa ca sa vezi efectele ar trebui folosita de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai asta e problema, ca la tratament nu pot renunta. :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu pot sa cred ca produsele Gerovital Plant au fost trimise asa! Refuz sa cred si sincer ce rost avea sa trimita astfel de mostre?!
    Eu am mai incercat produse Gerovital Plant si pot sa spun ca a fost una dintre putinele game romanesti care mi-au placut!
    Pupici si multumim de review!

    RăspundețiȘtergere
  20. Anda, eu nu am zis sa renunti la ce folosesti, ci sa folosesti crema de 2 ori pe zi ca sa vezi rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am primit mostre si tot asa, m-am impacat foarte bine cu aceasta crema si cu cea hidratanta...si mirosul chiar imi place:)

    RăspundețiȘtergere
  22. si eu am incercat-o si mi-a placut tare mult :)
    am observat exact ce zici tu, ca mi se vindeca petele de la acnee super repede :)

    in schimb, nu mi s-a parut o baza puna pt machiaj, nu se asaze ok fardul de obraz :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Tocmai urmeaza sa primesc un colet din Romania cu produse cosmetice si am stat in dubiu cu crema asta, chiar aveam nevoie de ceva asemenator, dar nu am gasit prea multe review-uri favorabile. Acum imi pare rau ca nu am luat-o.:(

    RăspundețiȘtergere
  24. Si mie mi se pare buna crema asta, eu am primit mostre - am fost multumita de produsul aflat in ele.

    @Katjes: Crema nu are FPS, cei de la Farmec au explicat pe Facebook: "Am vazut ca foarte multe dintre voi v-ati intrebat de ce produsele Gerovital Plant nu au SPF. Am ales sa renuntam la acesta din compozitia noilor produse deoarece ar fi trebuit sa folosim filtre sintetice iar noi ne-am dorit aceste produse cat mai naturale."

    RăspundețiȘtergere
  25. buna,cum pot face vsi eu rost de o monstra? am si eu cosuri si pete de la cosuri si nu reusesc sa scap de ele

    RăspundețiȘtergere
  26. Am de vreo o luna crema asta si subscriu in totalitate la efectele descrise in acest review.O folosesc in principal seara inainte de somn.

    Ce nu inteleg eu totusi e afirmatia cum ca nu ai fi incercat aceasta crema daca nu era trimisa intru testare.De ce?

    RăspundețiȘtergere
  27. vasilica, nu stiu - a fost o campanie de testare pe siteul Farmec prin care s-au trimis mostre.

    Cyanilla Latte, am spus si in postare ca nu am folosit pana acum nimic de la Gerovital si nici nu m-au tentat vreodata produsele.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna
    Folosesc crema de doua zile insa nu stiu ce sa zic despre ea. O folosesc dimineata si seara dupa demachiere si tonifiere si pur si simplu la mine se comporta ca o crema gomaj... asa e normal? o aplic si cand masez piele imi raman acele ''scame'' pe degete. Cum se aplica? ce nu fac eu bine? sau asa trebuie sa se comporte? inca ceva, mi se pare ff denta, groasa. Ma poate sfatui cineva? ms mult.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu, Anca, crema nu e asa. E chiar usoara, probabil tenul tau este foarte uscat si ai nevoie de un produs mult mai hidratant.

    RăspundețiȘtergere
  30. foarte folositor review-ul; ma intrebam daca face totusi ceva anand in vedere ca mai sunt si alte creme romanesti sub denumirea de "antiimperfectiuni", dar nu fac mare lucru.. eu am incercat de la Emiplant si dupa vreo 2 saptamani nu ma mai ajuta cu nimic :| neeervi.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  31. ce sa va spun, eu nu folosesc creme de nici un fel, dar tot ca voi am primit o mostra si am vazut ca e ''prima gama romaneasca fara conservanti'' si am spus sa o incerc.
    tin sa precizez ca nu am probleme cu tenul sau pete...vroiam doar putina hidratare, dar ...m-a uimit crema asta..nu face NIMIC din ce scrie!!!
    imi lasa fata unsuroasa, cade toata crema care se usuca pe fata :)) in bucatele marunte...si in plus, zici ca nu se mai da jos de pe fata cand incerci sa o speli..uhh.
    mie personal nu-mi place si nu o recomand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt complet de acord. mi-am luat-o si eu tot asa pt ca toti o laudau da cand sa ma dau cu ea frate e groasa de nu se mai poate, deci trebuie neaparat s-o stergi dupa vreo 20 d min.se face in bucatele mici care cad de pe fata si dac-o lasi mai mult iti apar o tona de noi cosuri pe care cu siguranta nu le asteptai[-( acum na ma dau d 2-3 zile deci am s astept s vad efectul asupra petelor dar remediu cel mai bun intalnit d mine pana acum a fost cu siguranta zeama d lamaie (atentie! aplicata doar pe pete)

      Ștergere
  32. Mie imi place foarte mult. Dar am citit compozitia si sunt ingrijorata de faptul ca aceasta crema contine ALUMINA.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna fetelor, mie imi place foarte mult aceasta crema. Eu personal am mare incredere in produse de le Gerovital. Initial am achizitionat un gel de curatare (Gel Spumant Antimicrobian) pentru ca o accnee rebele nu imi dadea pacea si apoi am inceput sa folosesc si crema antiinperfectiuni.
    Sincer eu sunt foarte multumita de aceste produse. Dimineata si seara imi curat fata si deculteul cu gelul spumant si apoi aplic crema antiinperfectiuni. Pielea mea arata mult mai bine, nu mi-au mai aparat cosuri iar daca mai apare unul pe ici pe colo, asa rezlet, se videca foarte repede.
    Cred ca efectele acestei creme depind de la o persoana la alta, de tipul de ten si sensibilitatea acestuia, dar consider ca merita incercata pentru ca...noi femeile trebuie sa fim frumoase.
    O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  34. Salut, ti-am citit articolul, nu am avut timp si de comentarii, dar am niste intrebari. Eu am tenul spre gras, iar crema pe care am folosit-o pana acum si cred ca o sa o mai folosesc o vreme in lipsa de altceva, mi-a facut cosuri. Asta ar fi cam singura problema, pe langa tenul si mai gras decat de obicei.Deci, pot folosi crema asta? Se foloseste pe toata fata? Am vazut in poza ca scrie "pe zonele afectate"... e ca orice alta crema? Intreb asta pentru ca deocamdata bugetul imi permite sa investesc intr-o singura crema, nu in una pe care sa o folosesc normal si una pe care sa o folosesc doar pe cosulete. Sper sa ma poti ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu am folosit-o pe toata fata, nu doar pe o zona anume.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ok, multumesc pentru raspuns. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. omg puteti sa o luati de la farmacie !! :)) da e foarte buna crema :)! <3

    RăspundețiȘtergere
  38. Am observat mai multe comentarii in care se spunea ca aceasta crema se comporta ca un gomaj.
    Crema anti imperfectiuni indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii, deci este normal ca in urma utilizarii ei sa ramana in palma acest strat si toate impuritatile din si de pe piele. Este o reactie normala deoarece crema are un efect de peeling foarte bland.
    Daca aveti intrebari va asteptam pe noul site: http://www.farmec.ro/sfatul-specialistului/1.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar totusi asa repede de la aplicare? adica nici nu trece 1 min si ea deja cade d p fata:-S e normal? ca daca da atunci no problem, o accept asa cum e. doar k nimeni in nici un review nu a mentionat treaba asta si de aia socul a fost p masura:) atunci ii mai dam o sansa sa vedem care-i treaba cu tratarea petelor:D

      Ștergere
  39. Mi-am luat si eu de curand crema asta si imi place ca si textura si-mi place si cum arata tenul meu in general, dupa folosire. Si da, am obserat si eu ca se comporta oarecum ca un gomaj dar doar daca imi masez pielea f mult dupa aplicare. Daca nu, mi se pare ca se comporta ca o crema normala, fina, care intra bine in piele si nu ingrasa tenul. Cel putin pe-al meu.

    RăspundețiȘtergere
  40. cum adica se comporta ca un gomaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica cade de pe fata:)) glumesc.adica daca freci mai mult se fac mici aglomerari de crema care nu mai e pe fata, ca atunci cand nu faci dus vreo cateva zile si cand freci putin se duce pielea moarta:">

      Ștergere
  41. este buna pentru tenul gras?

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna. Eu am 16 ani si am probleme cu cosurile, punctele negre si roseata. E ok dak o folosesc la varsta asta? Imi va rezolva problemele? :">

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O poti folosi, insa doar o crema nu-ti va rezolva problemele tenului, este nevoie de o rutina potrivita tipului tau de ten.

      Ștergere
  43. E posibil k după o luna de folosit crema anti imperfecţiuni aplicată k la carte la câteva secunde după aplicare să mi se cureţe de pe faţă sub formă de "cocoloaşe"?şi de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tenul tau poate avea orice fel de reactie la o crema, din ce spui pielea ta n-o accepta, in comentariile de mai sus gasesti pareti ale fetelor care au patit la fel si au mentionat ca nu insista prea mult cu aplicarea ca patesc la fel.

      Ștergere
  44. Dar efectul şi-l face?deoarece sinceră să fiu nu aş renunţa la ea k mi-am pus prea mare încredere în efectele ei iar dezamăgirea ar fi pe măsură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce efecte astepti tu, conditia tenului depinde de multi alti factori, am mentionat in postare ce am observat eu dupa folosire.

      Ștergere
  45. Mulţumesc pt lămuriri,eşti o scumpi!

    RăspundețiȘtergere