NOTD: Nubar Twilight Kiss & pareri Barry M Dusky Mauve

2.3.11

O sa incep cu ce-am purtat astazi pe unghii si anume Twilight Kiss de la Nubar, despre care va spuneam la inceputul anului ca mi-o doresc si pe care mi-am luat-o si care imi place la nebunie. Nu cred ca pozele reflecta cat de frumoasa este oja asta.


1 x OPI Natural Nail Base Coat
2 x Nubar Twilight Kiss
1 x Seche Vite




 
Ultimele 2 poze sunt cu blitz, restul fara. Tot ce pot sa spun este ca din tot ce-am incercat pana acum, ojele de la Nubar sunt de departe preferatele mele si in mod sigur imi voi mai cumpara.

In mod normal ar fi trebuit sa am pe unghii Dusky Mauve de la Barry M (identica cu Paradoxal de la Chanel) pe care, de altfel, am si folosit-o duminica seara, iar luni dimineata aveam niste unghii de o culoare superba (pacat ca pozele nu m-au ajutat deloc sa vedeti cat de frumoasa e culoarea, nu am reusit sa fac nici o poza cum trebuie - gasiti aici poze sa vedeti cum este in realitate si cat de bine arata pe unghii). Insa aici intervine ... un "insa" imens: in mai putin de 3 ore mi-a sarit de pe unghii (nu-mi amintesc cand mi s-a intamplat asta ultima oara cu o oja) si pana am plecat seara de la munca aveam oja sarita de pe mai multe unghii (pun o poza mai jos facuta luni seara - cu oja de la Nubar - in care se vede cum arata unghia mea mare de la una din maini, inca mai aveam pe unghii Dusky Mauve de la Barry M).


Pacat de culoare (care este superba) si de faptul ca se aplica usor si se usuca repede, insa la capitolul rezistenta Dusky Mauve de la Barry M este 0. Am sa incerc si cu alt top coat (sper ca pur si simplu nu s-a "potrivit" cu Seche Vite) si poate am sa reusesc sa port oja asta pe unghii intrucat culoarea este de-a dreptul fascinanta. Daca se va intampla o minune, am sa va tin la curent, insa momentan nu vreau sa mai incerc alta oja Barry M.

5 comentarii

  1. E foarte frumoasa! Cat despre Barry M, nu ma asteptam sa sara asa repede, din ce am citit sunt destul de bune. Sper sa reziste mai mult cu alt top coat! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa e culoarea! Love it! <3
    _______________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Au niste culori foarte frumoase, pacat ca cea de-a doua nu rezista pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  4. E cumva culoarea lavandei? Imi place super mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mika, da. Intr-o anumita lumina este exact ca lavanda.

    RăspundețiȘtergere