Sesiune de shopping: inele .,.. din nou

11.3.11

V-am zis ca-mi fac cu ochiul o gramada de lucruri in perioada asta, asa ca mi-am luat 2 inele. Inelul elefant e o pofta mai veche si desi e foarte mare, in mod sigur o sa-l port des. Pur si simplu imi place desi in primul moment poate fi un pic socant.

10 comentarii

  1. sa le stapanesti sanatoasa..e foarte frumos..:*

    RăspundețiȘtergere
  2. E superb cel cu elefant! De unde l-ai luat?
    Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, ebay - acelasi vanzator de care am mai vorbit.

    RăspundețiȘtergere
  4. cel cu elefant e superb cu cat mai mare si mai extravagant cu atat mai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le porti cu bucurii! La cel cu elefant ma uitam si eu astazi dar nu stiu de ce am o reticenta la bijuteriile cu animale/pasari.....ma mai gandesc :) Dar...mi-am comandat cam multe de pe thboxes, nu ma pot abtine. Parca-s posedata, zilele astea au adaugat modele noi si eu cheltui si banii pe care nu ii am :) Doar ce m-am dus azi sa ii duc banii pe comenzile recente amicului ce ma ajuta cu paypal, si cand am ajuns acasa bagasera minunatii si iar s-a strans o comanda de 7 items....o sa o re-plasez in fiecare zi pana am banii, ca sa le tin rezervate. Ma bantuie, nu conteaza cate am caci fiecare e altfel. Mai grav e ca ieri si azi au adaugat continuu...si continuu pun si eu pe lista. Ma framant pe aici sa renunt dar nu ma lasa ochii si inima, i'm doomed. Daca as avea salariu cred ca pe asta s-ar duce, toata ziua mi-as comanda. Multumesc pe viata pt pontul cu site-ul, nu imi permiteam eu niciodata sa imi cumpar din oras atatea bijuterii de genul. Le vad la preturi si de 5-6 ori mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ramona, e boala curata asta. La mine elefantul a deschis seria "animale si pasari". Urmeaza ...

    RăspundețiȘtergere
  7. ce frumoase sunt! sa le folosesti cu multa,multa placere!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am trezit la 8 ca sa plasez din nou comanda, imi expira curand si sa nu raman fara ele. Ar trebui sa o poti reinoi cu un click, nu sa stai sa cauti iar fiecare item in miile de comori :))) Offff....si s-au pus pe bagat noutati zilnic, 2 luni au fost aceleasi si acum ma ucid cu tentatii. De parca nu aveam ieri o lista de 15$, am mai strans azi una de 14. Sper sa nu ramana pofte-n cui si sa pot da si "pay" cat de curand macar la una :))
    A, iar cu animale si pasari au bagat muuuuulte la coliere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte faine! Cel in forma de elefant e ... :X:X:X

    RăspundețiȘtergere