Prima impresie: Lotiune micelara Ivatherm

23.3.11

Va spuneam zilele trecute ca am primit coletul cu cele 2 produse de la Ivatherm din campania Word of Mouth si am inceput sa le folosesc din seara in care am ridicat coletul, asa ca astazi pot sa scriu primele impresii despre unul din produse, mai exact lotiune micelara (vor urma si impresiile despre crema in zilele urmatoare).


Dupa ce-am afirmat ca nu am incercat niciodata o lotiune micelara, mi-am amintit ca acum ceva vreme am incercat una, insa nu-mi amintesc care anume si nici nu retin detaliile, ceea ce probabil se datoreaza faptului ca nu m-a impresionat cu nimic. Asa ca am fost chiar curioasa sa incerc lotiunea micelara.

O sa incep cu concluzia: imi place, dar nu inlocuieste demachiantul, cel putin nu pentru mine. Este un produs pe care l-as folosi dimineata sa-mi curat fata (ceea ce si fac, de altfel si chiar imi place in acest sens) si de asemenea il folosesc seara la finalul demachierii pentru a sterge orice urma de machiaj. Insa pentru mine nu este suficient pentru a-mi curata tot machiajul de pe fata, desi este un produs bland si nu imi agreseaza tenul si nici nu-mi lasa vreo pelicula grasa sau lipicioasa.

Imi place ambalajul desi daca ma uit mai mult timp la el imi aminteste de ceva farmaceutic, medical (nu stiu de unde impresia asta, insa asta se naste in mintea mea) pentru ca este usor de manuit si fiind usor mat nu aluneca din mana, iar capacul permite o dozare exact a produsului si astfel poti aplica pe discheta exact cantitatea dorita.

Ceea ce nu-mi place este mirosul. Nu stiu sa spun a ce miroase, desi am tot mirosit produsul zilele astea in incercarea de a descoperi, insa miroase a o planta pe care o tot miroseam in copilarie. Nu este un miros care sa ma impiedice sa folosesc produsul, insa nu-mi place.

Nu regret alegerea facuta si o sa folosesc produsul in continuare si peste 2 saptamani am sa revin cu un review mai complet.

7 comentarii

  1. Iooi, e primul review cu care sunt total de acord. Exact aceeasi parere o am si eu. Curata frumos, da e mai buna pentru dimineata sau doar pentru fata, eu asa am folosit-o cand am avut-o.
    La ochi nu face fata din punctul meu de vedere.
    Te pup, Camelia!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. urmeaza si la mine un review la lotiunea micelara:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am incercat inca lotiunea micelara Ivatherm.
    As fi putut s-o aleg, insa n-am facut-o ca m-am gandit ca mi-o pot achizitiona in perioada asta, fiind promotie 2 la pret de 1.

    Ciudat ca nu-ti place mirosul, mi-aduc aminte ca citisem in alta parte ce bine miroase.
    M-ai facut curioasa ca si eu sunt sensibila la mirosuri.
    Chiar azi vorbeam cu fetele ca toate cremele Ivatherm miros divin, desi on the other hand, le simt gustul imediat dupa aplicare. Bine ca nu dureaza mult senzatia. :P
    Chiar sa nu se fi concentrat si asupra mirosului lotiunii micelare?!

    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  4. Blea, sa nu mai aud de Ivatherm. Mi-am cumparat o crema de la ei cu buna credinta, nu mai stiu cum se numeste si am aruncat si cutia, insa daca fac ceva cautari aflu. Ei bine, am dat 70 de lei pe ea, ceea ce pt mine a fost asa o investitie, dar m-a dezamagit cumplit. ai ceva asteptari de la o crema de atatia bani, nu mi-au iesit bube, nu m-am iritat, nu mi-a facut rau, dar nici bine. Fix apa de ploaie. Nici hidratare, nici nimic. Era ca si cum nu ma dadeam. De ex dupa crema cu argila de la aslavital era fata mai luminoasa, o simteai altfel, se vedea. Nu pricep cum o crema de 70 de lei nu poate sa faca nici atata lucru, sa o faca mai fina, mai ....ceva!! sa simt si eu ca ma dau.
    :( Bani aruncati degeaba. si asta a fost acum un an cred, de cand am vazut campania asta pe bloguri nici nu am citit posturile, nu m-a interesat catusi de putin, asa gust amar mi-a lasat.

    RăspundețiȘtergere
  5. cand zici ca-ti aduce aminte de ceva medical, cred ca te trimite cu gandul la perfuzii. nu mai stiu ce perfuzie imi pusesera cand am nascut, cred ca glucoza, si avea cam aceeasi forma a recipientului.

    RăspundețiȘtergere
  6. In legatura cu ambalajul, pe mine ma duce cu gandul la sticlele pentru siropul de tuse.

    RăspundețiȘtergere