Daca intentionati sa va schimbati crema cu una de la Olay ...

4.3.11

... in urma anunturilor din ultimele zile care anunta marea lor promotie, nu bateti drumul aiurea pana la locatiile selectate. Nu veti mai gasi nici o crema.

M-a sunat o prietena care lucreaza in AFI Cotroceni si mi-a zis ca e o dementa totala. Au de dat putin peste 300 creme pe zi in fiecare locatie (1000 in total/ locatie - cum au si anuntat), insa inainte de ora 15 cand au venit cu standul erau deja mult peste 300 persoane la coada.

Era de asteptat?

Later edit: coada s-a dublat, lumea bocifereaza (bineinteles ca nimeni nu a citit regulamentul cu numarul de bucati disponibil/ locatie, varsta minima si alte detalii de altfel "neimportante"), un bodyguard a anuntat ca de fapt au 500 creme astazi si ca probabil vor mai aduce. Oare maine mai e promotie?

24 de comentarii

  1. Traim in Romania! :))
    Parca le si vad cum stau la coada, ahtiate dupa o crema pe care nu ar fi cumparat-o poate niciodata dar na, e moca! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi, hi si eu care eram croita azi sa ma duc. Macar de curiozitate tot intru in Afi, sa vedem pe la 17.30 mai gasesc ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. A, deci asa se explica multimea aia din Sun Plaza. Tocmai am fost acolo, dar nu m-am apropiat, era mult prea aglomerat langa standul Olay.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu ma gandeam sa ma duc, era de asteptap, doar suntem in Romania... Cred ca s-au dus si persoane care habar nu aveau ce inseamna Olay...

    RăspundețiȘtergere
  5. confirm.. am avut drum prin afi pe la ora deschiderii si se calcau in picioare :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Era de asteptat."Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"Nu sunt din Bucuresti si nu pot intelege cum isi pot pierde unii oameni demnitatea pentru crema.Poate o sa vedem si la stiri !Romanii {majoritatea ) ar fi in stare sa stea la cozi si de la 4 dimineata pentru ceva gratis!Eu zic ca sunt penibile !

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ma asteptam... dar daca stiau ca au putine creme de ce au mai platit atata reclama?! Eh, se poate si fara Olay...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu exageram totusi cu faza ca numai in Romania se intampla asa ceva . Am vazut ca si americanii dau iama la reduceri:)
    Si eu aveam de gand sa ma duc la Afi pentru ca stau aproape , bine ca mi-ai zis sa nu mai duc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragele mele, in special cele care sunt indignate de faptul ca lumea se inghesuie pentru orice este gratis: lasati snobismul deoparte si fiti realiste si cu bun simt, nu toata lumea isi permite sa plateasca 60 de lei pe o crema de fata, in conditia in care unii au toata leafa de aprox. 600-800 de lei si muuuulte greutati pe cap la care nu gasesc rezolvare. Nu mai judecati voi oamenii daca nu sunteti in masura . Va deranjeaza ceva la tot ce se intampla acolo la coada aceea, sau ati mers si voi acolo in speranta ca puneti mana pe o crema si ati fost iritate de faptul ca gloata aia de "penibile" era si ea prezenta. Sper ca nu toata lumea sa judece asa pentru ca s-ar confirma ideea mea destul de conturata ca oamenilor chiar nu le mai pasa si de cel de langa el si nu ar da doi bani pe faptul ca unii chiar traiesc in saracie si au si ei drepturi pe care se chinuie sa si le dobandeasca. Toate cele bune. Oana, Bucuresti. P.S : Daca vreti sa blamati pe cineva dati vine pe cei care s-au ocupat de campanie si nu au stiut sa informeze si sa organizeze corect toata aceasta treaba cu Olay.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai pentru ca las snobismul si pentru ca am prea mult bun simt ma multumesc cu ce am si cu ce imi pot permite!Decat sa ma umilesc si sa-mi rup hainele pe acolo prefer sa-mi cumpar o crema pe care mi-o pot permite si sa nu astept sa-mi pice ceva din cer!Asa ne-am obijnuit noi:sa ne plangem si sa cersim!Nu cred ca ne-ar strica putina demnitate si sa ne informam mai intai in legatura cu aceste campanii!

    RăspundețiȘtergere
  11. In AFI la ora 19.00 inca mai dadeau creme si inca mai era o ditamai coada. Ideea e ca se misca greu fiintele acelea de le dau pentru ca sunt vreo 3 (doua iti dau produsul iar a treia nu stiu ce naiba iti arata, cum se aplica, cand etc.) Oricum, va zic eu ca sigur vor mai fi si maine si poimaine. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Astazi am fost si eu in Afi, mentionez ca pentru incaltaminte, nu altceva, si la un moment dat, de la distanta am vazut o coada groasa si lunga, iar cand m-am apropiat am vazut ca este la crema Olay. Nu mi-a venit sa cred de ce sunt oamenii in stare, sa stea sa doarma acolo pentru o crema antirid, care cel mai probabil nu foloseste majoritatii.
    Asadar, Anonim (Oana din Bucuresti), or fi oamenii saraci si nu-si permit o crema, in schimb isi permit alte prostii, stim sigur. Daca nu au bani de crema Olay, sunt sigura ca au bani de o crema mai ieftina care mai mult ca sigur face aceeasi chestie ca si Olay-ul (adica nu mare lucru) si indiferent ca este 20 sau 60 de lei tot chimicale contine. Diferenta o fac reclama si ambalajul. Nu cred ca era cazul sa bagi in aceeasi oala saracia cu cremele de fata. Ne-am nascut cu spiritul de turma si ne dam dupa cum bate vantul, imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie nu mi se pare strigator la cer ca niste femei au stat la coada pt o crema gratis. Mi se pare strigator la cer ca le judecati voi. Da e aboslut tampit un comm de mai sus in care cineva condamna femeile alea. Pai nu de aia e campanie? ca sa testeze lumea ceva? esti snob daca accepti la sephora niste mostre gratuite? Nu dom;le nu le vreau ca sunt gratis si eu am demnitate. Sunteti penibile! Camelia daca vrei sa testezi crema du-te linistita, si lasa-le in pace pe copilele de 18-20 ani cu blog de beauty (ce sa-ti povestesc) care stau pe banii parintilor si se plang de romania! Nu e nimic injositor in asta, si in alte parti exista practica asta (em am stat la o coada de genu in londra! da nu bucuresti, deci snoabe sunteti voi care aruncati cu pietre. Vai numai la noi, vai numai in Romania, vai numai romanii....pai voi ne faceti de rusine cu mentalitatile astea inguste. Scuze Camelia, ca mi-am zis parerea pe tonul asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am fost la Afy pt crema,sincer am plecat de acasa doar sa mai scap un pic de cei doi copii care mi-au mancat urechile(sunt in concediu de maternitate si sunt non-stop acasa)Nu ma asteptam la o asemenea coada dar acolo am inceput a discuta cu femeile de la rand si a fost chiar distractiv,mai putin cand s-a facut ora 21 si trebuiau sa inchida si au inceput unele femei sa se cam certe.Oricum am stat pana la 21,20 si am plecat multumite toate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu as sta la rand sa-mi schimbe o crema pentru nimic in lume,nici daca ar fi Chanel.As prefera sa imi fac eu una cu ce gasesc pe-acasa,natural.Bineinteles ca atunci cand afirm asta,ma bazez pe faptul ca stau la 900 km de Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut si eu coada, dar in Sun Plazza! Legat de discutia de mai sus, statul la coada se practica peste tot acolo unde sunt reduceri si mai ales unde sunt produse oferit gratis. Indiferent de tara! Ca la altii, statul la rand e mai ordonat, mai fara imbranceli sau nu e alta poveste!

    p.s.: ai un tag la mine pe blog! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi sustin parerea in continuare, legat de tot ceea ce s-a discutat aici si subscriu la ce a scris Mirela.....MATURIZATI-VA dragi fete, ce aruncati priviri cu gene rimelate si acuzati pe altii care isi castiga banul mult mai greu si mai demn ca voi.Si aveti o problema daca voi considerati ca a cersi e totuna cu a primi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mda...ma intristeaza povestea asa ca n-am sa comentez.
    Te-am taguit la mine pe blog! pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. Inca o intrebare! la giveaway-uri de ce va inscrieti fetelor? nu va lezati demnitatea participand? ca doar tot moca primiti ceva... si stati si asteptati rezultatele si va faceti conturi google si postati pe bloguri dupa...apoi unele stergeti postare, sau va dezabonati. Deci sa nu mai vb de snobism, si sa nu mai criticam femeile de la coada Olay, ca si voi (toate pe care le-am vazut comentand negativ) ati stat la multe cozi, fie si ele un simplu giveaway, si nu v-ar fi placut sa zica cineva ca cersiti. Nu?

    RăspundețiȘtergere
  20. Mare dreptate ai, Mirela! E mai usor sa vezi gunoiul din curtea altuia.
    Olay mai bine facea o promotie gen "Vino cu crema ta si primeste 50% reducere la cumpararea cremei...". Au multumit 3000 de persoane (care au obtinut cu sudoare acea crema), in schimb au indignat atatea alte femei. Mai bine isi intitulau campania "Cum sa-ti faci reclama negativa in doar 3 zile!"

    RăspundețiȘtergere
  21. da..cand va vad pe unele ca vai ce se umilesc saracile femei pt o crema...sincer mi-e scarba de voi!!
    daca in America se facea asa (si ei au sarbatori de genu cum ar fi Black friday..etc) nu mai comentati ca deh e cool doar e America
    insa daca in Rom se intampla ceva de genu toate sariti cu .. in sus.

    oricum decat sa stai in casa mai bine iesi 3 ore mai faci miscare si asa primesti si o crema.

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Mirela:
    Jos palaria pentru "copilele de 18-20 de ani cu blog de beauty" !Ele fac totusi ceva si nu se duc sa se imbranceasca , sa se certe si sa stea cu mana intansa pentru o crema!Nu sunt din Bucuresti , nu avem nici magazin Sephora in oras ca sa refuz mostre , nu am nici blog si nici 18/20 de ani dar am demnitatea de a nu ma umili pentru o crema pe care oricum nu as folosi-o!Bine ca nu suntem toate dispuse sa urmam "spiritul de turma" iar cea mai mare vina au avut-o organizatorii pentru ca au facut atata campanie pentru nimic.In alte tari se organizeaza astfel de campanii, dar acolo este organizare(ceea ce la noi lipseste cu desavarsire)!

    RăspundețiȘtergere
  23. haha:))
    organizare pe naiba...scuza-ma draaling nu vreau sa fiu rea (yes I do!) dar te-ai uitat la prea mulkte filme americane
    http://www.youtube.com/watch?v=RjrbJFqihUU
    unul dintre exemple
    serios..incetati sa va ganditi la America ca la un tarm perfect...nu e!
    bine, ca nu e distrus ca Romania e altceva.

    o chestie in marketing: marea majoritate a oamenilor intotdeauna vor ceva gratis chiar daca nu le trebuie sau nu au nevoie.
    asa ca intotdeauna in orice tara (mai ales daca e saraca) se vor intampla si lucurri de genu
    Asta se va schimba cand o natie de super oameni va ajunge pe pamant.

    deci nu intereseaza pe nimeni ca nu ai luat creme..fac pariu ca daca in oras la tine ar fi aparut o chestie dinasta ai fi fugit acolo...sau macar ai facut-o.

    RăspundețiȘtergere