Heloise de V. in exclusivitate la Marionnaud

7.9.16

Fascinatia mea pentru parfumuri dureaza de peste 20 de ani, m-as aventura chiar sa spun peste 30 pentru ca de mica imi bagam nasul prin parfumurile mamei, cert este ca pentru mine parfumurile reprezinta o lume deosebita in care emotiile si sentimentele pot fi exprimate mult mai usor. Niciodata nu vad si nu simt un parfum si totul se opreste acolo - intotdeauna vine cu o poveste, cu amintiri, cu trairi, cu dorinte si sunt sigura ca orice pasionata de parfumuri stie perfect la ce ma refer.

De Heloise de V. n-am auzit pana in urma cu cateva zile cand am primit o invitatie de la Marionnaud, dar mi-a starnit interesul imediat si am inceput sa caut informatii sa inteleg despre ce e vorba, insa am aflat multe lucruri si la evenimentul de lansare. Afacerea de familie are punctul de plecare in zona Uzes, o zona bogata in parfumuri, dar si in artisti de toate felurile. Plantatii, flori, inspiratie, plante, dorinta, pasiune ... asa s-a nascut brandul Heloise de V., care a primit acest nume dupa una din membrele mai in varsta ale familiei.

 
La eveniment a fost prezenta si Valerie d'Andre, cea care a creat acest brand si cea care se ocupa personal de tot ce inseamna evolutia Heloise de V., iar eu va spun sincer ca am savurat discutiile avute cu ea. Imi plac oamenii pasionati de ceea ce fac, imi plac oamenii care stiu ce vorbesc, dar mai ales imi plac oamenii care stiu sa spuna povesti. Si exact asta a incercat ea sa faca cu parfumurile pe care le-a creat - sa spuna povesti, sa trezeaza emotii, sa creeze amintiri.

In momentul asta exista 4 parfumuri si o varianta intensa a unuia dintre ele, deci as putea sa spun 5, insa Valerie are in lucru inca 3 parfumuri noi si sper sa le scoata pe piata cat mai curand. Pe langa parfumuri exista creme de maini, lotiuni de corp si sapunuri, gandite pentru a o oferi o experienta olfactiva completa, dar si cateva accesorii interesante - colier si bratara de piele care pot fi pulverizate cu parfum si "adulmecate" pe parcursul zilei. Cat de curand gama se va imbogati si cu lumanari si eu cred ca vor fi un mare succes pentru cei ce apreciaza anumite arome.

Parfumurile nu-s usor de inteles, insa daca va plac parfumurile de nisa (si pe mine la asta m-au dus cu gandul de la prima mirosire) o sa le apreciati si pe astea. Au nevoie de timp sa se aseze si sa se combine cu pielea fiecaruia, asa ca nu le judecati dupa o simpla mirosire - s-ar putea sa vi se para prea puternice, ba pe alocuri chiar grele, insa realitatea e diferita, pe masura ce trec minutele si parfumul se "pupa" cu pielea voastra s-ar putea sa va cucereasca.

Au Bord de la Riviere are note de lavanda si bergamota combinate cu trandafir de apa, flori de portocal, menta proaspata si mosc alb. A l'heure de la Cueillette este o combinatie de arome picante si calde: bujor, sofran, frezii, trandafir, violete, patchouli si chiparos (pentru aceasta aroma exista si varianta intensa). Soiree d'Ete este un parfum lemnos floral, perfect pentru serile de toamna, notele sunt neroli, bergamota, floare de portocal, trandafir, patchouli, cedru si lemn de guaiac. Dejeuner Sous le Figuier este fructat lemnos si combina lamaia cu aroma de smochin, dar si cu cedru si migdale. 


Lansarea a avut loc la Infinitea, ceainarie de care v-am mai spus si cu alte ocazii ca este un colt de rai in mijlocul Bucurestiului, asa ca am ales cateva imagini care zic eu ca ilustreaza foarte bine atmosfera creata pentru lansarea acestor comori parfumate din sudul Frantei. Parfumurile se gasesc in exclusivitate la Marionnaud si sunt deja disponibile si on-line aici, iar pentru ceea ce ofera mi se pare ca preturile sunt foarte bune, insa asa cum am spus si mai sus va recomand sa le incercati inainte si sa nu alegeti varianta blind-buy pentru ca nu sunt parfumurile comerciale pe care le intalnim peste tot.


Ati auzit de Heloise de V. pana acum? Cum vi se pare brandul asta din ce v-am povestit mai sus?

10 comentarii

  1. Multumesc pentru frumoasa descriere, deja le simt mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de acest brand pana acum,pare interesant

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar m-ai facut curioasa. Desi sunt etern indragostita de anumite parfumuri celebre, cateodata vreau ceva mai aparte... Si categoric astept cu nerabdare lumanrile!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori e bine sa incercam si lucruri diferite, eu asa am descoperit o gramada de produse interesante.

      Ștergere
  4. Din descriere par deosebite, cu siguranță, iar decorul acela cu lavandă, ce sa zic,pur și simplu te face sa le încerci! 😊

    RăspundețiȘtergere