Pupa Velvet Garden Collection

28.9.16

Cei de la Pupa au facut o treaba nemaipomenita cu editia limitata din toamna asta - produsele Velvet Garden arata intr-un mare fel si n-am gasit nimic care sa nu-mi placa. Ambalajele sunt extrem de bine gandite, iar produsele mi-au depasit asteptarile. Am fost sa vad colectia in magazine in urma cu cateva saptamani si mi-a placut mult, asa ca atunci cand am primit produsele de la Pupa m-am bucurat mult.

Le-am tot folosit in ultima saptamana ca sa pot sa va povestesc si voua despre ele, dar acum ma uit la poze si nu stiu de unde sa incep. Incerc sa-mi stapanesc entuziasmul si sa nu laud prea mult, dar ... nu stiu daca imi iese. Colectia asta mi se pare cea mai buna din ultima vreme si este extrem de potrivita pentru perioada asta din an. Am stat sa ma gandesc ce produs imi place cel mai mult, dar nu cred ca ma pot decide.


Paleta de farduri Rose Garden (009) este minunata si cred ca bate la fund multe alte palete extrem de laudate de pe piata. Are 9 farduri - 3 mate si 6 cu finishuri diferite (perlat, irizat, satinat) care iti permit sa te joci asa cum vrei si sa creezi lookuri naturale sau dramatice. Culorile se armonizeaza perfect intre ele, iar textura lor este ultra cremoasa, ceea ce face blenduirea o joaca.

Mai exista si varianta Autumn Garden (010) cu nuante de mov, care mi se pare si ea extrem de reusita. Paletele au 8 grame si costa 79 lei, iar mie mi se pare ca cei de la Pupa au farduri de calitate mai buna in ultima perioada - paleta din colectia Dot Shock mi-a placut, dar fardurile nu erau foarte pigmentate, in schimb cele din colectia Velvet Garden sunt asa cum trebuie sa fie.

Si acelasi lucru pot sa spun si despre fardurile duo din colectia asta - m-au cucerit de la prima folosire. Sunt cremoase si pigmentate, iar nuantele imi plac mult de tot. Eu am Violet Peony (01) si Pink Peony (02), insa mai exista si Gold Peony (03) care arata la fel de bine. Fardurile duo au 3,2 grame si costa 47 lei, pe care ii merita din plina. Se lucreaza extrem de usor cu ele, rezista foarte bine pe pleoape, ca sa nu mai vorbesc despre modelul floral extrem de reusit.


Creionul maxi pentru ochi Vamp! Intense Smoky are 1,8 grame si costa 47 lei. In colectie sunt doua nuante Deep Black (001) si Intense Violet (002), insa eu mi-as dori sa devina un produs permanent si sa se gaseasca in mai multe nuante. Textura cremoasa si aplicatorul pentru estompare il fac alegerea perfecta pentru un smokey look intens si usor de realizat. Ma bate gandul sa-mi iau si cealalta nuanta, atat de mult imi place.

Rimelul Vamp! Exceptional Volume Exaggerated Lashes in nuanta 404/ Intense Violet are 9 ml si costa 43 lei. Are o nuanta de violet/ grena extrem de placuta, separa, defineste, alungeste si da volum, cred ca pentru niste ochi verzi poate face minuni. Dar chiar si eu cu ochii mei caprui inchis ma bucur de el si mi se pare altceva fata de clasicul negru cu care sunt atat de obisnuita.


Un alt produs extrem de interesant este Multi-Effect Maxi Blush in nuanta Rose Peony (11 grame - 65 lei). Ambalajul si designul sunt extrem de atragatoare, iar cele doua nuante de blush sunt calde si perfecte pentru perioada asta. Partea de jos, iluminatorul, nu ma incanta foarte tare folosita separat pentru ca in general nu aleg iluminatoare roz, insa atunci cand sunt combinate toate trei rezultatul este unul extrem de frumos si luminos. Textura este lejera, matasoasa si rezista foarte bine pe ten. Blushul are un miros discret, floral, de bujori infloriti, care mie imi place mult.


Rujurile au fost o surpriza pentru mine, nu pentru ca nu stiu cum sunt rujurile de la Pupa, ci datorita nuantelor intense pe care eu de obicei le evit. Rujurile I'm au culori intense, pure, sunt foarte pigmentate si ofera buzelor o luminozitate care imi place mult. Ambalajul mov imi place mult de tot, pretul este acelasi ca al rujurilor I'm din gama permanenta - 47 de lei pentru 3,5 grame.

In colectia asta sunt patru nuante: Rose Lilium (212), Red Peony (311), Burgundy Poppy (312) si Fuchsia Cyclamen (418), iar mai jos puteti sa vedeti cum arata 311 si 312. Rad cand scriu cuvintele astea, e prima data in viata mea cand un ruj inchis la culoare chiar imi place si ma vad purtandu-l. Pana acum m-am prostit cu el prin casa, dar ... urmeaza.


Am lasat la final ojele - sunt 5 nuante noi Lasting Color Gel: 168/ Rose Lilium, 169/ Fucshia Cyclamen, 170/ Red Peony, 171/ Burgundy Poppy si 172/ Black Orchid. Eu le-am primit pe ultimele 3 si vi le-am aratat mai jos. Ceea ce vedeti este un singur strat de oja, n-am apucat inca sa le port, dar o s-o fac sigur in curand pentru ca-mi plac mult nuantele si ojele Pupa sunt printre preferatele mele.

Mi se pare ca cele cinci nuante merg de minune impreuna pentru o manichiura ombre, insa nici separat nu sunt de ignorat. Ojele din gama Lasting Color Gel au aplicatorul plat maxi brush cu 440 peri si capat rotunjit, ceea ce le face extrem de usor de folosit, iar finishul este unul stralucitor, cu efect de sticla. Atunci cand am folosit celelalte nuante pe care le am in 2 straturi am fost intrebata de cateva ori daca port lac semi-permanent.


Cum vi se pare colectia asta? Ce produs va place cel mai mult? V-ati cumparat ceva?

18 comentarii

  1. La mine Pupa=Love (asa cum obisnuiam sa scriem in banci cand eram mici) :)
    Creionul negru ma tenteaza cel mai tare, mi-ar fi util si imi place ca e pigmentat si are mina groasa.
    Foarte bine arata toata colectia, blush-ul e deosebit, la fel imi plac si rujurile, culori intense, supeer!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt placut surprinsa de alegerile pentru colectia asta, sunt la fix pentru perioada asta.

      Ștergere
  2. Toate arata foarte bine, dar paleta aia pare faina de tot. Imi place ca are culori neutre. Pacat ca nu au si un magazin online :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E neplacut pentru orasele unde nu sunt magazine, poate pe viitor ne vor surprinde si cu ceva on-line. Cred ca ar avea succes.

      Ștergere
  3. Toate sunt de vis! Ador nuantele rujurilor si ojelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. I'm in love! Sincer, le vreau pe toate. :))
    Cat de frumos arata blush-ul iar daca zici ca miroare a bujori...I'm sold! :D
    Mi-ai dat o idee tare buna cu acel rimel colorat, pana acum am folosit unul albastru in urma cu vreo 4 ani cred si imi facea ochii sa iasa in evidenta tare frumos. Ochii mei sunt ba caprui, ba verzui asa ca as incerca rimelul asta, cred ca s-ar vedea tare fain. Stiu ce-mi iau de Craciun. :))
    Ojele au un finish superb, recunosc ca pana acum nu am prea dat importanta ojelor de la Pupa desi le-am vizitat site-ul de cateva ori.
    Autumn Garden m-a cucerit, are niste nuante...iar daca spui ca sunt cremoase, atunci ce-mi mai pot dori? (poate mai multi bani:))) )
    Gluma-gluma dar crezi ca mai gasesc colectia asta prin decembrie?
    Zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa-ti zic, eu cred ca o sa dispara repede din magazine, sunt extrem de misto produsele. Spre deosebire de altele de genul chiar se vede culoarea pe gene in lumina, oricum ei parca au si in colectia permanenta cateva nuante colorate, poti sa te uiti la ele. :)

      Ștergere
  5. Chiar nu are ce sa nu-ti placa la colectia asta. E superba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase rujurile !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au facut o treaba buna cu alegerea culorilor pentru toamna asta.

      Ștergere
  7. Rujul ăla mov e de vis. Vreau să te văd cu el! :D
    Și fardurile arată bine rău, iar de blush nu mai zic nimic...

    RăspundețiȘtergere
  8. Culorile si nuantele sunt exceptionale. Exact la culorile alea de opaja ma gandeam saptamana asta. Stiam ca trebuie o schimbare!

    RăspundețiȘtergere
  9. De unde se pot achizitiona?

    RăspundețiȘtergere