Toamna, bine ai venit!

1.9.16


Vara a fost intotdeauna anotimpul meu preferat, sunt nascuta vara, imi place soarele, imi place apa, dar trebuie sa recunosc ca lucrurile s-au schimbat anul trecut ... nu pot sa zic ca nu-mi mai place vara, dar s-a rupt legatura speciala dintre noi. Asa ca am asteptat toamna cu nerabdare, sunt lucruri pe care de-abia astept sa le fac si sa le port. Mi-a fost dor de:

- pulovere moi si calduroase si de esarfe cat mai mari si pufoase (si sper sa rezist tentatiei de a mai adauga cateva in garderoba mea pentru ca am destule, desi nu bag mana in foc pentru asta pentru ca am vazut multe care deja imi fac cu ochiul)

- bai lungi cu spuma, saruri si alte nebunii (am adunat intr-un cos spumele de baie, sarurile, bilele efervescente si perlele de baie pe care le-am tot adunat in ultima perioada si de-abia astept sa ma pot bucura de ele)

- lumanari si tarte parfumate si delicioase (am cateva delicii vanilate care de-abia asteapta sa fie folosite, iar eu de-abia astept sa ma bucur de aroma lor - pentru mine mirosul este foarte important si intotdeauna simt ca contribuie la starea mea)

- lotiuni si creme de corp cu arome gurmande si vanilate (Warm Vanilla Sugar de la Bath&Body Works e prima pe lista, insa mai am cateva pe care astept cu nerabadare sa le folosesc in serile recile de toamna)

- cani multe de ceai (vara asta nu prea am baut ceaiuri, nici macar cu gheata, nu stiu de ce, insa de-abia astept sa-mi fac dimineata o cana de ceai, sa-mi incalzesc mainile si sa o savurez incet si cu placere)

- statul sub o patura calduroasa cu cateii langa mine si cu o carte buna in mana (de-abia astept momentele astea, mi-a fost dor de ele si stiu sigur ca vor reusi sa-mi ofere momentele alea de pace si impacare dupa care toti tanjim)

- oje in nuante tomnatice (am mai comis-o eu si in vara de cateva ori, insa de-abia astept sa port anumite nuante care imi plac mult si mi se par perfecte pentru lunile de toamna)

- sunetul si mirosul ploii de toamna (nu m-am ferit niciodata de ploaie, ba pot chiar sa spun ca-mi place sa merg prin ploaie - ideal ar fi sa nu fiu machiata cand se intampla asta)

Probabil ca lista ar putea continua, insa ma opresc aici. Voi ce asteptati de la toamna asta? De ce v-a fost dor? Sa avem o toamna minunata!

14 comentarii

  1. si eu sunt nascuta vara dar nu suport caldura,abia asteptam toamna.Voiam sa va intreb daca ati avut lumanari de la bath and body works si daca merita banii..am vazut ca au adus cateva arome pe aoro..de fapt ma intereseaza sa stiu daca chiar miros ca am tot cumparat diverse lumanari din diverse locuri si cand ard nu miros a nimic.si de la free z care lumanari sunt faine?
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am aratat intr-o postare trecuta ce lumanari am cumparat eu de la Hello Free Z One Discount si chiar merita si miros in toata casa, pe cele de la BBW nu le-am incercat.

      Ștergere
  2. Aleluiaaa!!! Tot ce-ai enumerat tu mai sus +racoarea, conforrtul termic!! Abia astept sa nu mai fiu nevoita sa pornesc aerul conditionat (eu caldura n-o pornesc niciodata)! N-o sa-mi lipseasca nimic. :)) La mine e tot vara inca, abia astept sa treaca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu încă sunt într-o relație frumoasă cu vara, încă e anotimpul meu preferat, dar anul ăsta e primul în care nu sunt tristă că a venit toamna. Încerc să găsesc în fiecare anotimp părțile bune, iar câteva dintre cele enumerate de tine sunt și pe lista mea pentru toamnă. De fapt, cam toate în afară de puloverele alea și de ploi. :)) Mi-ar plăcea să plouă doar seara, din interior îmi place s-o ascult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tristetea n-are sens, sa incercam sa ne bucuram de fiecare anotimp si sa apreciem ce are frumos fiecare, nu? :)

      Ștergere
  4. Și eu sunt născută vara, iar anotimpul meu preferat e toamna. Mai ales luna octombrie.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am o luna preferata de toamna, dar nu se stie niciodata. :)

      Ștergere
  5. Si eu ma regasesc in cateva puncte din lista ta! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca inceputul toamnei ar fi frumos, dar pe mine ma supara temperaturile in scadere din timpul noptii dar si racoarea & frigul & norii. Poate ca si eu sunt mai letargica cand e canicula, dar norii si frigul aproape ma baga in depresie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul depinde pe ce te canalizezi - eu prefer sa ma concentrez pe partile frumoase ale toamnei.

      Ștergere