Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara

20.9.16

Au trecut cativa ani buni de cand am incercat ultima data un rimel de la Bourjois, insa recent am primit ultima noutate Volume Reveal Mascara (varianta waterpfoof) la Beauty Bloggers Garden Party by Coty si am fost extrem de curioasa cum e pentru ca peria mi s-a parut interesanta, dar si ambalajul mi-a atras atentia.

Are o forma ergonomica care il face usor de tinut in mana, dar si de pus/ stat pe birou/ masa. Are pe lateral o oglinda cu zoom X3 care mareste panoramic, astfel incat sa putem vedea toate genele, inclusiv pe cele mici si transparente. Eu recunosc ca nu prea o folosesc, dar cred ca se poate dovedi extrem de utila, mai ales in cazul persoanelor care au probleme cu vederea de aproape si au nevoie de putin ajutor.


Peria Volume Reveal imi place mult, este flexibila si are o textura moale, iar perii de inaltimi diferite chiar reusesc sa acopere toate genele si sa le ofere volum de la radacina pana la varf. Formula este umeda si de un negru intens si reuseste sa imbrace genele extrem de frumos, oferindu-le alungire, definire si volum fara sa incarce vreun pic, chiar daca se aplica mai multe straturi de rimel.

Volume Reveal a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine, mai ales ca in ultimii ani am neglijat produsele Bourjois si nu prea mai sunt la curent cu ce au lansat. Pretul recomandat este 61 lei, insa l-am vazut un pret mult mai bun aici. Chiar este un rimel care merita incercat si sunt sigura ca o sa apreciez mult varianta waterproof in zilele ploioase ce ne "chinuie" in perioada asta.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu