Ingrijire de la Nivea

26.9.16

Astazi vreau sa va povestesc despre trei produse de la Nivea pe care le-am tot folosit si care imi plac mult de tot, atat de mult incat unele sunt deja pe "repeat", ca sa ma exprim intr-un anume mod. M-am limitat doar la trei si toate trei sunt pentru ingrijirea tenului, insa as fi putut foarte bine sa adaug aici si antiperspirantul Powder Touch pe care l-am laudat de atatea ori pe blog, dar si lotiunea de corp cu unt de cacao si daca ma gandesc bine chiar si un gel de dus si un sapun lichid.


Demachiantul bifazic pentru ochi este preferatul meu de cateva luni bune si nu stiu de ce mi-a luat atata timp sa scriu despre el. De fapt cred ca a aparut de atatea ori pe atatea bloguri, incat m-am gandit ca n-are sens sa mai scriu si eu ca e foarte misto, dar chiar e. Stiu ca sunt si persoane care nu s-au inteles cu el, insa pentru ochii mei este exact ceea ce am nevoie - curata eficient si bland, nu simt nici un disconfort (si stiti ca eu am ochii sensibili si am mare grija ce produse folosesc) si nu usuca deloc zona. N-am de gand sa-l schimb curand.

Servetele demachiante 3 in 1 Micellar Wipes au fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine, desi nu m-am asteptat. V-am mai spus si in alte randuri ca nu obisnuiesc sa folosesc servetele pentru a ma demachia, insa mai sunt si situatii cand e bine sa le ai la indemana. Am mai folosit in trecut si alte tipuri de servetele de la Nivea si mi s-au parut chiar ok, cu astea am fost putin sceptica pentru ca am vazut alcoolul pe la inceputul listei, insa tenul meu n-a reactionat in nici un fel atunci cand le-am folosit, ba chiar - spre marea mea surprindere - mi-a placut cum au curatat si lasat pielea. Totusi pentru ca am grija la iritanti le-am folosit in special pe gat si doar rar pe ten, dar chiar imi plac.

Crema de ochi Cellular Anti-Age nu este la prima aparitie pe blog, sunt deja la al doilea tub anul asta si probabil ca peste ceva vreme o sa ma mai intorc la ea. Nu pot sa zic ca face minuni (insa nici nu cred ca exista creme care fac minuni), insa nu contine parfum si are printre ingrediente acid hialuronic si creatina. Ceea ce face este sa hidrateze si sa ajute putin la regenerarea celulara, iar ochii mei sensibili o tolereaza foarte bine, un plus in ceea ce ma priveste.

Ati incercat vreunul dintre cele trei produse? Cum vi se par?

10 comentarii

  1. Am incercat toate produsele si inca le mai folosesc , pret accesibil si produse bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi toti din familie folosim produsele de la Nivea, mi se par toate foarte bune si au pret foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au produse bune, nu toate sunt asa, dar sunt destule care merita atentia.

      Ștergere
  3. Toate cele 3 produse Nivea le-am folosit, demachiantul lor bifazic este de nelipsit la mine in baie.
    Momentan folosesc o alta crema de ochi, dar m-as intoarce oricand la aceasta Cellular Anti-Age, mi-a placut mult.
    Descoperirea mea 2016 la capitolul hair care a fost balsamul Nivea Target Care, uuuuh il adooor, super salvatorul meu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am acordat prea mare atentie produselor lor de par, au incercat gama aia Repair nu stiu cum, dar m-am plictisit repede de produse si le-am abandonat.

      Ștergere
  4. O sa incerc si eu crema de ochi pt mama. Bifazicul e the best, iar de servetele nu stiam, multumim pt postare

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am servetelele demachiante si imi plac foarte mult.
    Vroiam sa te intreb ceva out of topic, am primit comanda de la Elefant si imi lipseste oja Ciate , tu ai primit -o ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi am ridicat comanda, din 2 oje era doar una si asta fara sa ma anunte nimeni in conditiile in care deja eram enervata de ei pentru ca au intarziat o saptamana data de livrare si nu m-a contactat nimeni sa ma anunte ceva - nu e prima data cand sunt dezamagita de serviciile lor, insa unele oferte sunt prea bune ...

      Ștergere