7 intr-o saptamana #84

11.9.16


Am asteptat sfarsitul asta de saptamana cu nerabdare, am avut o saptamana obositoare si zile care m-au epuizat atat fizic, cat si psihic, de-abia asteptam sa ma pot odihni si sa ies sa ma plimb, sa-mi eliberez mintea de toate gandurile nebune care mi-au dat tarcoale in ultima perioada. Partea cu plimbatul si relaxatul mi-a iesit, asa ca ma simt pregatita pentru o saptamana noua, care sper sa fie una mai linistita.

Inceputul de saptamana a inceput bine, dar de miercuri parca toate au luat-o razna. Luni am fost cu Ella in ParkLake, am facut cateva cumparaturi (pe care vi le-am aratat deja intr-o postare zilele trecute), ne-am odihnit putin in parc si am stat de vorba. Am primit de la cineva drag un cadou care mi-a placut mult - imi plac cadourile gandite, am mai spus asta. Marti am petrecut cateva ore extrem de placute la Infinitea la lansarea produselor Heloise de V., v-am povestit si despre asta pe blog.

Miercuri dimineata m-am dus la medic (n-o sa intru in detalii acum), insa am avut parte numai de rahaturi legate de birocratie - din cauza unor erori (bineinteles ca nu se stie ale cui) sunt niste probleme cu asigurarea mea de sanatate, asa ca va trebui sa-mi fac timp sa ajung la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, sa ma inarmez cu rabdare si sa vad cum reusesc sa descurc nebunia asta - sper doar sa nu ma faca sa astept 90 zile, asa cum am fost avertizata ca dureaza procedurile, nu e un moment bun de asteptare pentru mine.

Un lucru care m-a facut insa sa zambesc dupa o zi nu tocmai reusita a fost comanda de la Bottega Verde. Mi-am luat trei produse pe care n-am mai apucat sa vi le arat, dar o sa va povestesc despre ele curand pentru ca le-am incercat si-mi plac mult. Mi-a placut mult mesajul si modul cum a venit comanda. O alta surpriza placuta a venit de la Nivea, va spun doar ca m-au inspirat chiar de Ziua Internationala a Frumusetii.

Saptamana asta mi-am bucurat bucataria cu doua chestii noi de la Tupperware, mi le doream de cateva luni si in sfarsit le am. Asa ca am profitat si am facut niste briose care au iesit de vis - reteta o sa o gasiti in curand pe blog, este una extrem de sanatoasa si se poate personaliza in multe moduri, asa ca m-am gandit ca merita sa vi-o spun si voua. In poza v-am aratat varianta cu afine, dar am mai facut inca doua la fel de interesante.

Weekendul m-a prins intre prieteni, am fost la o petrecere la piscina (impreuna cu briosele din poza anterioara), am petrecut timp cu oameni pe care n-am apucat sa ii vad decat rar in ultima vreme, asa ca am profitat din plin si am savurat fiecare clipa, dar si vremea frumoasa pentru ca nu stiu cat o sa mai putem sa ne bucuram de ea. Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru saptamana viitoare?

13 comentarii

  1. Eu am avut o saptamana agitata, dar in week-end m.am relaxat in aer liber si m.am simtit un pic mai bine! Următoarea vreau sa mă linistesc, sa mă pot ocupa de ceea ce am de facut!
    Briosele alea arata foarte bine, daca nu mi.ar fi lene sa le fac... :)kisses. Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Se putea si mai bine, dar trecem cu vederea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt erori de la ei dar tot tu trebuie să umbli? Dar de mă mai mir? Îți țin pumnii să rezolvi cât mai repede!
    Aștept cu interes rețeta cu brioșe, dacă e și sănătoasă și simplă poate fac și eu o încercare.
    O nouă săptămână cel puțin la fel de frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca nu stii cum e cu medicii si sistemul sanitar in Romania. :)

      Ștergere
  4. Rabdare cu birocratia..... noi incepem gradinita ....asa ca de rabdare voi avea si eu nevoie. Sa avem o saptamana cat mai buna!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu rabdarea si cu timpul ... sper sa fie zile linistite!

      Ștergere
  5. Am dat si eu o comanda pe siteul celor de la Bottega verde dar nu am primit-o inca. Au reduceri foarte bune perioada asta , mi-am luat cateva produse de machiaj. Te pup sper sa ai o saptamana mai frumoasa.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ti-ai luat? O sa scriu si eu despre ce-am incercat, chiar mi-au placut mult. Sa ai si tu o saptamana minunata!

      Ștergere
    2. Un rimel , un blush si un fard de ochi .
      (Anamaria)

      Ștergere
  6. Noroc ca am vazut postarea asta abia dupa ce am dat comanda pe carturesti pt stoc nou de ceaiuri, altfel se nimerea si ceva de la yankee pe acolo. De sistemul medical prefer sa nu mai zic nimic :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mirosit si lumanarile alea care seamana cu Yankee cand am fost in magazin si miroaseau destul de puternic in borcan, cred ca o sa iau una pe viitor sa vad cum e.

      Ștergere