Lotiune de corp spray Palmer's

3.9.16

De obicei cand vine vorba de lotiuni si creme de corp ceea ce face diferenta este aroma si de acolo pleaca fascinatia mea pentru anumite produse, de data asta insa lucrurile stau diferit - imi place lotiunea spray cu unt de cacao si aloe vera de la Palmer's atat de mult, incat nu stiu de unde sa incep si ce sa va spun despre ea. Eu am gasit-o la Hello Free Z One Discount la un pret foarte bun - 20 lei (in DM am vazut cealalta varianta cu 46 lei, iar la Farmacia Tei cu 34 lei) si de cand am luat-o am folosit-o aproape zilnic.


Sistemul de dozare este perfect, nu imprastie, are directie (sa nu-mi spuneti ca voi n-ati patit sa sara in toate directiile vreun produs in recipient tip spray) si pulverizeaza exact cat produs este nevoie (cantitatea se poate controla foarte usor din apasare). Lotiunea in sine este foarte lejera, intra imediat in piele si lasa pielea hidratata si cu un miros delicios care rezista cateva ore - daca va place mirosul specific de unt de cacao al produselor Palmer's o sa va placa la nebunie lotiunea asta.

Continutul de aloe vera ii da un efect racoritor, iar pentru pielea mea usor bronzata in perioada asta a fost o adevarata placere si un rasfat s-o folosesc. Mai am si alte lotiuni spray (v-am si povestit despre ele in urma cu ceva vreme), dar asta este cea mai buna din tot ce-am incercat pana acum si chiar ma bucur ca am avut inspiratia sa o pun in cos cand am vazut-o la raft.

Daca sariti peste partea cu hidratarea corpului o lotiune de tip spray s-ar putea sa va fie de mare ajutor, e usor de folosit, e extrem de practica si faca treaba foarte buna. Iar asta de la Palmer's e chiar de trecut pe lista cu "de incercat neaparat", are tot ce poti cere de la un asemenea produs, eu o recomand fara nici un fel de ezitare, mai ales daca ajungeti la Hello si o gasiti la un pret atat de bun.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut? Va tenteaza?

8 comentarii

  1. Nu am incercat-o dar ma tenteaza, e bine de tinut minte. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O vreaaau! Eu n-am văzut-o când am fost la Hello Free Z și am studiat destul raftul cu loțiuni, o căutam pe cea spray de la Vaseline (nici aia nu era). O să mai fac cândva o încercare, poate au adus-o și-n Tineretului între timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era la raftul cu lotiuni, ci in fata magazinului (cel putin in Pantelimon), eu am vazut-o intamplator.

      Ștergere
  3. Nu inteleg de ce sunt diferente asa mari de pret de la un magazin la altul

    RăspundețiȘtergere