7 intr-o saptamana #83

4.9.16


Saptamana a fost cu de toate - de la momente frumoase la momente extrem de ciudate, de la clipe superbe la panica d-aia care te blocheaza (n-o sa intru in detalii, dar un ciulin si un caine zapacit nu sunt cea mai buna combinatie, 2 zile de probleme, ajuns la veterinar, o noapte nedormita, cam asa suna rezumatul), bine ca acum totul e ok, asta e tot ce pot sa spun.

Am continuat sa ma bucur de smochine (v-am spus ca VentSmart de la Tupperware merita toti banii, mie mi se pare una dintre cele mai tari chestii din bucatarie si-mi permite sa am fructe/ legume proaspete fara sa ma duc la cumparaturi atat de des), dar si de alte fructe. Am scos din sertar cateva palete de farduri pe care am de gand sa le folosesc toamna asta pentru ca le-am cam neglijat.

Marti am fost la Parklake (v-am si povestit pe blog cum mi s-a parut la prima intalnire inainte sa se deschida oficial si sa fie plin de oameni) si in drum m-am bucurat de un cer superb, spectacolul norilor a fost unul deosebit si eu l-am savurat din plin. Nu sunt eu o impatimita a magazinelor Sephora, dar lucrurile se pot schimba oricand, oricum imi place mult selectia de magazine de beauty din noul mall, insa nu stiu cat de incantat va fi cardul meu.

Am inceput sa beau iar ceaiuri multe si cele de la Yogi sunt printre preferatele mele, cred ca si mesajele inspirationale au rolul lor, dar sunt si cateva sortimente de ceai care imi plac mult. Daca aveti ceva recomandari de ceaiuri bune si aromate le astept in comentarii, sunt in cautare de noutati. Mi-am propus ca toamna asta sa incerc sa mananc mai bine dimineata, de fapt sa mananc ... in vara n-am fost deloc constanta ... asa ca intr-una dintre zile mi-am pregatit un mic dejun care mi-a placut mult si pe care am de gand sa-l mai repet.

N-am rezistat sa nu va arat poza cu Leia, ma fascineaza ochii ei. Ma amuz de descoperirile ei (de prostii nu prea, a inceput sa faca si d-alea, dar le luam asa cum vin), rad cand e tantaloaica si cade pentru ca nu e atenta, ma bucur de clipele astea si imi place cand incearca sa "vorbeasca" cu mine - suntele pe care le scoate sunt adorabile.

Saptamana voastra cum a fost?

9 comentarii

  1. Ce simpatica e Leia :)ai dreptate, ochii ei sunt foarte frumosi .Eu ador sa vad poze cu animalute . Te pup sa ai o saptamana frumoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu o saptamana frumoasa, o sa vi-o mai arat ca e fotogenica. :)

      Ștergere
  2. Ce poftă mi-ai făcut de smochine. Leila e o dulce, ochii ei n-au cum să nu te cucerească.
    Să ai o nouă săptămână și mai frumoasă, fără incidente/momente neplăcute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pisicile au un mod foarte diferit de cel al câinilor, atunci cand comunica cu oamenii. Parca se fac mai usor intelese, sunt mai intuitive si stiu sa transmită mai ușor. Din experienta pe care o am de opt ani,cu zapacita mea, stiu ca nu mai pot privi o pisica asa cum o făceam înainte . Sunt animale extrem de inteligente, le ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca depinde de perceptia fiecaruia, dar si de animal - eu sunt a dog person si comunic intr-un mod special cu cainii, dar am intalnit si pisici deosebite. :)

      Ștergere
    2. Corect, depinde si de animal . Iubesc si cainii, in acceasi masura.
      O zi minunata, Camelia!

      Ștergere
  4. Cred ca am scris chiar in postarea de saptamana trecuta, dar simt nevoia sa ma repet pt ca ca pt mine a fost revelatia anului. Nu stiu in ce masura stii despre aversiunea totala pe care o aveam pt ceaiuri, de orice fel, n-am baut niciodata nici macar atunci cand eram racita. Acum insa, cand mi-a cam ajuns cutitul la os, am descoperit ceaiurile de pe carturesti.ro pe care le super recomand si pe care o sa le tot ridic in slavi ceva vreme de acum incolo. Jur ca si daca as putea nu m-as reintoarce la Pepsi. Am reusit sa ajung la cantitatea de lichide pe care o beam in mod normal, adica 2-2.5 l si partea cea mai tare e ca imi plac la nebunie. Momentan jonglez cu Pistachio&Martipan, Chocolate&Truffles si Mascarpone&Tiramisu care e si cel mai bun. Sunt geniale si astept sa mai descopar si alte variante. Dupa cum vezi nu sunt eu cu ceaiurile "normale", insa astea cu tot felul de arome mai deosebite mi-au schimbat conceptia despre ceai. Astept si eu recomandari de genul celor de mai sus. :D
    Vad ca esti in perioada smochinelor, asa am avut si eu o mica "obsesie" cu avocado in iarna, cred ca vreo 3 luni am mancat cate unul zilnic, fara exceptie, pana mi s-a luat :)) Acum astept sa mi se faca dor de el din nou.
    E prea misto mallul asta nou al vostru, din fericire pt mine e super departe pt ca nu stiu cat m-as putea abtine sincer.
    Sa ai o saptamana super buna! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai scapat de Pepsi, am si eu o lista lunga de dorinte cu ceaiuri de pe Carturesti, nu stiu cat de curand o sa devina realitate ca am cam scapat in diverse in ultimele zile si finantele mele nu sunt in cea mai roz perioada a lor. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere