7 intr-o saptamana #86

25.9.16


Cred ca asta o sa fie una dintre cele mai scurte (asa cred eu acum, s-ar putea sa doar am impresia asta) postari de genul asta, am avut un sfarsit de saptamana destul de greu si ma simt ca si cum m-as fi luptat fara pauza ... si incepuse asa bine saptamana ... in sfarsit ... vreau sa cred ca se putea si mai rau, asa ca incerc sa zambesc. Insa zilele urmatoare se anunta destul de incarcate si cu multe belele de rezolvat, asa ca acum imi doresc doar sa-mi trag sufletu' si sa ma relaxez, ceea ce si intentionez sa fac orele urmatoare.

Saptamana am inceput-o chiar frumos, ba chiar am gasit timp pentru mine si micile mele momente de relaxare si rasfat. Am petrecut timp cu blanoasele mele, am ras de figurile pe care reuseste Alma sa le faca (nu puteam sa nu va arat poza asta, e prea caraghioasa), a fost tare bine. Am reusit sa ajung si la doua evenimente si mi-au placut amandoua. Magazinul Gerovital din Park Lake arata foarte bine, chiar m-a impresionat, pe raft se gasesc toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital (inclusiv gama profesionala Equilibrium). Joi am ajuns la un eveniment organizat de B.U. si m-am simtit bine, am avut cateva conversatii extrem de interesante, care mi-au adus un mare zambet pe chip.

Dintre surprizele frumoase ale saptamanii vreau sa va arat colectia Velvet Garden de la Pupa (de-abia astept sa va povestesc mai multe despre produse, am inceput deja sa le folosesc) si un colet surpriza care m-a bucurat mult. Am primit si cateva comenzi date in ultimele saptamani, sper sa reusesc sa va si arat ce mi-am luat pentru ca unele chestii sunt chiar misto - colierul cu bufnita e luat de aici (am si varianta colorata si am vrut-o si pe asta), iar bratara am luat-o de pe Aliexpress cu cativa lei. 

Vineri am ajuns in Mega Mall la Brow Bar si am plecat de acolo un zambet - chiar imi doresc sa va povestesc mai multe despre serviciile lor dupa ce le-am incercat pe propriile sprancene. M-am bucurat de cer si de libertate si bine am facut, weekendul a fost cum a fost si nu vreau sa zic nimic - doar ca am ajuns la Marionnaud si mi-am luat doua minunatii. Daca aveti Pepco pe langa voi faceti-le o vizita, au o groaza de produse misto pentru casa.

Sper ca saptamana viitoare sa fie mult mai buna, sa reusesc sa fac tot ce am de facut si sa nu mai am parte de surprize neplacute, m-au "aranjat" astea din ultimele zile. Sa ne auzim cu bine si cu lucruri frumoase!

16 comentarii

  1. Imi pare tare rau pent neplacerile pe care le-ai avut. Priveste cu incredere spre ziua de maine si cu speranta ca toate cele rele se vor disipa si vei pasi intr-o noua saptamana cu zambetul pe buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana a inceput si mai prost decat s-a terminat precedenta, asa ca sa vedem ce mai vine de maine ... soare sper eu. :)

      Ștergere
  2. Doamne.. Alma.. e o figura tarr dulce!!
    Saptamana ce vine sa-ti fie binecuvantata draga mea, cu sufletul bun!
    Dumnezeu fie cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici saptamana mea nu a fost una prea buna, schimbarea vremii m-a afectat , trebuie sa incep sa iau suplimente .
    Alma e simpatica foc , ma bucur cand vad poze cu ea :)
    Sa avem o saptamana mult mai buna , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A mea a inceput si mai prost decat s-a sfarsit precedenta, sper la zile mai bune si incerc sa nu iau lucrurile prea in serios. :)

      Ștergere
  4. O saptamana noua cat mai buna ! De la cap la coada :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, a inceput chiar aiurea, dar eu sper sa recupereze pe final. :)

      Ștergere
  5. Dacă te consolează măcar puțin, săptămâna mea a fost aiurea toată, chiar dacă s-a încheiat mai ok decât a început. Hai că săptămâna viitoare o să fie faină rău, să compenseze - să fim optimiste, zic.
    Alma e o figură!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai zice ca a inceput bine? N-am apucat sa-ti spun ce-am mai patit aseara. :))

      Ștergere
  6. Hai macar eu sa fiu pozitiva si sa zic ca am avut o saptamana buna. Am avut o mini mini mini vacanta :)) Au fost 3 zile in care am dormit 4 ore, dar s fost intense si frumoase.
    Sa ai o saptamana frumoasa si linistita sau daca tot e stresanta macar sa treaca repede!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate neplacerile sunt de fapt incercari si teste la care viata ne supune. trebuie sa ramai optimista si pregatita pentru noi evenimente. Spor in continuare si mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii primesc prea multe teste si incercari ... pana si optismul are o limita. :))

      Ștergere